VaggD Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, pankostas said: Εδώ γράφουν στους όρους των E-gift cards ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια σε κάθε συναλλαγη. Ξεκάθαρα στους όρους της. Και ο άλλος αναφέρει ότι έχει κάνει χρήση πολλές κάρτες σε μια συναλλαγή. Αλλά δεν μας είπε ότι δεν ήταν e-gift!!! Αλλα απλές κάρτες. Δεν αναφέρω τις ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί χίλιες φορές! 😂 Πραγματικά να έρθει 12 η ώρα να κλείσει το τόπικ!!!!! Matrixx κρεμόμαστε στα χέρια σου! Μετά θα ανοίξουμε νέο θέμα με την επιστροφή κλπ 😂😂 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από VaggD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoenixV23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Τελευταία στιγμή και αγορά μέσω payzy για την επιστροφή. Δημιούργησα λογαριασμό (μέγιστο επιτρεπόμενο όριο), κάνω παραγγελία απο Γερμανό, έρχεται push το οποίο εγκρίνεται από payzy και στο site του Γερμανού τρώω άκυρο με μήνυμα "Δυστυχώς η πληρωμή δεν ήταν εφικτή". Το αντιμετώπισε κανένας άλλος; Καμία ίδεα για το τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmast Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, PhoenixV23 είπε Τελευταία στιγμή και αγορά μέσω payzy για την επιστροφή. Δημιούργησα λογαριασμό (μέγιστο επιτρεπόμενο όριο), κάνω παραγγελία απο Γερμανό, έρχεται push το οποίο εγκρίνεται από payzy και στο site του Γερμανού τρώω άκυρο με μήνυμα "Δυστυχώς η πληρωμή δεν ήταν εφικτή". Το αντιμετώπισε κανένας άλλος; Καμία ίδεα για το τι μπορεί να φταίει; Πας Payzy -> Κάρτες -> Όριο συναλλαγών Και το αλλάζεις από εκεί. Μετά ξανά δοκιμάζεις. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από johnmast 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoenixV23 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, johnmast είπε Πας Payzy -> Κάρτες -> Όριο συναλλαγών Και το αλλάζεις από εκεί. Μετά ξανά δοκιμάζεις. Μπήκα στις ρυθμίσεις πόσες φορές για να βγάλω άκρη και δεν μου έβγαζε τίποτα, έκανα επανεκκίνηση το κινητό και μου το εμφάνισε! Φιλαράκι μου χίλια ευχαριστώ για την βοήθεια, να'σαι καλά! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Εφόσον δεν υπάρχει στοκ σε Series X αγόρασα e-gift card. Σε λίγες μέρες θα επιβεβαιωθεί ότι γίνεται κανονικά επιστολή 25% 👌 όχι ότι αυτό θα εμποδίσει από το να γίνει η ίδια ερώτηση ξανά και ξανά 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα μια γρήγορη ερώτηση, αγορά από το site Και πληρωμή στο site με payze, ισχύει η επιστροφή ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, marksk είπε Καλησπέρα μια γρήγορη ερώτηση, αγορά από το site Και πληρωμή στο site με payze, ισχύει η επιστροφή ε; ΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marksk Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 ευχαριστώ πολύ Καλή χρονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Pagouras7 είπε Και μου άνοιξες τα μάτια προχθές και πήρα και εγώ το ps5 αλλα πηραμε και το ιδιο ακριβως bundle χαχαχα Καλη χρονια και καλα παιχνιδια! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη να πάρουμε ένα δώρο και στον εαυτό μας 😅. Στο παραπέντε βρήκαμε μερικά bundles τα οποία είχαν ξεχαστεί ή ακυρώθηκαν τελευταία στιγμή από άλλους.. ειδικά αυτό και όσα ήταν με λευκό extra dual sense είχαν εξαφανιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Καλό gaming να έχουμε! Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, pankostas είπε Εδώ γράφουν στους όρους των E-gift cards ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια σε κάθε συναλλαγη. Ξεκάθαρα στους όρους της. Και ο άλλος αναφέρει ότι έχει κάνει χρήση πολλές κάρτες σε μια συναλλαγή. Αλλά δεν μας είπε ότι δεν ήταν e-gift!!! Αλλα απλές κάρτες. Δεν αναφέρω τις ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί χίλιες φορές! 😂 Πραγματικά να έρθει 12 η ώρα να κλείσει το τόπικ!!!!! Matrixx κρεμόμαστε στα χέρια σου! Και γιατι να περιμενουμε να παει 12; Σιγα μην περιμενουμε να παει 12 για να κλειδωσουμε το τοπικ μερα που ειναι!!! Ευχομαι να εχουμε ολοι πολυ σημαντικοτερα πραγματα να κανουμε απο το να ασχολουμαστε με τα μηχανηματα και τα ιντερνετια! Ολα υπαρχουν στο θεμα, σχεδον τιποτα νεο δεν προκυπτει εδω και πολλες ημερες. Παμε γι αλλα λοιπον, παει και αυτο! 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Banela Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Ίσως είναι λάθος που το γράφω εδώ αλλά τα Χριστούγεννα έπαιξε μια προσφορά με την Payzy και αρκετοί την είχαμε πάρει . Την πέρασα ατο πορτοφόλι , πλήρωσα την αγορά μου και όλα καλά. Παίζοντας το παιδι στο Google play μπορεί όντως να πάτησε κάτι και να δέχτηκε μια εβδομαδιαία χρέωση των 3 ευρώ . Απλά να έχετε το νου σας γιατί ΔΕΝ στέλνει email. Ούτε στην πρώτη πληρωμή . Μαθημένη από την PayPal δεν έμπαινα να τσεκάρω αν πληρώνω κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Επίσης η Payzy ΔΕΝ έχει ούτε email ούτε τηλέφωνο. Τραγικό μια υπηρεσία πληρωμών να χρειάζεται 8 ώρες να δώσει απάντηση. (Ούτε live chat). Θα είχαμε μείνει στο δρόμο εξαιτίας τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 8 λεπτά πριν, Banela είπε Ίσως είναι λάθος που το γράφω εδώ αλλά τα Χριστούγεννα έπαιξε μια προσφορά με την Payzy και αρκετοί την είχαμε πάρει . Την πέρασα ατο πορτοφόλι , πλήρωσα την αγορά μου και όλα καλά. Παίζοντας το παιδι στο Google play μπορεί όντως να πάτησε κάτι και να δέχτηκε μια εβδομαδιαία χρέωση των 3 ευρώ . Απλά να έχετε το νου σας γιατί ΔΕΝ στέλνει email. Ούτε στην πρώτη πληρωμή . Μαθημένη από την PayPal δεν έμπαινα να τσεκάρω αν πληρώνω κάτι 5 λεπτά πριν, feelihipo είπε Επίσης η Payzy ΔΕΝ έχει ούτε email ούτε τηλέφωνο. Τραγικό μια υπηρεσία πληρωμών να χρειάζεται 8 ώρες να δώσει απάντηση. (Ούτε live chat). Θα είχαμε μείνει στο δρόμο εξαιτίας τους [email protected] https://m.facebook.com/payzybycosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link67 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, Banela είπε Ίσως είναι λάθος που το γράφω εδώ αλλά τα Χριστούγεννα έπαιξε μια προσφορά με την Payzy και αρκετοί την είχαμε πάρει . Την πέρασα ατο πορτοφόλι , πλήρωσα την αγορά μου και όλα καλά. Παίζοντας το παιδι στο Google play μπορεί όντως να πάτησε κάτι και να δέχτηκε μια εβδομαδιαία χρέωση των 3 ευρώ . Απλά να έχετε το νου σας γιατί ΔΕΝ στέλνει email. Ούτε στην πρώτη πληρωμή . Μαθημένη από την PayPal δεν έμπαινα να τσεκάρω αν πληρώνω κάτι Αν και είναι of topic η ανάρτηση να σου πω ότι μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείς να απενεργοποιήσεις όλες τις αγορές εκτός από pos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Banela είπε Ίσως είναι λάθος που το γράφω εδώ αλλά τα Χριστούγεννα έπαιξε μια προσφορά με την Payzy και αρκετοί την είχαμε πάρει . Την πέρασα ατο πορτοφόλι , πλήρωσα την αγορά μου και όλα καλά. Παίζοντας το παιδι στο Google play μπορεί όντως να πάτησε κάτι και να δέχτηκε μια εβδομαδιαία χρέωση των 3 ευρώ . Απλά να έχετε το νου σας γιατί ΔΕΝ στέλνει email. Ούτε στην πρώτη πληρωμή . Μαθημένη από την PayPal δεν έμπαινα να τσεκάρω αν πληρώνω κάτι Δε νομίζω να έχει σχέση με payzy. Subscription app/game υποπτεύομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις