Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

και στο πλαισιο που πηγε το ιδιο του ειπαν 

Δεν παίζει αυτό με την κατάθεση. Ούτε σκρουτζομάγαζο που προσπαθεί να αποφύγει την αποφορολόγηση δε τα λέει αυτά. Λογικά έπεσε σε άσχετους υπαλλήλους

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπήκε σήμερα η επιστροφή 162,25 € από την ηλεκτρονική παραγγελία (και πληρωμή) του psvr2 τη Πέμπτη 22/12  αργά το βράδυ. Άρα δεν είναι απαραίτητα εργάσιμες οι ημέρες που πρέπει να περάσουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Πολύ καλή προσφορά!

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Nikoleo είπε

Εγω εκανα αγορα απο καταστημα, ειναι ακομα προς εκκαθαριση (ακομα δε μπηκαν ουτε ποντοι ουτε επιστροφη) και το μποτ μου ειπε το ιδιο. Αν μαθετε κατι επιπλεον, ενημερωστε παρακαλω.

Αγορά 22 απο κατάστημα, σήμερα το πρωί μπήκε το cashback

Δημοσ.

Και σε μενα το ίδιο με το psvr2!! Και 100 ευρω στο psn store αν μπουνε με το καλό σε yellows, από την προσφορά της Πειραιώς,θα είναι το καλύτερο deal ever!!!

• Like 1
Δημοσ.

ok καλή προσφορά γενικά για να τραβήξει πελάτες με δώρο 200 ευρώ αλλά η απουσία άτοκων δόσεων κάνει την συγκεκριμένη κάρτα σαν προϊόν υποδεέστερο από την επιστροφή της eurobank.

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, music_lover είπε

ok καλή προσφορά γενικά για να τραβήξει πελάτες με δώρο 200 ευρώ αλλά η απουσία άτοκων δόσεων κάνει την συγκεκριμένη κάρτα σαν προϊόν υποδεέστερο από την επιστροφή της eurobank.

Πράγματι μεγάλο μείον η απουσία δόσεων 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Το ξανά είπαμε, αλλά δεν είναι πιστωτική. Όπως κάθε άλλη fintech, το ίδιο και εδώ. 

• Like 2
Δημοσ.

Χθες παρέλαβα και εγώ την tcl c635 .Πολύ όμορφη και ποιοτική τηλεόραση δεν εχει να ζηλέψει σε τίποτα απο τα μεγάλα ονόματα lg,sony και samsung. Εχει βρει κάποιος ρυθμίσεις που βελτιώνουν περισσότερο  την εικόνα ?

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες λίγο offtopic αλλά δοκιμάστε όσοι πήρατε την Tcl να κάνετε αναζήτηση εφαρμογών στο playstore.Δε μου κάνει με τίποτα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Παίδες λίγο offtopic αλλά δοκιμάστε όσοι πήρατε την Tcl να κάνετε αναζήτηση εφαρμογών στο playstore.Δε μου κάνει με τίποτα.

αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο και δεν το βρίσκεις μπαίνεις apps, show system apps, και βρίσκεις το play store. το ανοίγεις και μετά ψάχνεις εκεί ό,τι θες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αφήστε και καμιά tcl για εμάς ρε σεις... Πάλι εξαντλημένη...

Μου είχε μείνει η βιντεοκλήση και μόλις την έκανα πάλι βγήκε εξαντλημένη η τιβι. Ήταν και τα κοψίδια των Χριστουγέννων στη μέση δε μπορούσα να τα αφήσω....

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, bahamut zero είπε

αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο και δεν το βρίσκεις μπαίνεις apps, show system apps, και βρίσκεις το play store. το ανοίγεις και μετά ψάχνεις εκεί ό,τι θες.

Είσαι άρχοντας.

• Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Satzik είπε

TCL TV γενική συζήτηση https://www.insomnia.gr/forums/topic/804653-tcl-tv-γενική-συζήτηση/

Επειδή πολλοί πήραμε tcl άνοιξα θέμα στην ενότητα τηλεόραση να είναι μαζεμένα εκεί όλα να μη σπαμαρουμε κ εδώ. 

Ωραιος, το καρφιτσωνω ψηλα για οποιον θελει να γραψει κατι σχετικο, να ξερει πού ποσταρει!

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...