Billie13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, George! είπε Πόντους στο G-app παίρνεις μόνο αν κάνεις την αγορά/παραγγελία από φυσικό κατάστημα; Όχι φίλε μου, έκανα online και μπήκαν κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Billie13 είπε Όχι φίλε μου, έκανα online και μπήκαν κανονικά. Περίεργο γιατί στους όρους γράφει μόνο για τα φυσικά καταστήματα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Εννοείται Το κουτί είναι πιο μεγάλο!!!!! Εγώ ήθελα να πάρω 65 πάλι αλλά η γυναίκα μου είπε να πάρουμε 75... Έτσι μπράβο, μη σας παίρνουν τον αέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, mariosdemigod είπε 100% σίγουρα γίνεται πληρωμή τιμολογίων άνω των 500€ με κάρτα. Γι'αυτό υπάρχουν και εταιρικές κάρτες. Εγώ έχω και πιστωτική εταιρική. Οτιδήποτε πέρα από μετρητά, κάνει για τιμολόγια άνω των 500€. Κάτι άλλο θα είχε συμβεί στην περίπτωση του φίλου σου ή κλασικά έπεσε σε άσχετο υπάλληλο. και στο πλαισιο που πηγε το ιδιο του ειπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daywalker Blade 4 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Εννοείται Το κουτί είναι πιο μεγάλο!!!!! Εγώ ήθελα να πάρω 65 πάλι αλλά η γυναίκα μου είπε να πάρουμε 75... Και μετά σου λένε ότι το μέγεθος δεν μετράει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Είδα ότι ο Γερμανός έβγαλε σε προσφορά το Note 10 5G στα 179€ και με το Payzy πέφτει κάτω από 140€ τιμή πιο χαμηλή από Best price. Ποιο αξίζει περισσότερο; Αυτό ή το Realme 9 από Vodafone ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stroumfita2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Παραγγελία 20/12 το δέμα δεν ήρθε , ο μικρός κλαίει και χτυπιέται που δεν θα έχει δώρο από τον άγιο Βασίλη, η επιστροφή μπήκε 23/12. Δεν αξίζει τη γκρίνια που έχω φάει. Στο Γερμανό σχετικά με το δέμα λένε .....θα σας ειδοποιήσουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, stroumfita2 said: Παραγγελία 20/12 το δέμα δεν ήρθε , ο μικρός κλαίει και χτυπιέται που δεν θα έχει δώρο από τον άγιο Βασίλη, η επιστροφή μπήκε 23/12. Δεν αξίζει τη γκρίνια που έχω φάει. Στο Γερμανό σχετικά με το δέμα λένε .....θα σας ειδοποιήσουμε. Ενημερωτικά...στην Ελλάδα ο Άγιος Βασίλης έρχεται πρωτοχρονιά...θα προλάβετε Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από thodoris1985 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά είναι ανά συναλλαγή τα 25% ή η συνολικά όσες αγορές και αν κάνεις.. Πχ πήρα την 75 TV και μου μπήκαν 200 € επιστροφή. Αν κάνω άλλη αγορά με την ίδια κάρτα δεν έχει το μπόνους των 25%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, @pnea1973 είπε Τελικά είναι ανά συναλλαγή τα 25% ή η συνολικά όσες αγορές και αν κάνεις.. Πχ πήρα την 75 TV και μου μπήκαν 200 € επιστροφή. Αν κάνω άλλη αγορά με την ίδια κάρτα δεν έχει το μπόνους των 25%? Τελικα αν διαβασεις τους ορους θα δεις οτι λεει συνολικα 25% με μεγιστο τα 200 ευρω επιστροφης ανα πελατη payzy 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Την χτύπησα κι εγώ την TCL. Δεν κρατήθηκα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και πιο πριν. αν περάσετε τη κάρτα της payzy σε Iphone υπάρχει η δυνατότηα μέσω applepay να περαστούς τα λεφτά σε revolut χωρίς κρατήσεις (φαντάζομαι αντίστοιχα και με google pay κλπ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Nick64 είπε Καλησπέρα, Είδα ότι ο Γερμανός έβγαλε σε προσφορά το Note 10 5G στα 179€ και με το Payzy πέφτει κάτω από 140€ τιμή πιο χαμηλή από Best price. Ποιο αξίζει περισσότερο; Αυτό ή το Realme 9 από Vodafone ; Είναι στα 64 Gb το Xiaomi, για πολλούς είναι no go. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcgamer999 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και πιο πριν. αν περάσετε τη κάρτα της payzy σε Iphone υπάρχει η δυνατότηα μέσω applepay να περαστούς τα λεφτά σε revolut χωρίς κρατήσεις (φαντάζομαι αντίστοιχα και με google pay κλπ). Από payzy σε revolut δεν υπάρχει χρέωση και δεν χρειάζεται να προσθέσεις την κάρτα πουθενά ανεξάρτητα από το κινητό που εχεις 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sveltos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Αν πάρω το XBOX μαζί με ένα έξτρα χειριστήριο ξέρει κανείς αν θα έχω επιστροφή παρόλο που το χειριστήριο είναι κάτω από 100 ευρώ? Εχει δοκιμάσει κανείς συνδυασμούς προϊόντων? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις