Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά!!
Στις 21/12 έκανα ηλεκτρονικά από τον Γερμανό προπαραγγελιά το PlayStation vr2 και έβαλα πληρωμή μέσω payzy.
Η χρέωση στη κάρτα έγινε κανονικά ωστόσο δεν μου εμφάνιζε τη παραγγελία στο ιστορικό παραγγελιών ούτε μου ήρθε κάποιο email επιβεβαίωσης της προπαραγγελίας (σαν να ακυρώθηκε η συναλλαγή με χρέωση όμως στην κάρτα κανονικότατα).
Επικοινώνησα με τον Γερμανό και μου είπαν ότι όντως δεν τους εμφανίζεται η προπαραγγελια ούτε σ αυτούς και θα το εξετάσουν αλλά δεν πήρα καμία ουσιαστική απάντηση οσες φορές και αν επικοινώνησα.
Στη συνέχεια επικοινώνησα και με την payzy και έπειτα από αρκετές επικοινωνίες μου είπαν ότι θα γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 2 εργάσιμων οι οποίες πέρασαν και ακόμα τίποτα.

Τέτοιο μπλέξιμο δεν μου έχει ξανατύχει και αναμένω να δω ποτέ θα βγάλω άκρη επιτέλους γιατί παιδεύομαι μια βδομάδα τώρα και ακόμα τίποτα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Είπα να δοκιμάσω να εκμεταλλευτώ την δυνατότητα που δίνει η Πειραιώς στις πιστωτικές της για μετατροπή μιας αγοράς σε 12 δόσεις.

Έκανα topup την Payzy με πιστωτική της Πειραιώς και περίμενα να γίνει η εκκαθάριση. Δυστυχώς ΔΕΝ σε αφήνει να το μετατρέψεις σε δόσεις.

Έγινε η εκκαθάριση στην Πειραιώς?  Εγώ το έχω κάνει πάρα πολλές φορές γιατί είναι πολύ βολικό 

Μόλις τώρα, ALIEN-3- είπε

Έγινε η εκκαθάριση στην Πειραιώς?  Εγώ το έχω κάνει πάρα πολλές φορές γιατί είναι πολύ βολικό 

Ναι έγινε και δεν με αφήνει να το μετατρέψω σε δόσεις. Μάλλον επειδή θεωρείται υπηρεσία.

Υπόθεση κάνω .

4 λεπτά πριν, georgekok97 είπε

Σε ένα subreddit για τηλεοράσεις είπε μακριά από TOSHIBA. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, matrixxx είπε

αι λεω "απλα", γιατι ειναι μια 55αρα στα 60Hz, αρκετα συχνα παιζουν 300-350 σε προσφορες 55αρες 60Hz.

image.png.11ff9006b1c6dcc6580fbf965fb66496.png

https://tclo365.sharepoint.com/sites/StandLib/TCL/TV/Others/C63/75C635/75C635-AT;BE;BG;CH;CZ;DE;DK;EE;ES;FI;FR;GR;HR;HU;IT;LT;LV;NL;NO;PL;PT;RO;RS;SE;SI;SK;UA/Manual/Product Sheets/75c635_product-sheets_English.pdf?ga=1

Λαθος διαβαζω το spec sheet ρε παιδια? Μηπως εννοει το Image smooth ή whatever πως λεγεται?

edit: Ναι λαθος το διαβαζα :P

Επεξ/σία από SabotazNic

5 ώρες πριν, manosfp είπε

Φίλε μου για να πάρεις επιστροφή έπρεπε είτε να πληρώσεις αμέσως στο site με virtual payzy είτε να πας στο κατάστημα, να πάρεις αυτό που θέλεις και να πληρώσεις με ψηφιακό πορτοφόλι και payzy χωρίς όμως να έχεις παραγγείλει πριν το προϊόν από το site. Ορθώς σου είπε ο υπάλληλος ότι παραγγελία από site και πληρωμή στο κατάστημα δε θα δώσει επιστροφή, όπως δε δίνει αυτός ο τρόπος αγοράς ούτε πόντους go4more ούτε επιστροφή Eurobank. Επίσης η απουσία NFC στο τηλέφωνο δεν είναι κάτι που αποτελεί ευθύνη του Γερμανού. 

