Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, pankostas said:

Εδώ γράφουν στους όρους των E-gift cards ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια σε κάθε συναλλαγη. Ξεκάθαρα στους όρους της.

Και ο άλλος αναφέρει ότι έχει κάνει χρήση πολλές κάρτες σε μια συναλλαγή. Αλλά δεν μας είπε ότι δεν ήταν e-gift!!! Αλλα απλές κάρτες.

Δεν αναφέρω τις ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί χίλιες φορές! 😂

Πραγματικά να έρθει 12 η ώρα να κλείσει το τόπικ!!!!! Matrixx κρεμόμαστε στα χέρια σου!

Μετά θα ανοίξουμε νέο θέμα με την επιστροφή κλπ 😂😂

Επεξ/σία από VaggD
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελευταία στιγμή και αγορά μέσω payzy για την επιστροφή. Δημιούργησα λογαριασμό (μέγιστο επιτρεπόμενο όριο), κάνω παραγγελία απο Γερμανό, έρχεται push το οποίο εγκρίνεται από payzy και στο site του Γερμανού τρώω άκυρο με μήνυμα "Δυστυχώς η πληρωμή δεν ήταν εφικτή". Το αντιμετώπισε κανένας άλλος; Καμία ίδεα για το τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, PhoenixV23 είπε

Τελευταία στιγμή και αγορά μέσω payzy για την επιστροφή. Δημιούργησα λογαριασμό (μέγιστο επιτρεπόμενο όριο), κάνω παραγγελία απο Γερμανό, έρχεται push το οποίο εγκρίνεται από payzy και στο site του Γερμανού τρώω άκυρο με μήνυμα "Δυστυχώς η πληρωμή δεν ήταν εφικτή". Το αντιμετώπισε κανένας άλλος; Καμία ίδεα για το τι μπορεί να φταίει;

Πας

Payzy -> Κάρτες ->  Όριο συναλλαγών

Και το αλλάζεις από εκεί.

Μετά ξανά δοκιμάζεις. :) 

Επεξ/σία από johnmast
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, johnmast είπε

Πας

Payzy -> Κάρτες ->  Όριο συναλλαγών

Και το αλλάζεις από εκεί.

Μετά ξανά δοκιμάζεις. :) 

Μπήκα στις ρυθμίσεις πόσες φορές για να βγάλω άκρη και δεν μου έβγαζε τίποτα, έκανα επανεκκίνηση το κινητό και μου το εμφάνισε! Φιλαράκι μου χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια, να'σαι καλά! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

• Like 1

Εφόσον δεν υπάρχει στοκ σε Series X αγόρασα e-gift card. Σε λίγες μέρες θα επιβεβαιωθεί ότι γίνεται κανονικά επιστολή 25% 👌 όχι ότι αυτό θα εμποδίσει από το να γίνει η ίδια ερώτηση ξανά και ξανά 😅

2 ώρες πριν, Pagouras7 είπε

Και μου άνοιξες τα μάτια προχθές και πήρα και εγώ το ps5 αλλα πηραμε και το ιδιο ακριβως bundle χαχαχα Καλη χρονια και καλα παιχνιδια!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη να πάρουμε ένα δώρο και στον εαυτό μας 😅. Στο παραπέντε βρήκαμε μερικά bundles τα οποία είχαν ξεχαστεί ή ακυρώθηκαν τελευταία στιγμή από άλλους.. ειδικά αυτό και όσα ήταν με λευκό extra dual sense είχαν εξαφανιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα. 
Καλό gaming να έχουμε!

Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη!

• Like 1

• Moderators
2 ώρες πριν, pankostas είπε

Εδώ γράφουν στους όρους των E-gift cards ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια σε κάθε συναλλαγη. Ξεκάθαρα στους όρους της.

Και ο άλλος αναφέρει ότι έχει κάνει χρήση πολλές κάρτες σε μια συναλλαγή. Αλλά δεν μας είπε ότι δεν ήταν e-gift!!! Αλλα απλές κάρτες.

Δεν αναφέρω τις ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί χίλιες φορές! 😂

Πραγματικά να έρθει 12 η ώρα να κλείσει το τόπικ!!!!! Matrixx κρεμόμαστε στα χέρια σου!

Και γιατι να περιμενουμε να παει 12; Σιγα μην περιμενουμε να παει 12 για να κλειδωσουμε το τοπικ μερα που ειναι!!! Ευχομαι να εχουμε ολοι πολυ σημαντικοτερα πραγματα να κανουμε απο το να ασχολουμαστε με τα μηχανηματα και τα ιντερνετια!

Ολα υπαρχουν στο θεμα, σχεδον τιποτα νεο δεν προκυπτει εδω και πολλες ημερες. Παμε γι αλλα λοιπον, παει και αυτο!

• Like 4
  • Thanks 3

• 4 μήνες μετά...

Ίσως είναι λάθος που το γράφω εδώ αλλά τα Χριστούγεννα έπαιξε μια προσφορά με την Payzy και αρκετοί την είχαμε πάρει . Την πέρασα ατο πορτοφόλι , πλήρωσα την αγορά μου και όλα καλά. Παίζοντας το παιδι στο Google play μπορεί όντως να πάτησε κάτι και να δέχτηκε μια εβδομαδιαία χρέωση των 3 ευρώ . Απλά να έχετε το νου σας γιατί ΔΕΝ στέλνει email. Ούτε στην πρώτη πληρωμή .  Μαθημένη από την PayPal δεν έμπαινα να τσεκάρω αν πληρώνω κάτι  

Επίσης η Payzy ΔΕΝ έχει ούτε email ούτε τηλέφωνο. Τραγικό μια υπηρεσία πληρωμών να χρειάζεται 8 ώρες να δώσει απάντηση. (Ούτε live chat). Θα είχαμε μείνει στο δρόμο εξαιτίας τους 

8 λεπτά πριν, Banela είπε

Ίσως είναι λάθος που το γράφω εδώ αλλά τα Χριστούγεννα έπαιξε μια προσφορά με την Payzy και αρκετοί την είχαμε πάρει . Την πέρασα ατο πορτοφόλι , πλήρωσα την αγορά μου και όλα καλά. Παίζοντας το παιδι στο Google play μπορεί όντως να πάτησε κάτι και να δέχτηκε μια εβδομαδιαία χρέωση των 3 ευρώ . Απλά να έχετε το νου σας γιατί ΔΕΝ στέλνει email. Ούτε στην πρώτη πληρωμή .  Μαθημένη από την PayPal δεν έμπαινα να τσεκάρω αν πληρώνω κάτι  

5 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Επίσης η Payzy ΔΕΝ έχει ούτε email ούτε τηλέφωνο. Τραγικό μια υπηρεσία πληρωμών να χρειάζεται 8 ώρες να δώσει απάντηση. (Ούτε live chat). Θα είχαμε μείνει στο δρόμο εξαιτίας τους 

[email protected]

https://m.facebook.com/payzybycosmote

12 λεπτά πριν, Banela είπε

Αν και είναι of topic η ανάρτηση να σου πω ότι μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείς να απενεργοποιήσεις όλες τις αγορές εκτός από pos.

• Like 1

4 ώρες πριν, Banela είπε

Δε νομίζω να έχει σχέση με payzy. Subscription  app/game υποπτεύομαι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...