Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, manosfp είπε

Αυτό σημαίνει ότι αν κάνω από το λογαριασμό μου 2 παραγγελίες και τις πληρώσω με 2 διαφορετικές virtual payzy (μια δικιά μου, μια της συζύγου) θα πάρω κανονικά την επιστροφή; 

όσες virtual κι αν έχεις είναι του λογαριασμού σου! Να ανοίξει δικό της λογαριασμό για την 2η αγορά που θες να κάνεις. Με την ευκολία μεταφοράς από πορτοφόλι σε πορτοφόλι δεν είναι τίποτα να μεταφέρετε χρήματα ο ένας στον άλλον.

Αν εννοείς τον λογαριασμό του e-shop στο ονομα σου, πως θα πληρωσεις με καρτα σε αλλα στοιχεια; Ανοιξε νεο λογαριασμο στο ονομα της.

Επεξ/σία από takislz
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, takislz είπε

όσες virtual κι αν έχεις είναι του λογαριασμού σου! Να ανοίξει δικό της λογαριασμό για την 2η αγορά που θες να κάνεις. Με την ευκολία μεταφοράς από πορτοφόλι σε πορτοφόλι δεν είναι τίποτα να μεταφέρετε χρήματα ο ένας στον άλλον.

Αν εννοείς τον λογαριασμό του e-shop στο ονομα σου, πως θα πληρωσεις με καρτα σε αλλα στοιχεια; Ανοιξε νεο λογαριασμο στο ονομα της.

Πανεύκολα γίνεται άλλος λογαριασμός eshop - άλλη κάρτα. Το έχω κάνει άπειρες φορές. 

Επεξ/σία από manosfp
  • Sad 1

μπήκα κι εγώ να πάρω την tlc αλλά γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμη. Να πάρει, έπρεπε να την πάρω χθες. Ελπίζω να αλλάξει το απόθεμα αλλιώς θα πάρω άλλη. Και βάζω στοίχημα αν πάρω άλλη μετά θα εμφανιστεί διαθέσιμη

• Sad 1

15 ώρες πριν, panos7 είπε

Αν πας πιο πάνω θα δεις ότι έχει απαντηθεί επίσημα από την ομάδα της payzy.

O Γερμανός δεν εμπλέκεται με την επιστροφή άμεσα. Η payzy είναι αρμόδια να σου απαντήσει. 

Έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ. Μου απάντησαν θετικά από payzy. Το επόμενο ερώτημα είναι αν μπορώ να πάρω πχ 5 κάρτες των 100 ευρώ έκαστη και να τις χρησιμοποιήσω κατά βούληση, είτε όλες μαζί είτε σπαστά.

Ενημερώνω και εγω με τη σειρά μου. Παραγγελία περιπου 650€ με τηλεόραση 42" & κινητο samsung μαζι με ακουστικά ασυρματα (ξαφνικα θυμηθηκαν ολοι οτι κατι θέλουν 😂) με την επιστροφή να μπαίνει σήμερα το πρωί, που με ξαφνιασε θα ελεγα καθως νομιζα οτι δεν μετράει την σημερινη ημερα στις απαιτούμενες της επιστροφής. Πολυ καλη προσφορα

18 λεπτά πριν, gidi είπε

Έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ. Μου απάντησαν θετικά από payzy. Το επόμενο ερώτημα είναι αν μπορώ να πάρω πχ 5 κάρτες των 100 ευρώ έκαστη και να τις χρησιμοποιήσω κατά βούληση, είτε όλες μαζί είτε σπαστά.

Να είσαι καλά φίλε μου.

Λογικά δεν θα έχεις θεμα είτε μαζί είτε σπαστά.

Σε αυτό θα μπορούσες να ρωτήσεις και τον Γερμανό απευθείας αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τι θέμα θα υπηρχε.

Ίσως αν έκανες την παραγγελία ηλεκτρονικά επειδή έχει ένα πεδίο μόνο και όχι παραπάνω; 

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!

