Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Pagouras7 είπε

Πραγματικά. Πιστεύω απλά έφερναν έφερναν stock απλα για να το δωσουν ολο τωρα χαχα. Μακαρι να εχουν κι αλλο γιατι πραγματικα ειναι ευκαιρια. Το παιρνεις με τιμη κατω και απο την -πια- official τιμη της Sony για το disc.

Ναι αλλά 2023 (σύμφωνα με φήμες) θα κυκλοφορήσει και το ps5 pro.. και μη ξεχνάτε ότι "εξαναγκάζουν" τον καταναλωτή σε bundles με 150-200€ πάνω από την τιμή πώλησης. Τα περισσότερα παιχνίδια τα βρίσκεις  μεταχειρισμένα στην μισή τιμή.

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπέρα

Έχει ακυρώσει ποτέ κανείς παραγγελία σε Γερμανό? Γίνεται τηλεφωνικα? Με payzy πλήρωσα για την προσφορά 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Ναι αλλά 2023 (σύμφωνα με φήμες) θα κυκλοφορήσει και το ps5 pro.. και μη ξεχνάτε ότι "εξαναγκάζουν" τον καταναλωτή σε bundles με 150-200€ πάνω από την τιμή πώλησης. Τα περισσότερα παιχνίδια τα βρίσκεις  μεταχειρισμένα στην μισή τιμή.

Ναι συμφωνώ με αυτό που λες και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχα κάνει κίνηση να το πάρω. Η προσφορά είναι πολύ value for money καθως βγαινει και πιο φθηνα απο την επισημη τιμη αλλα εχεις και τα παιχνιδια.

Όσο για το pro πολύ δύσκολο το βλέπω με την μεγάλη έλλειψη σε chips και με τον χαμό που γίνεται Κίνα .

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, prefuse είπε

Η σειρά συνήθως πάει normal -slim-pro. Πιο πιθανό βλέπω ένα μοντέλο slim παρά pro. Επίσης σύμφωνα με τις φήμες πριν καν όλα αυτά έρχεται μοντέλο (slim?) με εξωτερικό disk drive. Θέλω να καταλήξω είναι λάθος να περιμένεις κάτι τέτοιο (pro) γιατί μπορεί να σου πάρει πολύ καιρό μέχρι να εμφανιστεί.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Η σειρά συνήθως πάει normal -slim-pro. Πιο πιθανό βλέπω ένα μοντέλο slim παρά pro. Επίσης σύμφωνα με τις φήμες πριν καν όλα αυτά έρχεται μοντέλο (slim?) με εξωτερικό disk drive. Θέλω να καταλήξω είναι λάθος να περιμένεις κάτι τέτοιο (pro) γιατί μπορεί να σου πάρει πολύ καιρό μέχρι να εμφανιστεί.

Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα. ☺️

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση αν και έχω διαβάσει όλο το θέμα δε νομίζω να έχει απαντηθεί.

Αν αγοράσω δώρο κάρτα του Γερμανού (πχ 800 ευρώ) μεσω payzy μπορω να τις δώσω σε άλλον με επαγγελματικό αφμ και να πάει να κάνει αγορές με τη δώρο κάρτα αυτή και να κόψει τιμολόγιο ? 

Επεξ/σία από Rm.Geko
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Rm.Geko είπε

Μια ερώτηση αν και έχω διαβάσει όλο το θέμα δε νομίζω να έχει απαντηθεί.

Αν αγοράσω δώρο κάρτα του Γερμανού (πχ 800 ευρώ) μεσω payzy μπορω να τις δώσω σε άλλον με επαγγελματικό αφμ και να πάει να κάνει αγορές με τη δώρο κάρτα αυτή και να κόψει τιμολόγιο ? 

Στο μυαλ μου ήσουν;; έτσι γλιτώνεις να είναι το account του payzy στον αντιπρόσωπο της εταιρείας. Το ερώτημα είναι αν μπορείς να πληρώσεις με gift cards τιμολόγιο ;

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, li@m είπε

Στο μυαλ μου ήσουν;; έτσι γλιτώνεις να είναι το account του payzy στον αντιπρόσωπο της εταιρείας. Το ερώτημα είναι αν μπορείς να πληρώσεις με gift cards τιμολόγιο ;

Ακριβώς! Θα πάρω και ένα τηλέφωνο το πρωί στο Γερμανό να ρωτήσω αλλά αν εχει κάποιος προσωπική εμπειρία ας μας πει γιατί θα είναι ενδιαφέρον. 

Δημοσ.

Εχει κανει καποιος αγορα χρησιμοποιώντας κουπονι απο το g app;

Εννοω, πχ να αγορασεις προιον 150 ευρω και να βαλεις 10 ευρω κουπονι. 

Τους ρωτησα αν αυτο ειναι συμφωνα με τους ορους της προσφορας ή σε πεταει εξω και δεν ηξεραν να μου πουν.

Το δοκιμασε καποιος;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, sveltos είπε

καλησπέρα

Έχει ακυρώσει ποτέ κανείς παραγγελία σε Γερμανό? Γίνεται τηλεφωνικα? Με payzy πλήρωσα για την προσφορά 

Ευχαριστώ 

Εγώ έχω κάνει ακύρωση τηλεφωνική. Τα χρήματα επέστρεψαν μετά από σχεδόν μια βδομάδα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, li@m είπε

μου είπαν στον Γερμανό ότι γίνεται κανονικά αυτό π λες

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, unforgiven είπε

Πόση ώρα πήρε ο έλεγχος των εγγραφών σε εσάς; Από χθες είμαι στο περίμενε. 

Εγω μεσα σε 40 λεπτα: εκανα registration, εγινε η βιντεοκληση, ενεργοποιηθηκε, φορτιστηκε και πηγα στο Γερμανο της γειτονιας και εκανα αγορα. Αποτελεσμα: επιστροφη αγνοειται!🙄

• Like 3
Δημοσ.

Αν έχεις πιστοποίηση απ το τάξις είναι πάλι απαραίτητη η βιντεοκλήση με την ταυτότητα ;; Γιατί έχω ακόμη αρχαίου τύπου μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες και θρήσκευμα !!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...