Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

Αν έχεις πιστοποίηση απ το τάξις είναι πάλι απαραίτητη η βιντεοκλήση με την ταυτότητα ;; Γιατί έχω ακόμη αρχαίου τύπου μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες και θρήσκευμα !!

Ναι

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, stcp είπε

Εγω μεσα σε 40 λεπτα: εκανα registration, εγινε η βιντεοκληση, ενεργοποιηθηκε, φορτιστηκε και πηγα στο Γερμανο της γειτονιας και εκανα αγορα. Αποτελεσμα: επιστροφη αγνοειται!🙄

Μια από τα ίδια και γώ αλλά φαίνεται προς εκκαθάριση ακόμα η συναλλαγή …

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα με αγορά 23/12 9:10,  η επιστροφή μπήκε σήμερα το πρωί.

Ψιλό off topic ερώτηση, αν ξέρει κανείς.
Διαχειρίζομαι μέσω της cosmote app τρία watchup νούμερα.
Για να πάρω το Platinum Token,  μπορώ να κάνω ανανέωση μέσα από το cosmote app όπως κάνω μέχρι τώρα ή πρέπει να την κάνω από το watchup app;

Βασικά μια δοκιμή είναι αλλά λέω μήπως το ξέρει κάποιος

Επεξ/σία από smpt

4 λεπτά πριν, muspozepsu είπε

Πήρε κανείς να μάθει αν θα ξαναστοκάρουν τις tcl?

Γενικά βλέπω ότι ξαναεφεραν στοκ σε άλλα μαγαζιά όπως το eshop που είχε εξαντληθεί για 2 μήνες. Πιστεύω ότι θα φέρουν και άλλα κομμάτια. Εγώ περίμενα από πριν το black Friday να γίνει διαθέσιμη και άνοιξε 2-3 φορές με χαμηλή διαθεσιμότητα οπότε αν παρακολουθείς θα ανοίξει για λίγα κομμάτια ακόμα και αν δεν κάνει νέες παραλαβες για παραγγελίες που ακυρωθηκαν. Ουσιαστικά μια μέρα όλη και όλη είχε πλήρες στοκ 

24 λεπτά πριν, smpt είπε

Εμένα με αγορά 23/12 9:10,  η επιστροφή μπήκε σήμερα το πρωί.

Ψιλό off topic ερώτηση, αν ξέρει κανείς.
Διαχειρίζομαι μέσω της cosmote app τρία watchup νούμερα.
Για να πάρω το Platinum Token,  μπορώ να κάνω ανανέωση μέσα από το cosmote app όπως κάνω μέχρι τώρα ή πρέπει να την κάνω από το watchup app;

Βασικά μια δοκιμή είναι αλλά λέω μήπως το ξέρει κάποιος

Δεν το έχω κάνει ακόμα αλλα το είδα ότι το εχει σαν επιλογή μεσα από την εφαρμογή watch up (φαντάζομαι και cosmote) να πληρώσεις με payzy ,είναι εκει που διαλέγεις με τι πληρώνεις,  αν δεν στο εμφανίζει δες μήπως θέλει ενημέρωση η εφαρμογή σου 

1 ώρα πριν, stcp είπε

Εγω μεσα σε 40 λεπτα: εκανα registration, εγινε η βιντεοκληση, ενεργοποιηθηκε, φορτιστηκε και πηγα στο Γερμανο της γειτονιας και εκανα αγορα. Αποτελεσμα: επιστροφη αγνοειται!🙄

Θέλω να πάρω μια Blaupunkt 43ρα για τα πεθερικά μου στον Βόλο. Υπάρχει διαθέσιμη στον εδώ Γερμανό, αύριο θα φύγω και δεν θα έχουν ποιος να την τοποθετήσει και ακόμα ψάχνουν τα χαρτιά... Κρίμα 

1 ώρα πριν, SpEcTer είπε

Μια από τα ίδια και γώ αλλά φαίνεται προς εκκαθάριση ακόμα η συναλλαγή …

Το ιδιο και εγω με αγορα 22 του μηνα. Σε ερωτηση μου απαντησαν οτι πρεπει να γινει πρωτα εκκαθαριση απο τον εμπορο δηλ το τοπικο καταστημα του Γερμανου στο Ναυπλιο για την περιπωση μου. Θα δειξει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αγορα Lenovo Laptop εχει σε προσφορα Canon πολυμηχανημα 20€, πχ Lenovo IdeaPad 3. Γνωριζει καποιος εαν το 25% της επιστροφης πιανει το τελικο ποσο 498€ ή ειναι μονο για την αξια του λαπτοπ δηλαδη 479€?

Επεξ/σία από Shyn

• Moderators

Για ολο το ποσο.

Ποσες φορες πρεπει να γραφτει; Γιατι δεν διαβαζετε απλα τους ορους που ειναι ξεκαθαρο οτι αφορα ολο το ποσο;

• Like 7
  • Thanks 1

12 ώρες πριν, TheDay2012 είπε

Εχει κανει καποιος αγορα χρησιμοποιώντας κουπονι απο το g app;

Εννοω, πχ να αγορασεις προιον 150 ευρω και να βαλεις 10 ευρω κουπονι. 

Τους ρωτησα αν αυτο ειναι συμφωνα με τους ορους της προσφορας ή σε πεταει εξω και δεν ηξεραν να μου πουν.

Το δοκιμασε καποιος;

8. Η Προωθητική Ενέργεια δεν ισχύει στις περιπτώσεις που η τελική αξία της συναλλαγής είναι μικρότερη από 99€ λόγω απόδοσης έκπτωσης, προσφοράς ή άλλου προνομίου.

Οποτε φανταζομαι η εκπτωση δεν επηρεαζει την προσφορα. Εχω κανει παραγγελια Online για πληρωμη στο καταστημα με κουπονι -10€. Λογικα, Πεμπτη θα παραλαβω και θα ενημερωσω.

• Like 1

• Moderators

Τοσο δυσκολο ειναι να ανοιξει τοπικ για αγορες με τιμολογια ενας απο ολους αυτους που ενδιαφερονται; (αν δεν υπαρχει)

Συνεχως θα σβηνω τα περι τιμολογιων και αποφορολογησης; Διαβαστε τα πιναρισμενα στο παρον θεμα.

Μερες που ειναι μην με αναγκασετε να αρχισω να βαζω παρατηρησεις.  :) 

Ή να εφαρμοζω και εγω την ευκολη λυση του κλειδωματος στην πρωτη αφορμη - παρεκτροπη απο το θεμα; 

• Like 4
  • Thanks 1

• Moderators
Spoiler

Στις 27/12/2022 στις 4:03 ΜΜ, Rm.Geko είπε

Matrix με όλο το σεβασμό ρε φίλε χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη καουρα για τη προσφορά η για την από φορολόγηση.

Πρέπει δηλαδή να ανοιχτεί νέο θέμα για τον αν μπορεί να συνδιαστει η "Προσφορά" του θέματος με απαλλαγή ΦΠΑ είτε άμεσα είτε έμμεσα όταν έχει γίνει 100 φορές αναφορά για το αν χρειαστεί φωτογραφία για πιστοποίηση η άμα έχει λατινικα ή ταυτότητα ? 

Δε μίλησε κανείς για πειρατεία ούτε για κάτι παράνομο , γενική συζήτηση πάνω στην αξιοποίηση της προσφοράς γίνετε. Τόσες φορες που σβήνονται μηνύματα θα υπήρχαν απαντήσεις και δε θα χρειαζόταν να ξανά ρωτήσει κάποιος. 

Με όλο το σεβασμό και καλές γιορτές.. 

Δεν το αποφασισα μονος, η αφορμη ηταν πριν αρκετες ημερες το ξεσπασμα 3-4 ατομων και τα 30-40likes που πηραν. Και δεν ειχαν αδικο, σε καθε σχεδον θεμα γινεται κουβεντα περι αποφορολογησης. Λογικο το βλεπεις;  Ανοιξτε λεμε ενα να λυνετε ολες σας τις αποριες. Να ειναι και ολα μαζεμενα για τους ενδιαφερομενους! Διπλο το καλο για εσας, μονο για τους υπολοιπους. Δεν ειπαν τα παιδια κατι περιεργο. 

Εχει αναλυθει λοιπον ηδη το σκεπτικο, δεν το συζηταμε εδω.

Τόσες φορες που σβήνονται μηνύματα θα υπήρχαν απαντήσεις και δε θα χρειαζόταν να ξανά ρωτήσει κάποιος. 

Ναι, αυτο ουτε για αστειο μην το λες.  Δεν ισχυει ουτε κατα 1% οταν ενα τοπικ εχει δεκαδες σελιδες. Το βλεπουμε συνεχως, κοιτα την τελευταια σελιδα για παραδειγμα.

Πρέπει δηλαδή να ανοιχτεί νέο θέμα για τον αν μπορεί να συνδιαστει η "Προσφορά" του θέματος με απαλλαγή ΦΠΑ είτε άμεσα είτε έμμεσα

Αυτο ειναι ΗΔΗ απαντημενο και εχει μεινει και η απαντηση, οχι μονο μια φορα μαλιστα. Η τελευταια ειναι σημερα το πρωι. Ειδες που απαντημενα ειναι και ολο τα ιδια ρωτατε και απαντατε; Ειπαμε ειναι πολλες σελιδες. Ανοιξτε ενα θεμα, ειναι πολυ πιο ευκολο απο το να κανει καποιος μια αγορα. 

• Like 3
  • Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...