gidi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Είναι κανείς που να έχει αγοράσει δώρο κάρτα Γερμανού και να του πιστώθηκε κανονικά η επιστροφή του 25%; Έχω στείλει e-mail όπου ρωτάω ακριβώς αυτό στο Γερμανό αλλά απάντηση δεν έχω λάβει. Ευχαριστώ Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από gidi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, music_lover είπε Απαντώ μετά από ερώτημα που έκανα στην payzy. Από εχθές έπαψε να ισχύει αυτό. Ακόμη λοιπόν και με διαβατήριο απαιτείται πλέον εκείνη η awkward βίντεο κλήση. Tragic. Αν σκεφτείς ότι ουσιαστικά ανοίγεις τραπεζικό λογαριασμό, η διαδικασία είναι και πολύ γρήγορη και πολύ απλή . Ακόμη και με την βιντεοκλήση (5 λεπτά υποθεση). Μακράν ότι καλύτερο από οποιαδήποτε συστημική τράπεζα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, gidi είπε Καλημέρα. Είναι κανείς που να έχει αγοράσει δώρο κάρτα Γερμανού και να του πιστώθηκε κανονικά η επιστροφή του 25%; Έχω στείλει e-mail όπου ρωτάω ακριβώς αυτό στο Γερμανό αλλά απάντηση δεν έχω λάβει. Ευχαριστώ δε βλέπω να γράφει ένδειξη έκπτωσης με payzy στην gift card. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Αν σκεφτείς ότι ουσιαστικά ανοίγεις τραπεζικό λογαριασμό, η διαδικασία είναι και πολύ γρήγορη και πολύ απλή . Ακόμη και με την βιντεοκλήση (5 λεπτά υποθεση). Μακράν ότι καλύτερο από οποιαδήποτε συστημική τράπεζα. Προτιμώ όμως την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο και έχω πολύ μεγάλη αμφιβολία στο τι κάνουν οι συγκεκριμένοι με τα δεδομένα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα. Αγορα smartphone απο φυσικο καταστημα Γερμανος 21/12. Σημερα βλεπω εκκαθαριστηκε η συναλλαγη, μπηκαν τα coins αλλα οχι η επιστροφη ακομα. Σε εσας που μπηκε ετσι εγινε? Το ρομποτ του support μου λεει οτι η συναλλαγη δεν εμπιπτει στο προγραμμα επιστροφης 25%!!!🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDay2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, stcp είπε Καλημερα. Αγορα smartphone απο φυσικο καταστημα Γερμανος 21/12. Σημερα βλεπω εκκαθαριστηκε η συναλλαγη, μπηκαν τα coins αλλα οχι η επιστροφη ακομα. Σε εσας που μπηκε ετσι εγινε? Το ρομποτ του support μου λεει οτι η συναλλαγη δεν εμπιπτει στο προγραμμα επιστροφης 25%!!!🤔 Ηταν πανω απο 99 ευρω; Παραγγειλες απο το σαιτ και πληρωσες στο καταστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις έγινε η επιστροφή.... 200 ευρώ καθώς και 999coins που μαζί μετά 30 αρχικά είναι άλλα 10 ευρώ.. Επίσης μόλις με πήρε τηλ ο μεταφορέας αν μπορώ να τον βοηθήσω να την ανεβάσουμε γιατί είναι μόνος του!!! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από @pnea1973 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 25 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε Ηταν πανω απο 99 ευρω; Παραγγειλες απο το σαιτ και πληρωσες στο καταστημα; Ηταν πολυ πανω απο 99Ε. Δεν ασχοληθηκα με το σαιτ. Πηγα σε καταστημα και το πηρα κ πληρωσα επιτοπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasosto Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, someone- είπε ειδε η γυναικα το κουτι της 65αρας και τρελαθηκε με βλέπω να την γυρνάω πισω να παίρνω την 55αρα.. Μην το κάνεις. Σε δύο μέρες θα το μετανιώσεις που δεν κράτησες την 65αρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpetro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 λειτουγει η βιντεοκληση της payzy σημερα Σαββατιατικα? περιμενω 10 λεπτα αναμονη και τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, someone- είπε ειδε η γυναικα το κουτι της 65αρας και τρελαθηκε με βλέπω να την γυρνάω πισω να παίρνω την 55αρα.. Συμφωνω με τον προλαλησαντα! Μην κανεις κανενα τετοιο λαθος! Μαλιστα, πες της οτι το κουτι θα το πεταξεις, δεν υπαρχει θεμα. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos16717 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, someone- είπε ειδε η γυναικα το κουτι της 65αρας και τρελαθηκε με βλέπω να την γυρνάω πισω να παίρνω την 55αρα.. Ο μόνος λόγος για να γυρίσεις μια 65ρα πίσω είναι για να πάρεις 75ρα. Αν δεν το ξέρει ήδη πρέπει να την πεισεις ότι το μέγεθος όντως μετράει 🤣🤣. Σου το λέω γιατί είχα προτζέκτορα που έδειχνε στις 95 ίντσες και πήγα σε 65ρα τηλεόραση. Νεμεν η ποιότητα εικονας δεν έχει σχέση, αλλά μου φαίνεται μικρή.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όλα καλά και εδώ! Αγορά στις 21/12 (germanos.gr), σήμερα στις 7:43 πιστώθηκε η επιστροφή (χωρίς να έρθει κάποια ειδοποίηση στο payzy app). +1% του ποσού της αγοράς σε μορφή coins. Αγνοείται το δέμα, βέβαια. Βάσει tracking, έχει φτάσει στο τοπικό πρακτορείο του courier από τις 22/12 αλλά οι ίδιοι μου λένε ότι δεν έχει φτάσει (?). Παράνοια. Πρώτη φορά πίσω στη Nintendo από το μακρινό 2008 οπότε θα χαρώ πραγματικά να μπορέσω να ασχοληθώ αυτές τις μέρες. Ελπίζω να βγάλω άκρη σε λίγο που θα τους επισκεφτώ για τρίτη φορά. 🤞 Καλές γιορτές σε όλους! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από dim_plo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satzik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις πήγα στο κατάστημα πλήρωσα την 65α tcl. Ήταν εκεί ήδη η tv όντως μεγάλο το κουτί. Ευτυχώς θα μου τη φέρουν σε λίγο σπίτι δεν έμπαινε στ αμάξι με τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, dim_plo είπε Όλα καλά και εδώ! Αγορά στις 21/12 (germanos.gr), σήμερα στις 7:43 πιστώθηκε η επιστροφή (χωρίς να έρθει κάποια ειδοποίηση στο payzy app). +1% του ποσού της αγοράς σε μορφή coins. Αγνοείται το δέμα, βέβαια. Βάσει tracking, έχει φτάσει στο τοπικό πρακτορείο του courier από τις 22/12 αλλά οι ίδιοι μου λένε ότι δεν έχει φτάσει (?). Παράνοια. Πρώτη φορά πίσω στη Nintendo από το μακρινό 2008 οπότε θα χαρώ πραγματικά να μπορέσω να ασχοληθώ αυτές τις μέρες. Ελπίζω να βγάλω άκρη σε λίγο που θα τους επισκεφτώ για τρίτη φορά. 🤞 Καλές γιορτές σε όλους! Εγω εχω το δεμα, αλλα οχι την επιστροφη! Ανοιξα ticket και αναμενω! Καλες γιορτες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις