Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Οπως βλεπεις εχει απαντηθει πριν μια εβδομαδα.

hint: Πανω δεξια εχει εναν μεγεθυντικο φακο "αναζητηση". Ειναι η αναζητηση εντος του θεματος. Παρακαλω χρησιμοποιηστε την πριν ρωτησετε κατι απο τα "σχεδον ολα" που εχουν απαντηθει.

Καθως εψαξα με τον φακο πριν ρωτησω θελω να πω πως οχι δε με καλυπτουν οι απαντησεις αυτες, καθως σου ξεφυγε και μια απο την προηγουμενη σελιδα που αναφερει οτι απαντησαν αρνητικα στο ερωτημα, σελ 40. πριν 7 ωρες.

Παμε προς ληξη της προσφορας και η giftcard ισως θα ειναι μονοδρομος για πολλους και πρεπει να απαντηθει σιγουρα.

Ουσιαστικα ρωτησα αν το εχει κανει καποιος, Δηλ. στην πραξη αν πηρε καποιος giftcard / δωροεπιταγη και του γυρισε το 25% και οχι υποθετικα ή οτι μας το ειπαν στο τηλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Sheriff είπε

Καθως εψαξα με τον φακο πριν ρωτησω θελω να πω πως οχι δε με καλυπτουν οι απαντησεις αυτες, καθως σου ξεφυγε και μια απο την προηγουμενη σελιδα που αναφερει οτι απαντησαν αρνητικα στο ερωτημα, σελ 40. πριν 7 ωρες.

Παμε προς ληξη της προσφορας και η giftcard ισως θα ειναι μονοδρομος για πολλους και πρεπει να απαντηθει σιγουρα.

Ουσιαστικα ρωτησα αν το εχει κανει καποιος, Δηλ. στην πραξη αν πηρε καποιος giftcard / δωροεπιταγη και του γυρισε το 25% και οχι υποθετικα ή οτι μας το ειπαν στο τηλ.

Υπάρχουν 3-4 ποστ με γραπτές θετικές απαντήσεις, και 1 ποστ το οποίο δεν ξέρουμε καν που τηλεφώνησε (πιθαλογω στον Γερμανό, οπότε η απάντηση δεν έχει και βαρύτητα). Οπότε... 

• Moderators
8 λεπτά πριν, Sheriff είπε

Αν δεν σε καλυπτει το email με το ΝΑΙ, οκ. Οχι στο τηλεφωνο, απαντηση με email ειναι. Καλα κανεις και ζητας επιπλεον επιβεβαιωση στην πραξη. Στην ερωτηση σου ομως πριν, δεν ρωτουσες αν το εκανε καποιος, αλλα εντελως θεωρητικα αν γινεται. Αυτο βλεπω να ρωτας πριν.

Το Hint ηταν για ολους, οχι μονο για σενα. Συνεχως εχουμε τις ιδιες ερωτησεις ενω εχουν απαντηθει 1-2-5-10 φορες εδω και 5-10 μερες/ 1-39 σελιδες. ;)

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα ειναι οτι απο 21/12 που αναφερθηκε το θεμα με τις giftcard δεν το εχει κανει κανεις.

@stafftw

Μηπως το εκανες;

Επεξ/σία από Sheriff

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προσωπική μου εμπειρία με το payzy και την προσφορά του Γερμανού, δεν ήταν πολύ ομαλή. Ίσως βιάστηκε η cosmote και δεν ήταν έτοιμοι ουτε τα συστηματα της, ούτε οι υπάλληλοι της.

Εκανα μια αγορά από το site με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα με payzy, υπήρχε θέμα, ήταν αρκετοί που είχαν κινητό που δεν υποστήριζε NFC και δεν μπορούσαν να πληρώσουν στο pos, σε εμένα επι 1 ωρα ενώ έδειχνε να δέχεται την συναλλαγή το POS την απέρριπτε, τελικά χωρίς καμμιά αλλαγή, ως δια μαγίας καποια στιγμή την έκανε δεκτή και ολοκληρώθηκε η συναλλαγή. Επιπλέον ο υπάλληλος του Γερμανού όταν του είπα να εξοφλήσω ηλεκτρονικά την αγορά μεσω της payzy επέμενε ότι έτσι δεν θα πάρω το 25%... γενικά η εντύπωση μου είναι ότι ήταν ανέτοιμοι για όλο αυτό.... 

Επεξ/σία από evark

24 λεπτά πριν, evark είπε

Η προσωπική μου εμπειρία με το payzy και την προσφορά του Γερμανού, δεν ήταν πολύ ομαλή. Ίσως βιάστηκε η cosmote και δεν ήταν έτοιμοι ουτε τα συστηματα της, ούτε οι υπάλληλοι της.

Εκανα μια αγορά από το site με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα με payzy, υπήρχε θέμα, ήταν αρκετοί που είχαν κινητό που δεν υποστήριζε NFC και δεν μπορούσαν να πληρώσουν στο pos, σε εμένα επι 1 ωρα ενώ έδειχνε να δέχεται την συναλλαγή το POS την απέρριπτε, τελικά χωρίς καμμιά αλλαγή, ως δια μαγίας καποια στιγμή την έκανε δεκτή και ολοκληρώθηκε η συναλλαγή. Επιπλέον ο υπάλληλος του Γερμανού όταν του είπα να εξοφλήσω ηλεκτρονικά την αγορά μεσω της payzy επέμενε ότι έτσι δεν θα πάρω το 25%... γενικά η εντύπωση μου είναι ότι ήταν ανέτοιμοι για όλο αυτό.... 

Φίλε μου για να πάρεις επιστροφή έπρεπε είτε να πληρώσεις αμέσως στο site με virtual payzy είτε να πας στο κατάστημα, να πάρεις αυτό που θέλεις και να πληρώσεις με ψηφιακό πορτοφόλι και payzy χωρίς όμως να έχεις παραγγείλει πριν το προϊόν από το site. Ορθώς σου είπε ο υπάλληλος ότι παραγγελία από site και πληρωμή στο κατάστημα δε θα δώσει επιστροφή, όπως δε δίνει αυτός ο τρόπος αγοράς ούτε πόντους go4more ούτε επιστροφή Eurobank. Επίσης η απουσία NFC στο τηλέφωνο δεν είναι κάτι που αποτελεί ευθύνη του Γερμανού. 

• Like 7

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους.

Μόλις έκανα online αγορά ενός PS5 bundle στα 724 μέσω Payzy. Η επιστροφή του 25% από τον Γερμανό σε πόσες περίπου μέρες θα φανεί στο Payzy app; Επίσης το ποσό που θα επιστραφεί μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με nfc όπως τις απλές χρεωστικές πχ σε super market?
Με συγχωρείτε αν έχουν ηδη απαντηθεί οι ερωτήσεις. 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Sad 1

• Moderators
5 λεπτά πριν, Skr1ll3x είπε

Μόλις έκανα online αγορά ενός PS5 bundle στα 724 μέσω Payzy. Η επιστροφή του 25% από τον Γερμανό σε πόσες περίπου μέρες θα φανεί στο Payzy app; Επίσης το ποσό που θα επιστραφεί μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με nfc όπως τις απλές χρεωστικές πχ σε super market?

Χρονια πολλα.

Στην πρωτη σελιδα ειναι απαντημενα και τα 2. Στα πρωτα 8 σχολια.

39 λεπτά πριν, Skr1ll3x είπε

Σου έβγαλε διαθέσιμο ps5? Εγω εχθες και σημερα που μπαινω 500 φορες την ημερα στο site δεν μου εχει δειξει καποιο διαθεσιμο 😢

35 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Χρονια πολλα.

Στην πρωτη σελιδα ειναι απαντημενα και τα 2. Στα πρωτα 8 σχολια.

Σε ευχαριστώ φίλε matrixxx.

Ντάξει 500κάτι για κονσόλα + extra dual sense + 2 games είναι fair enough. Σε σχέση με τις προηγούμενες τιμές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως τώρα?

Αν κάνω παραγγελία με παραλαβή από κατάστημα και πληρωμή στο κατάστημα, δεν θα έχω επιστροφή? 

*πήρα τηλ σε κατάστημα. Δεν ήξεραν ακριβώς. Υπεθεσαν ότι δεν παίρνεις επιστροφή αν δεν πληρώσεις απευθείας μέσω του site. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Pagouras7 είπε

Σου έβγαλε διαθέσιμο ps5? Εγω εχθες και σημερα που μπαινω 500 φορες την ημερα στο site δεν μου εχει δειξει καποιο διαθεσιμο 😢

Ισχύει ότι στα περισσότερα βγάζει μη διαθέσιμο στην αρχική, αλλά όταν πατάς σε κάποια υπάρχει η προσθήκη στο καλάθι. Στα περισσότερα βέβαια λέει μη διαθέσιμο και δεν υπαρχει προσθήκη στο καλάθι. Σήμερα που αποφάσισα να το πάρω, καθώς έψαχνα κανά 2-3 μέρες μήπως κάτσει κανάς γνωστός να το δικαιολογεί για τιμολόγιο (δεν έκατσε), μπήκα στο site και βρήκα god of war bundle με extra dual sense (λευκό) + horizon forbidden west και εγραφε διαθέσιμο και στην αρχική και προσθήκη στο καλάθι. Μου ήρθαν και email επιβεβαίωσης παραγγελίας.. Ελπίζω να μη με πάρουν κανα τηλ μέχρι τια 31 που περιμένω courier να μου ρίξουν κανά ακυρο.

Επεξ/σία από Skr1ll3x

Κάτι πάει στραβά; Πάλι διαθέσιμο, αυτή τη φορά έφτασα ώς την καταχώρηση της διεύθυνσης και πάλι με πέταξε. Φυσικά και πάλι μη διαθέσιμο.... 

Spoiler

image.png.a5da25df421b073fa4a0ff584f67cd77.png

1 ώρα πριν, muspozepsu είπε

και τα αποθέματά τους ανέτοιμα ήταν...

Ε όχι και να γεμίσουν απόθεμα για να πάρουμε εμείς με -25%. Τα άκουσα όλα τελικά σε αυτό το τόπικ!😂😂😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...