Εκανα παραγγελία την προηγούμενη βδομάδα με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα με την κάρτα payzy! Σήμερα μπήκαν κάποια κοινς όσο η αξία του προϊόντος αλλά μόνο αυτό ! Καμία επιστροφή ! Μπαίνουν σε δεύτερο χρόνο; Ή κάτι δεν πήγε καλά ;

30 λεπτά πριν, panos7 είπε

Να είσαι καλά φίλε μου.

Σε αυτό θα μπορούσες να ρωτήσεις και τον Γερμανό απευθείας αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τι θέμα θα υπηρχε.

Ίσως αν έκανες την παραγγελία ηλεκτρονικά επειδή έχει ένα πεδίο μόνο και όχι παραπάνω; 

Ηλεκτρονικά θέλω να την κάνω. Λογικά θα πρέπει να γίνουν πέντε παραγγελίες. Αναρωτιέμαι αν θα μου κάνουν καμιά μανούρα αν εμφανιστώ με 5 κάρτες των 100 ευρώ και ζητήσω συνολική εξαργύρωση.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!

Θέλω και εγώ να πάρω με payzy ένα ps5 απο τον Γερμανο με την 25% επιστροφή αλλα ενω λενε καποια χαμηλη διαθεσιμοτητα οταν πατας απανω λεει μη διαθεσιμο.  Πιστευω αυριο που θα ανοιξουν να βαλουν κανενα διαθεσιμο και να προλαβω κανενα :P

6 λεπτά πριν, Pagouras7 είπε

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!

Θέλω και εγώ να πάρω με payzy ένα ps5 απο τον Γερμανο με την 25% επιστροφή αλλα ενω λενε καποια χαμηλη διαθεσιμοτητα οταν πατας απανω λεει μη διαθεσιμο.  Πιστευω αυριο που θα ανοιξουν να βαλουν κανενα διαθεσιμο και να προλαβω κανενα :P

ναι τις προηγουμενες μερες εβγαζαν συνεχεια restock.πρεπει να εχουν πουλησει οσα δεν εφυγαν μαζεμενα περσι απο ολα τα μαγαζια.

47 λεπτά πριν, kongeo είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!

Εκανα παραγγελία την προηγούμενη βδομάδα με παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα με την κάρτα payzy! Σήμερα μπήκαν κάποια κοινς όσο η αξία του προϊόντος αλλά μόνο αυτό ! Καμία επιστροφή ! Μπαίνουν σε δεύτερο χρόνο; Ή κάτι δεν πήγε καλά ;

Αν δεις παραπανω που εγραψα κι εγω στην ιδια κατασταση ειμαι. Αγορα απο φυσικο καταστημα, πληρωμη με payzy, μπηκαν τα coins, αλλα οχι η επιστροφη. Εχω ανοιξει ticket στο support και αναμενω απαντηση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, panos7 είπε

Να είσαι καλά φίλε μου.

επειδή τους ρώτησα δεν δίνουν ξεκάθαρη απάντηση αν στακάρουν η gift card. ισως γίνεται αλλα δεν θέλουν να το πουν.

2 φορες που ρώτησα (με διαφορετικό τρόπο, την 2 φορά έθεσα και παράδειγμα) δεν κατάλαβε ή δεν γνωριζε και απαντήσε γενικά και αόριστα.

Spoiler

Screenshot_20221226-182956__01__01.jpg

Επεξ/σία από prefuse

2 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

ναι τις προηγουμενες μερες εβγαζαν συνεχεια restock.πρεπει να εχουν πουλησει οσα δεν εφυγαν μαζεμενα περσι απο ολα τα μαγαζια.

Πραγματικά. Πιστεύω απλά έφερναν έφερναν stock απλα για να το δωσουν ολο τωρα χαχα. Μακαρι να εχουν κι αλλο γιατι πραγματικα ειναι ευκαιρια. Το παιρνεις με τιμη κατω και απο την -πια- official τιμη της Sony για το disc.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...