Εγω πάντως παραγγελία απο site, πληρωμή στο κατάστημα  και μετα το αιτημα που έκανα, μπήκε κανονικά η επιστροφή. 

1 ώρα πριν, DionGR είπε

Με ΕΛΤΑ στέλνει ο Γερμανός 

Ε έστω.. Στο check out αλλά και στο email της παραγγελίας έλεγε παράδοση 31/12.. δηλαδή πόσο στραβά να πάει. Να τους καλέσω αύριο να το αλλάξω σε παραλαβή από κάποιο κοντινό κατάστημα;

5 ώρες πριν, manosfp είπε

Φίλε μου για να πάρεις επιστροφή έπρεπε είτε να πληρώσεις αμέσως στο site με virtual payzy είτε να πας στο κατάστημα, να πάρεις αυτό που θέλεις και να πληρώσεις με ψηφιακό πορτοφόλι και payzy χωρίς όμως να έχεις παραγγείλει πριν το προϊόν από το site. Ορθώς σου είπε ο υπάλληλος ότι παραγγελία από site και πληρωμή στο κατάστημα δε θα δώσει επιστροφή, όπως δε δίνει αυτός ο τρόπος αγοράς ούτε πόντους go4more ούτε επιστροφή Eurobank. Επίσης η απουσία NFC στο τηλέφωνο δεν είναι κάτι που αποτελεί ευθύνη του Γερμανού. 

Που το βασίζεις αυτό που λες;

Μόλις τώρα, ChrisN.S. είπε

εκτός από τα διαδικαστικά που μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα δεν βλέπω να αναφέρετε κανένα προϊόν που είναι αξιόλογη προσφορά.

Στο 1ο ποστ έχει αξιόλογες προσφορές. Αν ψάχνεις κάτι άλλο, μόνο εσύ το ξέρεις αυτό 😉

• Like 1
  • Thanks 1

13 ώρες πριν, sotis666 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά!!
Στις 21/12 έκανα ηλεκτρονικά από τον Γερμανό προπαραγγελιά το PlayStation vr2 και έβαλα πληρωμή μέσω payzy.
Η χρέωση στη κάρτα έγινε κανονικά ωστόσο δεν μου εμφάνιζε τη παραγγελία στο ιστορικό παραγγελιών ούτε μου ήρθε κάποιο email επιβεβαίωσης της προπαραγγελίας (σαν να ακυρώθηκε η συναλλαγή με χρέωση όμως στην κάρτα κανονικότατα).
Επικοινώνησα με τον Γερμανό και μου είπαν ότι όντως δεν τους εμφανίζεται η προπαραγγελια ούτε σ αυτούς και θα το εξετάσουν αλλά δεν πήρα καμία ουσιαστική απάντηση οσες φορές και αν επικοινώνησα.
Στη συνέχεια επικοινώνησα και με την payzy και έπειτα από αρκετές επικοινωνίες μου είπαν ότι θα γίνει επιστροφή χρημάτων εντός 2 εργάσιμων οι οποίες πέρασαν και ακόμα τίποτα.

Τέτοιο μπλέξιμο δεν μου έχει ξανατύχει και αναμένω να δω ποτέ θα βγάλω άκρη επιτέλους γιατί παιδεύομαι μια βδομάδα τώρα και ακόμα τίποτα..

Κ εμενα μια απο τα ίδια ακριβώς την ίδια περίπτωση, νομιζω οτι αν παραγγείλεις απο το κινητό δν μπωρει η σελίδα να κανει αξιόπιστα (bug) … κ γω αναμένω απο την payzy.

8 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

εκτός από τα διαδικαστικά που μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα δεν βλέπω να αναφέρετε κανένα προϊόν που είναι αξιόλογη προσφορά.

Υπάρχει και το Oppo A96 έμμεσα στα 150 ενώ Skroutz στα 200 
Και το Oppo Reno 7 Lite έμμεσα στα 263 ενώ Skroutz στα 310 το μαύρο και 325 με το χρωματάκι

Αν και δεν ξέρω τι λένε σαν κινητά.

• Like 1

Tip μην ξεχνάτε να λέτε να σας περνάνε και τους πόντους στο gapp! έχει έξτρα πόντους στην εφαρμογή του Γερμανού που τους εξαργυρώνεις αργότερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...