gidi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Δεν ισχύει αυτό !! Έχω Χρησιμοποιήσει 5 σε μια αγορά !! Πολλές δωροκάρτες μαζί εξαργυρώνονται μόνο σε κατάστημα. Για ηλεκτρονική παραγγελία από Germanos.gr μπορείς να εξαργυρώσεις μόνο μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έκανα παραγγελία στις 27/12 και σήμερα μπήκε όλο το πόσο της επιστροφής (παραγγελία και πληρωμή μέσω e-shop, παραλαβή από κατάστημα) Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από Shyn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, andreoulios είπε Bλέπω να μην ανοίγω το πακέτο μέχρι να μπει η επιστροφή.. Νομιζω οτι οσοι εκαναν παραγγελια απο το eshop δεν ειχαν θεμα. Καποιοι λιγοι που εχουμε θεμα με την επιστροφη καναμε αγορα απο καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsxeni Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, stcp είπε Νομιζω οτι οσοι εκαναν παραγγελια απο το eshop δεν ειχαν θεμα. Καποιοι λιγοι που εχουμε θεμα με την επιστροφη καναμε αγορα απο καταστημα. Ναι ακριβώς έτσι και εγώ αγορά από το κατάστημα έκανα πριν 3 ημέρες, μπήκαν τα coins και όχι η επιστροφή,μου απάντησαν από payzy support ότι θα πραγματοποιηθεί έλεγχος σχετικά με την απόδοση της επιστροφής και θα ενημερωθώ με την ολοκλήρωση του ελέγχου Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από vsxeni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μιας και τέθηκε το θέμα αγοράς από κατάστημα , αγορά 27/12 από Cosmote shop βράδυ, επιστροφή σήμερα το πρωί. Apple watch 8 559, επιστροφή 139,75 (+ τιμολόγιο μιας και είμαι ελεύθερος επ., ΔΕΝ το πήρα αποφορολογημένο ) +589 COINS σύνολο. Ήταν τόσο καλό που δεν κατάφερα να αντισταθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, vsxeni είπε Ναι ακριβώς έτσι και εγώ αγορά από το κατάστημα έκανα πριν 3 ημέρες, μπήκαν τα coins και όχι η επιστροφή,μου απάντησαν από payzy support ότι θα πραγματοποιηθεί έλεγχος σχετικά με την απόδοση της επιστροφής και θα ενημερωθώ με την ολοκλήρωση του ελέγχου Εμενα το ελεγχουν εδω και μια εβδομαδα! 🤑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, stcp είπε Εμενα το ελεγχουν εδω και μια εβδομαδα! 🤑 τρία email μετά, με την ειδοποίηση του προβλήματος, με το παραστατικό αγοράς, το απόκομμα του POS κ την "κίνηση" μέσω της εφαρμογής, σήμερα μπήκε η επιστροφή. ΥΠΟΘΕΤΩ και μόνο, επειδή η απόδειξη αγοράς έλεγε πελάτης λιανικής κ όχι τα στοιχεία μου? ή έχουν κάποιο σφάλμα στο πρόγραμμα.... οπότε θα μπει το κουτί κάτω από το δέντρο κανονικά κ δε θα επιστραφεί ! Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από Kthulhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, Kthulhou είπε τρία email μετά, με την ειδοποίηση του προβλήματος, με το παραστατικό αγοράς, το απόκομμα του POS κ την "κίνηση" μέσω της εφαρμογής, σήμερα μπήκε η επιστροφή. ΥΠΟΘΕΤΩ και μόνο, επειδή η απόδειξη αγοράς έλεγε πελάτης λιανικής κ όχι τα στοιχεία μου? ή έχουν κάποιο σφάλμα στο πρόγραμμα.... οπότε θα μπει το κουτί κάτω από το δέντρο κανονικά κ δε θα επιστραφεί ! Καλοριζικο! Αντε μπας παρουμε σειρα και οι υπολοιποι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παραγγελία PS5 GOW bundle προχθές 28/12 (+ Dual Sense White + Horizon), έλεγε παράδοση 31/12 (αύριο είναι κλειστές ωστόσο οι Courier οπότε υπολόγιζα από βδομάδα), και μόλις τώρα ήρθε ο Courier (WPS) με σκουφάκι Άγιου Βασίλη κιόλας. Δεν το περίμενα αλλά πρόλαβε και μένα να μπει το δώρο μου κάτω από το δέντρο. Αναμένουμε τώρα και την επιστροφή από Payzy. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από Skr1ll3x 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Τόσο καιρό αντιστέκομαι να αγοράσω κάτι προσπαθώ να βάλω φρένο αλλά δυστηχως δεν γίνεται πφφφφ πάντα βλέπει κάτι το μάτι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis107 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Έχω κάνει αγορά από τις 27/12 αλλά δεν έχω λάβει στην εφαρμογή του Γερμανού τους πόντους που αντιστοιχούν. Τους έχει πάρει κάποιος ή γνωρίζει πόσο καιρό κάνουν να μπουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Giannis107 είπε Έχω κάνει αγορά από τις 27/12 αλλά δεν έχω λάβει στην εφαρμογή του Γερμανού τους πόντους που αντιστοιχούν. Τους έχει πάρει κάποιος ή γνωρίζει πόσο καιρό κάνουν να μπουν; Ισως σε καθε σελιδα του ποστ και τους ορους που αναφερει ο Γερμανος/Payzy, λέει ξεκάθαρα πως είναι εως και 10 ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niaou13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά σος. Έκανα όλα τα βήματα σωστά on-line παραγγελία κλπ. Απλά δεν πρόσθεσα την κάρτα payzy πριν την αγορά στο Google wallet την πρόσθεσα μετά. Θα υπάρχει θέμα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis107 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, DionGR είπε Ισως σε καθε σελιδα του ποστ και τους ορους που αναφερει ο Γερμανος/Payzy, λέει ξεκάθαρα πως είναι εως και 10 ημέρες. Αναφέρομαι στους πόντους που δίνει ο Γερμανός σε κάθε αγορά εφόσον έχει δημιουργηθεί λογαριασμός στο κατάστημα. Όχι για την επιστροφή της Payzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, niaou13 είπε Παιδιά σος. Έκανα όλα τα βήματα σωστά on-line παραγγελία κλπ. Απλά δεν πρόσθεσα την κάρτα payzy πριν την αγορά στο Google wallet την πρόσθεσα μετά. Θα υπάρχει θέμα;;; Κανένα πρόβλημα. Το google wallet θα σε εξυπηρετήσει σε πληρωμές σε φυσικά καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις