Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω ένα περίεργο. Είμαι στην σελίδα του Γερμανού. Στο pop up window για σύνδεση/εγγραφή, ή στο αντίστοιχο για να δω το καλάθι μου (screenshot) δεν ενεργοποιείται η λειτουργία του, και αντί να με πάει στο προφίλ μου ή στο καλάθι, με πετάει σε ότι είναι “πίσω» από το pop up window, πχ στις τηλεοράσεις. Μπαίνω με tablet Apple/Safari. Το ίδιο συμβαίνει και με iphone.

EB19BADC-7D50-44AD-B949-240EF0C91DFC.jpeg

Επεξ/σία από Makis38
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, someone- είπε

δε βλέπω να γράφει ένδειξη έκπτωσης με payzy στην gift card.

Στη σελίδα 17 του παρόντος thread αναφέρεται ότι ισχύει. Έχω στείλει e-mail στο Γερμανό όπου ρωτώ ακριβώς αυτό για να έχω κάτι στα χέρια μου επίσημο αλλά δε μου έχουν απαντήσει.

Επεξ/σία από gidi

Εχει κανει καποιος και δευτερη παραγγελια  για να δει αν του γινεται παλι επιστροφη; 

Εκανα μια προπαραγγελια αλλα δε μπορω να βαλω αλλα αντικειμενα μαζι και ελεγα μηπως παρω ξεχωριστα ενα xbox και κατι ψειρες.

Η επιστροφη που θα εχω απο την δευτερη θα ειναι το 25% της δευτερης ή 200 - επιστροφη πρωτης παραγγελιας και οτι μεινει;

10 λεπτά πριν, bonepeeler είπε

Εχει κανει καποιος και δευτερη παραγγελια  για να δει αν του γινεται παλι επιστροφη; 

Εκανα μια προπαραγγελια αλλα δε μπορω να βαλω αλλα αντικειμενα μαζι και ελεγα μηπως παρω ξεχωριστα ενα xbox και κατι ψειρες.

Η επιστροφη που θα εχω απο την δευτερη θα ειναι το 25% της δευτερης ή 200 - επιστροφη πρωτης παραγγελιας και οτι μεινει;

Σε ερωτηση μου στο καταστημα για αυτο μου ειπαν αθροιστικα με την καρτα 200ευρω, σε οσες παραγγελιες κ να κανεις δεν προκειται να παρεις επιστροφη πανω απο 200ευρω , απο την ιδια καρτα

Μόλις τώρα, SpEcTer είπε

Σε ερωτηση μου στο καταστημα για αυτο μου ειπαν αθροιστικα με την καρτα 200ευρω, σε οσες παραγγελιες κ να κανεις δεν προκειται να παρεις επιστροφη πανω απο 200ευρω , απο την ιδια καρτα

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.

22 λεπτά πριν, Nikoleo είπε

Εγω εκανα αγορα απο καταστημα, ειναι ακομα προς εκκαθαριση (ακομα δε μπηκαν ουτε ποντοι ουτε επιστροφη) και το μποτ μου ειπε το ιδιο. Αν μαθετε κατι επιπλεον, ενημερωστε παρακαλω.

Ανοιξα ticket στο support. Μου ζητησαν να στειλω το παραστατικο αγορας για να γινει ελεγχος. Προφανως κατι εχει παιχτει στη δικια μου περιπτωση.

19 ώρες πριν, mariosdemigod είπε

Κάνει και η πληρωμή με κάρτα. Και αν είναι ατομική επιχείρηση, κάνει η προσωπική του κάρτα και συγκεκριμένα χρησιμοποίησε την payze

Προσπάθησε φίλος να κόψει τιμολόγιο από Γερμανό για να πάρει κινητό στην black Friday και του είπαν πάνω από 500 ευρώ μόνο με κατάθεση στην τράπεζα μέσω εμβάσματος 

7 λεπτά πριν, Sellout είπε

Άμα δεν έχεις κινητό με NFC πως θα αξιοποιήσεις την κάρτα

Και γιατι να μην κανεις την αγορα ηλεκτρονικα;

3 ώρες πριν, cpetro είπε

λειτουγει η βιντεοκληση της payzy σημερα Σαββατιατικα? περιμενω 10 λεπτα αναμονη και τπτ

Κι εγώ βιντεοκλήση περιμένω

15 ώρες πριν, someone- είπε

εγω την εχω ακόμα σε κουτί γιατι ειδε το κουτί η γυναίκα και γκρινιαζε και μου ειπε έπρεπε να παρω την 55, λες αν την στήσω να αλλαξει γνώμη;;;🤣

Ναι φίλε μου, θα αλλάξει γνώμη.Ενα βήμα πριν την αλλάξω ήμουν και λέω πάλι καλά που δε το έκανα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Προσπάθησε φίλος να κόψει τιμολόγιο από Γερμανό για να πάρει κινητό στην black Friday και του είπαν πάνω από 500 ευρώ μόνο με κατάθεση στην τράπεζα μέσω εμβάσματος 

100% σίγουρα γίνεται πληρωμή τιμολογίων άνω των 500€ με κάρτα. Γι'αυτό υπάρχουν και εταιρικές κάρτες. Εγώ έχω και πιστωτική εταιρική. Οτιδήποτε πέρα από μετρητά, κάνει για τιμολόγια άνω των 500€.

Κάτι άλλο θα είχε συμβεί στην περίπτωση του φίλου σου ή κλασικά έπεσε σε άσχετο υπάλληλο.

Επεξ/σία από mariosdemigod
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mariosdemigod είπε

100% σίγουρα γίνεται πληρωμή τιμολογίων άνω των 500€ με κάρτα. Γι'αυτό υπάρχουν και εταιρικές κάρτες. Εγώ έχω και πιστωτική εταιρική. Οτιδήποτε πέρα από μετρητά, κάνει για τιμολόγια άνω των 500€.

Κάτι άλλο θα είχε συμβεί στην περίπτωση του φίλου σου ή κλασικά έπεσε σε άσχετο υπάλληλο.

Το θέμα δεν είναι να δεχτεί την πληρωμή ο Γερμανός αλλά να μπορεί να μπει η κάρτα payzy στους εταιρικούς λογαριασμούς στο ΑΑΔΕ, γιατί διαφορετικά μπορεί να μην ισχύει.

Δεν γνωρίζω αλλά ούτε και τον λογιστή που ρώτησα. Είναι κάτι νέο και δεν γνωρίζουν από αυτά, αυτό που ξέρουν είναι αυτό που λες αλλά από τις 4 γνωστές ελληνικές τράπεζες. 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/804586-τιμολόγιο-με-πληρωμή-payzy/

Επεξ/σία από prefuse

4 ώρες πριν, SpEcTer είπε

Αυτό από που προκύπτει; Γιατί διαβάζοντας τους όρους της προωθητικής αναφέρει σαφώς για ποσό άνω των €99 ανά συναλλαγή και επιστροφή του 25% (με μέγιστο τα €200) επί της τελικής αξίας της εκάστοτε συναλλαγής… 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...