pankostas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δηλαδή έλεος! Αν ήμουν "επαγγελματίας" , θα είχα ανοίξει εγώ ένα τόπικ με τίτλο , "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ". Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι???? Και εκεί μέσα θα αναλυαμε τα πάντα! 2 ώρες πριν, Rm.Geko είπε Matrix με όλο το σεβασμό ρε φίλε χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη καουρα για τη προσφορά η για την από φορολόγηση. Πρέπει δηλαδή να ανοιχτεί νέο θέμα για τον αν μπορεί να συνδιαστει η "Προσφορά" του θέματος με απαλλαγή ΦΠΑ είτε άμεσα είτε έμμεσα όταν έχει γίνει 100 φορές αναφορά για το αν χρειαστεί φωτογραφία για πιστοποίηση η άμα έχει λατινικα ή ταυτότητα ? Δε μίλησε κανείς για πειρατεία ούτε για κάτι παράνομο , γενική συζήτηση πάνω στην αξιοποίηση της προσφοράς γίνετε. Τόσες φορες που σβήνονται μηνύματα θα υπήρχαν απαντήσεις και δε θα χρειαζόταν να ξανά ρωτήσει κάποιος. Με όλο το σεβασμό και καλές γιορτές.. Έλα που δεν μένουν εκεί!!!! Δεν ρωτάει κάποιος μόνο αν μπορεί να συνδυαστεί η προσφορά με αποφορολόγηση. Να πάρει το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ και να τελειώνει το θέμα. Ρωτάει το κοντό και το μακρύ του! Και ξεφεύγει η συζήτηση. Αν είσαι επαγγελματίας φαντάζομαι το έχεις δει. Μπραβο στους admin για την κίνηση αυτη! Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από pankostas 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, έχει κανείς άλλος πρόβλημα να μην περνάει η συναλλαγή με payzy και gpay στο pos Γερμανού; Είμαι σε κατάστημα έχουμε δοκιμάσει 6 φορές και συνεχίζει να βάζει πρόβλημα. Ναι επίσης έχω ανεβάσει το όριο τον συναλλαγών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Καλησπέρα, έχει κανείς άλλος πρόβλημα να μην περνάει η συναλλαγή με payzy και gpay στο pos Γερμανού; Είμαι σε κατάστημα έχουμε δοκιμάσει 6 φορές και συνεχίζει να βάζει πρόβλημα. Ναι επίσης έχω ανεβάσει το όριο τον συναλλαγών. Υποθέτω χρήματα εχεις μεταφέρει στο λογαριασμό του payzy πριν τη συναλλαγη ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, nick_gr είπε Υποθέτω χρήματα εχεις μεταφέρει στο λογαριασμό του payzy πριν τη συναλλαγη ε Ναι φυσικά, από το κατάστημα μου είπαν ότι είχαν και 2-3 άτομα ακόμα θέμα. Έχουν επικοινωνήσει με την payzy αλλά λύση δεν έχει βρεθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satzik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δες με το πορτοφόλι του gpay μηοως έχει εκεί κάποιο θέμα κ χρειάζεται από εκεί κάποια ρύθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Ναι φυσικά, από το κατάστημα μου είπαν ότι είχαν και 2-3 άτομα ακόμα θέμα. Έχουν επικοινωνήσει με την payzy αλλά λύση δεν έχει βρεθεί δοκίμασε να αφαιρεσεις τη κάρτα από το wallet να τη περάσεις ξανά για να κανει πιστοποιηση μπας και το δεχτεί το pos. άλλη ιδέα δεν έχω Μόλις τώρα, Satzik είπε Δες με το πορτοφόλι του gpay μηοως έχει εκεί κάποιο θέμα κ χρειάζεται από εκεί κάποια ρύθμιση μήπως εχει και αυτο όριο στη συσκευή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Απλά χαβαλέδες έχω έρθει να πληρώσω σε μαγαζί Γερμανό και έχει πέσει το σύστημα στις πληρωμές μέσω payzy. Αντε να ξανάρχονται αύριο. Και εννοείτε μόνο τσατ εξυπηρέτηση δεν υπάρχει τηλ. 20 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Καλησπέρα, έχει κανείς άλλος πρόβλημα να μην περνάει η συναλλαγή με payzy και gpay στο pos Γερμανού; Είμαι σε κατάστημα έχουμε δοκιμάσει 6 φορές και συνεχίζει να βάζει πρόβλημα. Ναι επίσης έχω ανεβάσει το όριο τον συναλλαγών. 