Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον για την TCL 55c635:

την πήρα, άψογη σε όλα και εντυπωσιακή σε σχέση με την τιμή, αλλά μου έπεσε κομματάκι… μεγάλη και θα πάω στην 50άρα.

Όποιος λοιπόν μένει Ηράκλειο Κρήτης κ ενδιαφέρεται για TV με 5-6 ώρες λειτουργίας, ας μου στείλει π.μ….

Δημοσ.
Μόλις τώρα, manosfp είπε

Συγγνώμη ρε πατρίδα, στις 5 ίντσες κόλλησες; 

Όχι εγώ. 
«Οικογενειακοί λόγοι» (u know what I mean)

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι η tcl 55ρα ξαναεφμανίστηκε διαθέσιμη για δεύτερη φορά μετά που το επισήμανε ο @stasiLaz και εξαφανίστηκε αμέσως μετά που την έβαλα στο καλάθι μου. Ίσως να ήταν λιγότερο από λεπτό!

Πρόλαβα να τη βάλω στο καλάθι αλλά κόλλησε μετά αμέσως μετά!

Για του λόγου  το αληθές:

image.png.cf1b458ef44de566f34f7a010f36039e.png

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, sugardad είπε

Όχι εγώ. 

άστη να παίξει λίγο και θα την συνηθίσει.
Αν επιμένει άλλαξε την με 50ρα και περίμενε την στιγμή που θα πει "η 55ρα ήταν πιο καλή".

Τα ίδια τράβηξα και εγώ στην μετάβαση από 42 σε 55. επέμενα όμως και τώρα όταν πάμε στον κουμπάρο μου που έχει 50 πάντα μου λέει ότι του κουμπάρου είναι μικρή.
Εκτός αν δεν καταλαβαίνω τι εννοεί

Επεξ/σία από smpt
  • Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, sugardad είπε

Όχι εγώ. 

Καταρχήν, μην την αλλάξεις. Κανε την παπια για καμία βδομάδα και θα την συνηθίσει.

Στην τελικη, πες οτι την αλλαξες κι εβαλες 50αρα.... χαμπαρι δεν θα παρει ;)

• Like 1
Δημοσ.
57 minutes ago, sugardad said:

Όχι εγώ. 

Πάντως μπορείς να της πεις πως το μέγεθος μετράει. Και πως ποτέ δεν είδες καμία/κανεναν να λέει: " Ε ρε και να την είχε λίγο πιο μικρή τι θα γινότανε"

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, muspozepsu είπε

Να ενημερώσω ότι η tcl 55ρα ξαναεφμανίστηκε διαθέσιμη για δεύτερη φορά μετά που το επισήμανε ο @stasiLaz και εξαφανίστηκε αμέσως μετά που την έβαλα στο καλάθι μου. Ίσως να ήταν λιγότερο από λεπτό!

Πρόλαβα να τη βάλω στο καλάθι αλλά κόλλησε μετά αμέσως μετά!

Για του λόγου  το αληθές:

image.png.cf1b458ef44de566f34f7a010f36039e.png

Καλέστε σε καταστήματα, ίσως υπάρχουν ακυρώσεις από κρατήσεις, μη παραλαβές κλπ.  Και στο τηλ. κέντρο πιθανόν να σας δώσουν διαθεσιμότητα σε μαγαζιά αλλά θέλει επιβεβαιώση , μη τρέξετε όπου σας πει το τηλ. χωρίς κλήση πρώτα.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω τα edifier r17000bt για χρήση με τηλεόραση και μουσική..τα εχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις ?

• Moderators
Δημοσ.
Στις 21/12/2022 στις 12:41 ΜΜ, h3342 είπε

μου απάντησαν σε εμαιλ από την payzy

ότι μπορούμε να κάνουμε αγορά με giftcard, να πάρουμε την έκπτωση

και να την χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον την gift card!

πολύ καλά...

Στις 21/12/2022 στις 5:37 ΜΜ, vaggospro είπε

Με gift card τελικά το δοκίμασε κάνεις αν παίρνουμε επιστροφή;

EDIT: Μολις με απάντησαν στο email. Άρα γινεται

Screenshot_20221221_173845_com.gspace.android.jpg

3 ώρες πριν, Sheriff είπε

Τελικα με τις giftcard τι γινεται; Εφοσον αγορασει καποιος 800ευρω giftcard, θα παρει τα 200ευρω επιστροφη στο πορτοφολι ή οχι;

Οπως βλεπεις εχει απαντηθει πριν μια εβδομαδα.

hint: Πανω δεξια εχει εναν μεγεθυντικο φακο "αναζητηση". Ειναι η αναζητηση εντος του θεματος. Παρακαλω χρησιμοποιηστε την πριν ρωτησετε κατι απο τα "σχεδον ολα" που εχουν απαντηθει.

• Like 3
Δημοσ.

Με τα 128 gb όμως υπάρχει ακόμη στα 499 ευρω-124 ευρώ...για όποιον τον ενδιαφέρει είναι καλή περιπτωσούλα γιατί χαμηλότερη στο skroutz βλέπω 710..

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/iphone-12-mini-5g-128gb/?productId=20399719&fname=skuColor&fvalue=-128022028067896124&commerceItem=&isComingSoon=

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, geogr88 είπε

Σκέφτομαι να αγοράσω τα edifier r17000bt για χρήση με τηλεόραση και μουσική..τα εχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις ?

Άψογα είναι, προχώρα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...