@pnea1973 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, vaggospro είπε Το ίδιο έγινε με φίλο μου απο ΕΛΤΑ, σε απόσταση ούτε χιλιομέτρου δεν την μετέφεραν. Είναι αστείοι. Να πληρωθεί απο απόσταση τι εννοείς; Αν εννοείς αντικαταβολή, νομίζω δεν γίνεται. Αν εννοείς να πληρώσεις μέσω site και να παραλάβεις απο κατάστημα, τότε ναι. Συγνώμη αλλά τι κουριερ είναι? Και εγώ περιμένω 75αρα...Αφου έχουν φορτηγάκι τι σκ@τ@ μεταφέρουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Πηρα και εγω χθεϛ την 55αρα tcl c635, η οποια ηταν διαθεσιμη στο καταστημα του Ναυπλιου και την παρελαβα αμεσα. Περιμενω την επιστροφη. Τελικα μου βγηκε σε καλο που το αφησα λιγο πισω στη black friday. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
muspozepsu Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Πηρα και εγω χθεϛ την 55αρα tcl c635, η οποια ηταν διαθεσιμη στο καταστημα του Ναυπλιου και την παρελαβα αμεσα. Περιμενω την επιστροφη. Τελικα μου βγηκε σε καλο που το αφησα λιγο πισω στη black friday. Εντυπώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 γνωρίζετε αν η πληρωμή μέσω payzy ειναι έγκυρη για αγορά με τιμολόγιο; δεν αναφέρομαι για αποφορολόγηση, απλά αν θα είναι έγκυρο το τιμολόγιο, καθώς η payzy ειναι virtual κάρτα χωρις αν ειναι δεμένη με IBAN λογαριασμό και δεν μπορεί να μπει και αν επιβεβαιωθεί στη Διαχείριση Επαγγελματικών Λογαριασμών της ΑΑΔΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, muspozepsu είπε Εντυπώσεις; Πολυ καλεϛ, ιδιαιτερα σε περιεχομενο dolby vision απο apple και disney. Σε μπασκετ και ποδοσφαιρο απο nova και cosmote τυπικη εικονα ενω οι ταινιεϛ και στιϛ δυο πλατφορμεϛ, με πολυ καλη αποδοση. Επιγεια κεραια δεν συνδεσα. Θα ασχοληθω εκτενεστερα την επομενη βδομαδα που θα βρεθω ξανα στο φοιτητοσπιτο. Προϛ το παρον επανηλθα στην 43αρα lg του χωριου :-Ρ. Α και ο ηχοϛ πολυ καλυτεροϛ σε σχεση με εμπειρια απο προηγουμενεϛ τηλεορασειϛ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Πηρα και εγω χθεϛ την 55αρα tcl c635, η οποια ηταν διαθεσιμη στο καταστημα του Ναυπλιου και την παρελαβα αμεσα. Περιμενω την επιστροφη. Τελικα μου βγηκε σε καλο που το αφησα λιγο πισω στη black friday. ειδε η γυναικα το κουτι της 65αρας και τρελαθηκε με βλέπω να την γυρνάω πισω να παίρνω την 55αρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Συγνώμη αλλά τι κουριερ είναι? Και εγώ περιμένω 75αρα...Αφου έχουν φορτηγάκι τι σκ@τ@ μεταφέρουν? Μετα την παρεμβαση του γερμανου τελικα μου φεραν την 75αρα την tcl . Με βανακι που δεν εγραφε ΕΛΤΑ courier. 2 ανθρωποι , ουτε χαρτια να υπογραψω ουτε τιποτα. Φυσικα ακομα φαινεται μη παραδοτεα ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Παρέλαβα και εγώ σήμερα την 65αρα Tcl c635.Για τα λεφτά της πάντα με την επιστροφή, είναι τιμιοτατη και προς τα πάνω.Μια χαρά έκατσε.Στην αρχή ψιλομετανιωσα που δεν πήρα την 55αρα γιατί δεν ήθελα να δώσω πολλά χρήματα,αλλά τώρα που την έστησα στον τοίχο,λέω καλύτερα που πήγα στις 65ιντσες.Σημερα έγινε και η επιστροφή του ποσού.Ολα καλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Billie13 είπε Παρέλαβα και εγώ σήμερα την 65αρα Tcl c635.Για τα λεφτά της πάντα με την επιστροφή, είναι τιμιοτατη και προς τα πάνω.