11 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Ναι φυσικά, από το κατάστημα μου είπαν ότι είχαν και 2-3 άτομα ακόμα θέμα. Έχουν επικοινωνήσει με την payzy αλλά λύση δεν έχει βρεθεί 6 λεπτά πριν, nick_gr είπε δοκίμασε να αφαιρεσεις τη κάρτα από το wallet να τη περάσεις ξανά για να κανει πιστοποιηση μπας και το δεχτεί το pos. άλλη ιδέα δεν έχω μήπως εχει και αυτο όριο στη συσκευή; Εχει θέμα μου το είπαν στο τσατ οι οτινανανηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις ξεμπλοκαρε όντως είχε θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_the_great Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Για παραγγελία που έκανα το Σάββατο μπήκε σήμερα η επιστροφή και έστειλαν και την παραγγελία. Μου έκανε εντύπωση που έδωσε coins σύμφωνα με το αρχικό ποσό της παραγγελίας. Δηλαδή εκτός απ'το 25% σε μια παραγγελία 750 ευρώ πήρα πίσω και 7.5 ευρώ απ'τα coins. Παρα πολύ δυνατή προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Στα υπ όψιν. Υπάρχει θέμα με την ανέπαφη χρήση της Payzy μέσω κινητού με κάποια τερματικά POS και προσπαθούν να το λύσουν. Πήγα στον Γερμανό, δεν περνούσε με τίποτα. Επικοινώνησα με το support και πήρα την εξής απάντηση: Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως έχει παρατηρηθεί μαζική συστημική αστοχία σε συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένα τερματικά. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την αρμόδια υπηρεσία για την αποκατάσταση του ζητήματος και θα σε ενημερώσουμε μόλις αυτό επιλυθεί ώστε να μπορέσεις να ολοκληρώσεις την συναλλαγή που επιθυμείς. Τελικά, έκανα επιτόπου online παραγγελία με παραλαβή από το συγκεκριμένο κατάστημα και πληρωμή online, και όλα μια χαρά. Πηρα την 43ρα Blaupunkt στα 219-25%. Πρώτες εντυπώσεις, άριστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Οσοι κανατε αγορα απευθειας απο φυσικο καταστημα μεσω POS, πηρατε κανονικα την επιστροφη με την εκκαθαριση? Προσπαθω να καταλαβω τι φταιει στην περιπτωση μου. Ζητησαν απο το support να στειλω το παραστατικο αγορας για να το ελεγξουν, εκτοτε 2 εργασιμες, ουτε φωνη ουτε ακροαση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stcp είπε Οσοι κανατε αγορα απευθειας απο φυσικο καταστημα μεσω POS, πηρατε κανονικα την επιστροφη με την εκκαθαριση? Προσπαθω να καταλαβω τι φταιει στην περιπτωση μου. Ζητησαν απο το support να στειλω το παραστατικο αγορας για να το ελεγξουν, εκτοτε 2 εργασιμες, ουτε φωνη ουτε ακροαση... k σε εμένα τα ίδια, αγορά 22/12 το πρωί μέσω payzy σε Γερμανό, πληρωμή σε ΡΟS / κατάστημα κ το bot λέει δεν είναι μέσα στην προσφορά ενώ είναι κανονικά πάνω από 99€ η αγορά κ στο site λέει με το 25% επιστροφή . Αύριο θα μιλήσω με payzy κ αν μου τα μασήσουν, πάει επιστροφή η αγορά, ακόμα σφραγισμένο στο κουτί είναι ! edit: ξεχασα να πω πως η εκκαθάριση έχει γίνει, μπήκαν coins αλλά όχι € Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από Kthulhou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, stcp είπε Οσοι κανατε αγορα απευθειας απο φυσικο καταστημα μεσω POS, πηρατε κανονικα την επιστροφη με την εκκαθαριση? Προσπαθω να καταλαβω τι φταιει στην περιπτωση μου. Ζητησαν απο το support να στειλω το παραστατικο αγορας για να το ελεγξουν, εκτοτε 2 εργασιμες, ουτε φωνη ουτε ακροαση... Τα ίδια και σε μενα, αγορα απόγευμα της 22/12 και μέχρι τώρα τιποτα. Η απάντηση από payzy οτι πρέπει να γίνει εκκαθάριση από τον έμπορο. Σήμερα μου ζήτησαν αξιολόγηση της εξυπηρέτησης και φυσικά ήταν απολύτως αρνητική αφού ακόμα το θέμα δε λύθηκε. Δεν καραλαβαίνω τι μπορεί να συμβαίνει. Α η κατάσταση είναι προς εκκαθάριση... Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από vangelis_k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergianos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stcp είπε Οσοι κανατε αγορα απευθειας απο φυσικο καταστημα μεσω POS, πηρατε κανονικα την επιστροφη με την εκκαθαριση? Προσπαθω να καταλαβω τι φταιει στην περιπτωση μου. Ζητησαν απο το support να στειλω το παραστατικο αγορας για να το ελεγξουν, εκτοτε 2 εργασιμες, ουτε φωνη ουτε ακροαση... Και σε μενα το ίδιο, εγινε η εκκαθάριση χωρις να παρω επιστροφή και ανοιξα ticket στο support. Σημερα εν τέλει μπήκε κανονικα. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2022 από Stergianos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Kthulhou είπε k σε εμένα τα ίδια, αγορά 22/12 το πρωί μέσω payzy σε Γερμανό, πληρωμή σε ΡΟS / κατάστημα κ το bot λέει δεν είναι μέσα στην προσφορά edit: ξεχασα να πω πως η εκκαθάριση έχει γίνει, μπήκαν coins αλλά όχι € Τα coins, είναι χρήματα. Όταν τα θες, κάνεις μετατροπή σε χρήματα. Μήπως η επιστροφή σου μπήκε σε coins? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις