Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Μπορείς να πάρεις 2 δωροκάρτες των 800€ εκάστη και να πληρώσεις μεταγενέστερα και με τις 2 δωροκάρτες ΕΝΑ (1) προϊόν που κοστίζει 1600 ευρώ;

Όχι σε ηλεκτρονική παραγγελία, καθώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο μία gift card ανά αγορά. Μπορείς, σε αγορά από φυσικό κατάστημα.

Επεξ/σία από dim_plo
Υπόδειξη από Just_travel_everywhere
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, dim_plo είπε

Όχι, καθώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο μία gift card ανά αγορά.

Σίγουρα? Πιθανον να το έχω διαβάσει άλλες 20 φορές! Παίζει να δω την απάντηση στον ύπνο μου.😂😂😂 

Dim_plo εννοείται ότι δεν τρολαρω  εσένα! Αλλά την ερώτηση !

Επεξ/σία από pankostas

2 ώρες πριν, dim_plo είπε

Όχι, καθώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο μία gift card ανά αγορά.

Δεν ισχύει αυτό !! Έχω Χρησιμοποιήσει 5 σε μια αγορά !! 

Καλημέρα, ενώ η συναλλαγή από το στάδιο της επεξεργασίας πήγε στο στάδιο ολοκλήρωσης και έχουν μπει κανονικά τα coins δεν έχει όμως γίνει επιστροφή του 25%.Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Καλημέρα, έψαχνα για μικρή τηλεόραση δωματίου. λέτε να αξίζει αυτή που βγαίνει έμμεσα 200 ευρώ? https://www.germanos.gr/product/televisions/televisions/33-43/tcl-40s6200-40-led-full-hd-smart-tv-tileorasi/?productId=20415732&fname=&fvalue=

είναι 40 ευρώ φθηνότερη από το skroutz και γενικά διαβάζω καλά λόγια για TCL (κυρίως μεγαλύτερες ιντσες). Χρήση απλή τηλεόρασης, κανα plex, καμιά ταινία χαλαρά. Και λίγο που κοίταξα στις 40" όλες fullHD είναι δεν βγαίνουν 4κ.

23 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Tip μην ξεχνάτε να λέτε να σας περνάνε και τους πόντους στο gapp! έχει έξτρα πόντους στην εφαρμογή του Γερμανού που τους εξαργυρώνεις αργότερα

Πώς εξαργυρώνονται αυτοί οι πόντοι gapp;

7 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Έχω Χρησιμοποιήσει 5 σε μια αγορά !! 

Χρήσιμη πληροφορία. Εξαργύρωσες, δηλαδή, διαδοχικά 5 κωδικούς; Πώς; Αγορά ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα; Υποθέτω το δεύτερο.

38 λεπτά πριν, vsxeni είπε

Καλημέρα, ενώ η συναλλαγή από το στάδιο της επεξεργασίας πήγε στο στάδιο ολοκλήρωσης και έχουν μπει κανονικά τα coins δεν έχει όμως γίνει επιστροφή του 25%.Αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Καλημερα! Ναι, εγω. Το εχω ξαναγραψει πιο πριν. Εκανα αγορα απο καταστημα Γερμανος πριν 10 μερες. Εκκαθαριστηκε μετα απο 3 μερες, μπηκαν coins αλλα η επιστροφη 200Ε που περιμενα ακομα αγνοειται... Η επικοινωνια με την εξυπηρετηση πρακτικα ανυπαρκτη. Εχω ανοιξει ticket εδω και 1 βδομαδα και το μονο που εχω ως απαντηση ειναι: "το θεμας σας ερευναται, ευχαριστουμε για την υπομονη σας"...

53 minutes ago, vsxeni said:

Έχουν περάσει 10 μέρες και δεν έγινε επιστροφή; Αν ναι τότε ίσως υπάρχει κάποιο θέμα διαφορετικά απλά πρέπει να κάνεις υπομονή.

38 λεπτά πριν, nasosto είπε

Πώς εξαργυρώνονται αυτοί οι πόντοι gapp;

Σου δίνει για κάθε 1€ αγοράς 5 πόντους στο Gapp και δημιουργείς κουπόνι για επόμενη αγορά και σου αφαιρεί το ποσό

2500 πόντοι : 5€

5000 πόντοι : 10€

10000 πόντοι : 20€

25000 πόντοι: 50€

• Like 2

8 λεπτά πριν, VaggD είπε

Έχουν περάσει 10 μέρες και δεν έγινε επιστροφή; Αν ναι τότε ίσως υπάρχει κάποιο θέμα διαφορετικά απλά πρέπει να κάνεις υπομονή.

Θεμα απο τη μερια μου δεν υπαρχει, πληρω ολες τις προϋποθεσεις. Τωρα γιατι δεν μπηκε...το διερευνουν. Μονο υπομονη κανω...δεν υπαρχει κ κατι αλλο που μπορω να κανω σε αυτη τη φαση. Ειμαστε λιγοι οι ατυχοι που εκατσε η στραβη. 

Χριστούγεννα, όπως είχα γράψει πιο πριν, έκανα αγορά ένα PS5 BUNDLE και 3 μέρες μετά μπήκε η επιστροφή και τα coins μαζί. Δηλαδή καινούργια κονσόλα + 2 παιχνίδια (voucher και δίσκο) + extra χειριστήριο πλήρωσα 698,9€ και με 174,7€ επιστροφή το αγόρασα 524€. Τσίμπησα και 7€ σε coins. Πολύ καλή ευκαιρία...!!! Τώρα περιμένουμε να σταλθεί..!!!

13 minutes ago, stcp said:

Θεμα απο τη μερια μου δεν υπαρχει, πληρω ολες τις προϋποθεσεις. Τωρα γιατι δεν μπηκε...το διερευνουν. Μονο υπομονη κανω...δεν υπαρχει κ κατι αλλο που μπορω να κανω σε αυτη τη φαση. Ειμαστε λιγοι οι ατυχοι που εκατσε η στραβη. 

Γίνεται χαμός για αυτό αργούν 

• Like 1

1 ώρα πριν, dim_plo είπε

Χρήσιμη πληροφορία. Εξαργύρωσες, δηλαδή, διαδοχικά 5 κωδικούς; Πώς; Αγορά ηλεκτρονικά ή σε κατάστημα; Υποθέτω το δεύτερο.

Σε κατάστημα !! Αγόρασα ένα κινητό με 5 gift card του Γερμανού .

• Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...