Μια χαρά έκατσε.Στην αρχή ψιλομετανιωσα που δεν πήρα την 55αρα γιατί δεν ήθελα να δώσω πολλά χρήματα,αλλά τώρα που την έστησα στον τοίχο,λέω καλύτερα που πήγα στις 65ιντσες.Σημερα έγινε και η επιστροφή του ποσού.Ολα καλά. εγω την εχω ακόμα σε κουτί γιατι ειδε το κουτί η γυναίκα και γκρινιαζε και μου ειπε έπρεπε να παρω την 55, λες αν την στήσω να αλλαξει γνώμη;;;🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Εννοείται Το κουτί είναι πιο μεγάλο!!!!! Εγώ ήθελα να πάρω 65 πάλι αλλά η γυναίκα μου είπε να πάρουμε 75... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosdemigod Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Sellout είπε Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει εάν η επιστροφή δούλεψε σε περίπτωση που έβαλες την payzy πάνω στη curve; Ουσιαστικά η κάρτα που πληρώνει το κατάστημα είναι η curve, οπότε δεν θα δουλέψει λογικά. Πχ ούτε η eurobank επιστροφή λειτουργεί μέσω curve γιατί ουσιαστικά το pos βλέπει μόνο την curve, δεν ξέρει ποια έχεις από πίσω. 1 ώρα πριν, prefuse είπε γνωρίζετε αν η πληρωμή μέσω payzy ειναι έγκυρη για αγορά με τιμολόγιο; δεν αναφέρομαι για αποφορολόγηση, απλά αν θα είναι έγκυρο το τιμολόγιο, καθώς η payzy ειναι virtual κάρτα χωρις αν ειναι δεμένη με IBAN λογαριασμό και δεν μπορεί να μπει και αν επιβεβαιωθεί στη Διαχείριση Επαγγελματικών Λογαριασμών της ΑΑΔΕ. Έχεις iban και μάλιστα δηλωμένο στην ααδε. Μπες στην εφαρμογή, πάνω αριστερά στο προφίλ σου και μετά "στοιχεία λογαριασμού". Μετράει και στο αφορολογητο κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Siegrain Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Ξέρει κανεις αν θα ξαναείναι διαθέσιμη η 55αρα τις TCL ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mariosdemigod είπε Ουσιαστικά η κάρτα που πληρώνει το κατάστημα είναι η curve, οπότε δεν θα δουλέψει λογικά. Πχ ούτε η eurobank επιστροφή λειτουργεί μέσω curve γιατί ουσιαστικά το pos βλέπει μόνο την curve, δεν ξέρει ποια έχεις από πίσω. Έχεις iban και μάλιστα δηλωμένο στην ααδε. Μπες στην εφαρμογή, πάνω αριστερά στο προφίλ σου και μετά "στοιχεία λογαριασμού". Μετράει και στο αφορολογητο κανονικά. προσπάθησα να το βάλω αλλα δεν γίνεται.. - Ο IBAN/Λογαριασμός δεν είναι έγκυρος μαλλον γιατί δεν υπάρχει τράπεζα απο πίσω. άρα μάλλον θα ακυρωθεί το τιμολόγιο. Βέβαια η payzy ειναι καινουργια υπηρεσία και δεν γνωρίζω αν θα ενσωματωθεί στο μέλλον και θα γίνεται. Ισως ενας λογιστής που να εχει ασχοληθεί με payzy, να γνωρίζει. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, prefuse είπε γνωρίζετε αν η πληρωμή μέσω payzy ειναι έγκυρη για αγορά με τιμολόγιο; δεν αναφέρομαι για αποφορολόγηση, απλά αν θα είναι έγκυρο το τιμολόγιο, καθώς η payzy ειναι virtual κάρτα χωρις αν ειναι δεμένη με IBAN λογαριασμό και δεν μπορεί να μπει και αν επιβεβαιωθεί στη Διαχείριση Επαγγελματικών Λογαριασμών της ΑΑΔΕ. Δεν υπαρχει θεμα, go for it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Sellout είπε Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει εάν η επιστροφή δούλεψε σε περίπτωση που έβαλες την payzy πάνω στη curve; Αυτό σίγουρα δε θα λειτουργήσει, αλλά γιατί να το κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις