Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgekok97 είπε

Έκανα αγορά online , πληρωμή με Payzy , και παραλαβή με κούριερ . Χρειάζεται αίτηση κάτι για την επιστροφή ;

αφού γίνει εκκαθάριση συναλλαγής σε μερικές ημέρες θα δεις ότι αυξήθηκε το υπόλοιπό σου.

• Like 1
  • Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα,

Αν παραγγειλω σημερα μεσω site και πληρωσω με payzy θα παρω επιστροφη? (θεωρητικα το προιον θα ερθει το νεο χρονο, αλλα θα ισχυει η προσφορα?)

• Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sapap1 είπε

Καλησπερα,

Αν παραγγειλω σημερα μεσω site και πληρωσω με payzy θα παρω επιστροφη? (θεωρητικα το προιον θα ερθει το νεο χρονο, αλλα θα ισχυει η προσφορα?)

Ναι, λέει ξεκάρα ότι ισχύει ως 31/12. Το πότε θα παραλάβεις δεν παίζει ρόλο. Νομίζω ειπώθηκε και σε προηγούμενη σελίδα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα Σάββατο θα μπορέσω λέτε να κάνω εγγραφή ή δεν θα βρίσκω κανέναν διαθέσιμο  απ την ομάδα τους για βιντεοκλήση; 😅

Επεξ/σία από LogicTek
Δημοσ.

Μετά από τρεις ημέρες μπήκε και εμένα η επιστροφή, αγορά  online και πληρωμή. Πολύ καλή εμπειρία.

3 λεπτά πριν, LogicTek είπε

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα Σάββατο θα μπορέσω λέτε να κάνω εγγραφή ή δεν θα βρίσκω κανέναν διαθέσιμο  απ την ομάδα τους για βιντεοκλήση; 😅

Δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, LogicTek είπε

Φίλος έκανε την κλήση την επομένη των Χριστουγέννων που ήταν αργία. Προφανώς εχουν χώσει κάποιους καημένους να μην χάσουν εγγραφές με την προσφορά οπότε μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

28/12 απόγευμα αγορά από κατάστημα Γερμανός (+ αποφορολόγηση), σήμερα το πρωί πιστώθηκαν τα 200 ευρώ και οι πόντοι στο πορτοφόλι του payzy.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

off topic
Με τις ερωτήσεις που διαβαζω, βαζω οτι θελετε στοίχημα οτι ο @matrixxx ειναι με το χερι στο ποντικι να παει 12 να κλεισει το θεμα χαχα

On topic
Την μερα των Χριστουγέννων εκανα την κληση εγω και απαντησε μια γυναικα σε 1 λεπτο. Εκανα την αγορα και την Τριτη ή Τεταρτη ειχα την επιστροφη. 
Προλαβαίνετε λοιπών για τα "ψωνια τις τελευταίας στιγμής" 

Δημοσ.

Παραγγελία PS5 bundle την Τετάρτη που μας πέρασε, παρέλαβα χθες μέσω WPS, και σήμερα έγινε η επιστροφή 182€ από Γερμανό + coins. Μια χαρούλα.

24422608-5A78-47B9-A0F4-568C67F85431.jpeg.89b3d43f19d367d81dadf0aeff747b68.jpeg

• Like 9
Δημοσ.
1 hour ago, gorge18 said:

off topic
Με τις ερωτήσεις που διαβαζω, βαζω οτι θελετε στοίχημα οτι ο @matrixxx ειναι με το χερι στο ποντικι να παει 12 να κλεισει το θεμα χαχα

On topic
Την μερα των Χριστουγέννων εκανα την κληση εγω και απαντησε μια γυναικα σε 1 λεπτο. Εκανα την αγορα και την Τριτη ή Τεταρτη ειχα την επιστροφη. 
Προλαβαίνετε λοιπών για τα "ψωνια τις τελευταίας στιγμής" 

Όταν βλέπω 2Μ φορές τις ίδιες ερωτήσεις ή ακόμη χειρότερα ερωτήσεις που δείχνουν αδυναμία κατανόησης απλού κειμένου εύχομαι να το κλείσει και να το "μεταφέρει" στο 8 επίπεδο του deep web 😅

Δημοσ.

Εδώ γράφουν στους όρους των E-gift cards ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια σε κάθε συναλλαγη. Ξεκάθαρα στους όρους της.

Και ο άλλος αναφέρει ότι έχει κάνει χρήση πολλές κάρτες σε μια συναλλαγή. Αλλά δεν μας είπε ότι δεν ήταν e-gift!!! Αλλα απλές κάρτες.

Δεν αναφέρω τις ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί χίλιες φορές! 😂

Πραγματικά να έρθει 12 η ώρα να κλείσει το τόπικ!!!!! Matrixx κρεμόμαστε στα χέρια σου!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skr1ll3x είπε

Παραγγελία PS5 bundle την Τετάρτη που μας πέρασε, παρέλαβα χθες μέσω WPS, και σήμερα έγινε η επιστροφή 182€ από Γερμανό + coins. Μια χαρούλα.

24422608-5A78-47B9-A0F4-568C67F85431.jpeg.89b3d43f19d367d81dadf0aeff747b68.jpeg

Και μου άνοιξες τα μάτια προχθές και πήρα και εγώ το ps5 αλλα πηραμε και το ιδιο ακριβως bundle χαχαχα Καλη χρονια και καλα παιχνιδια!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...