Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Για πες? Από χρώματα.. Έχω μια Samsung Q60 65...Να προχωρήσω? 

καθε συγκριση με samsung q60 εχει ανετο νικητη τη tcl ...το q60 ειναι και low class model...

η tcl εχει 144hz , va panel , δυνατα onkyo ηχεια , σπαει στα 4 η οθονη (πολυ δυνατο χαρακτηριστηκο σε εποχες μουντιαλ..αν φυσικα εχεις πολλες πηγες) ειναι και qled βεβαια.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι στοιχεία ζητάει για την ταυτοποίηση και πως είναι εύκολο να καταχωρηθούν πρίν ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης και δεν μπορεί να γίνει η αγορά σε περίπτωση που δεν μπορούν να κάνουν την ταυτοποίηση;

Πρέπει τα στοιχεία να είναι καταχωρημένα στο taxis; Μπορούν να καταχωρηθούν πιο εύκολα μέσω gοv.gr;Πχ πώς καταχωρούμε την ταυτότητα;Εμένα τα στοιχεία της δεν είναι ευδιάκριτα.

34 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Τι στοιχεία ζητάει για την ταυτοποίηση και πως είναι εύκολο να καταχωρηθούν πρίν ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης και δεν μπορεί να γίνει η αγορά σε περίπτωση που δεν μπορούν να κάνουν την ταυτοποίηση;

Πρέπει τα στοιχεία να είναι καταχωρημένα στο taxis; Μπορούν να καταχωρηθούν πιο εύκολα μέσω gοv.gr;Πχ πώς καταχωρούμε την ταυτότητα;Εμένα τα στοιχεία της δεν είναι ευδιάκριτα.

Στο τέλος σου ζητάει βιντεοκλήση. Μια χαρά. Σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει. 

15 ώρες πριν, bobbyray21 είπε

Έχεις την επιλογή να πληρώσεις το ποσό των αγορών σου και στο κατάστημα Γερμανός ή Cosmote που θα επιλέξεις να έρθουν τα προϊόντα, χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο σου, που προϋποθέτει τη λειτουργία ηλεκτρονικής πληρωμής NFC, χρησιμοποιώντας τη ψηφιακή σου κάρτα μέσα από την εφαρμογή Payzy, επιλέγοντας στο checkout την επιλογή "πληρωμή στο κατάστημα". - Επιλέγοντας "αντικαταβολή", αυτόματα χάνεις την προσφορά, διότι αντικαταβολή σημαίνει συναλλαγή με μετρητά, και η προσφορά αφορά μόνο συναλλαγή με τη ψηφιακή κάρτα Payzy και καμιά άλλη ηλεκτρονική κάρτα! 

Εγώ όταν έκανα την παραγγελία πάτησα παραλαβή από κατάστημα, αλλά στην πληρωμή είχε μόνο 2 επιλογές:

1) πληρωμή με κάρτα

2) πληρωμή με αντικαταβολή

Έχω κάνει λάθος; Δεν υπήρχε η επιλογή για πληρωμή στο κατάστημα. Μάλιστα τους το έγραψα στα σχόλια ότι θα γίνει αγορά με payzy.

Εδώ  πάντως λέει:

Τρόποι πληρωμής:

Αναφορά σε κείμενο

Με μετρητά ή με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες αν έχεις επιλέξει να εξοφλήσεις και να παραλάβεις την παραγγελία σου από κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

• Moderators

Καλο φαινεται, αλλα κατα τη γνωμη μου εμπορικο λαθος το 31-12, το βλεπω ως λαθος του marketing. Νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλυτερα για τον στοχο τους σε εγγραφες να περιελαμβανε στο χρονικο διαστημα η προσφορα και λιγες μερες του Γεναρη.

Για μενα αυτος ειναι ο βασικος λογος που δεν θα το βαλω. 

• Like 2

7 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μεγάλο μείον φυσικά η έλλειψη δόσεων. Ούτε έντοκες ούτε άτοκες. Κασέρι δλδ τα λεφτά. 🤑

και γω προβληματιστηκα με αυτο αλλα 125€ δεν ειναι και λιγο οποτε αναγκαστικα μετρητοις. Καλυτερα να πανε οι δοσεις στα τελη κυκλοφορίας 😃

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ,

Δοκιμασε κανεις να κανει ασφαλεια μεσω Cosmote (cosmote insurance)και να επωφεληθει της προσφορας?Μηπως εξαιρουνται οι ασφαλειες?

Επεξ/σία από vlasis666
  • Like 1

17 λεπτά πριν, music_lover είπε

Μεγάλο μείον φυσικά η έλλειψη δόσεων. Ούτε έντοκες ούτε άτοκες. Κασέρι δλδ τα λεφτά. 🤑

Σε prepaid δεν υπάρχουν δόσεις δε νομίζω να έχω το δει πουθενά παγκοσμίως.Τώρα αν έχεις Πειραιώς πιστωτική φορτίσεις το Payzy τη δει σαν συναλλαγή ,καταφέρεις να το κάνεις και σε δόσεις με το νέο πρόγραμμα της Πειραιώς είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο όμως ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΕΛΕΓΞΕΙ υποθετικα μιλάω (σου δίνει και δώρο την πρώτη δόση μέχρι 50€).Εκεί και αν τους κλέβουμε. Έστω laptop 992 αρχική τιμή με αποφορολόγηση τιμολογίου 800€, με πιστωτική πειραιώς σε 16 δόσεις, 50€ η 1η δόση δώρο (εμμέσως) 750€, 200€ από την επιστροφή της Payzy,550 €.Μισή τιμή το παίρνεις (σας βάζω και ιδέες ξέρω αλλά ειναι το κλίμα της συζήτησης, εγώ δεν έχω ανάγκη να αγοράσω κάτι τώρα και δε νομίζω να το δοκιμάσω)

Ερώτηση: πάω να προσθέσω χρήματα στο payzy app πορτοφόλι μέσω χρεωστικής. Όταν φτάνω στο σημείο που πατάω οκ και στέλνει η τράπεζα OTP με μήνυμα, δεν μου βγάζει κάποιο πεδίο το app να το γράψω.

Σε εσάς πως έπαιξε;

5 λεπτά πριν, xenos3 είπε

Ερώτηση: πάω να προσθέσω χρήματα στο payzy app πορτοφόλι μέσω χρεωστικής. Όταν φτάνω στο σημείο που πατάω οκ και στέλνει η τράπεζα OTP με μήνυμα, δεν μου βγάζει κάποιο πεδίο το app να το γράψω.

Σε εσάς πως έπαιξε;

Εννοείς ότι σου στέλνει η τράπεζα OTP για να εγκρίνεις τη συναλλαγή της κάρτας σου; Η στέλνει το payzy OTP; 

Toν κωδικο OTP θα τον βάλεις στην εφαρμογή που έχεις στο κινητό σου απο την τράπεζα που έχεις εκδώσει την χρεωστική  και οχι στην Payzy app.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...