Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, ballin95 είπε

Επωφελήθηκε κανείς της συγκεκριμένης προσφοράς σε συνδυασμό με Τιμολόγιο με αποφορολογηση?

Ευχαριστώ 

Αγορά iphone 14 στις 20/12 από φυσικό κατάστημα με αποφορολόγηση και τιμολόγιο, σήμερα 23/12 μπήκε το cashback 200€.

Μιλάμε για απίστευτη προσφορά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, ditigab είπε

Ξέρει κανεις αν η μεταφορά χρήματων απο payzy σε ρεβολουτ εχει προμήθεια ?

Δεν έχει, επέστρεψα σήμερα την… επιστροφή της Payzy σε Revolut και δεν είχε καμία προμήθεια.

• Like 1

44 λεπτά πριν, zefirakos είπε

Αγορά iphone 14 στις 20/12 από φυσικό κατάστημα με αποφορολόγηση και τιμολόγιο, σήμερα 23/12 μπήκε το cashback 200€.

Μιλάμε για απίστευτη προσφορά.

Πώς γίνεται αυτό αφού για τιμολόγιο πάνω από 500 ευρώ πρέπει να γίνει κατάθεση μέσω τραπεζας 

• Confused 2

12 λεπτά πριν, power_1 είπε

Μπορουν να μας πουν εντυπωσεις απο την tcl 65 αρα αυτοι που την αγορασαν ?

Ποση ειναι η αποσταση απο την "στενη" θεση των ποδιων της 

απόλυτα ικανοποιημένος προσωπικά. καλή ομοιομορφία του πάνελ σε γκρι χρώμα, δεν έχω backlight bleeding στη δικιά μου τουλάχιστον, ωραίο μαύρο λόγω va (όχι τέλειο - δεν είναι oled), ζωντανά χρώματα, ωραίο λειτουργικό. 

Για τη στενή θέση που λες τώρα. Οι "τρύπες" απέχουν 65 εκ μεταξύ τους. Τα ποδαράκια αφού βιδωθούν  βέβαια πατάνε προς τα έξω. Αν έχεις 85 εκ βάση να πατήσεις είσαι οκ. 

• Like 1

20 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Πώς γίνεται αυτό αφού για τιμολόγιο πάνω από 500 ευρώ πρέπει να γίνει κατάθεση μέσω τραπεζας 

Κάνει και η πληρωμή με κάρτα. Και αν είναι ατομική επιχείρηση, κάνει η προσωπική του κάρτα και συγκεκριμένα χρησιμοποίησε την payze

• Like 2

Έχει κάνει κανείς εγγραφή με διαβατήριο? Προσπαθούμε με έναν φίλο αλλά η εφαρμογή ζητάει μόνιμα να βγάλουμε φωτογραφία την ταυτότητα ενώ εμείς θέλουμε να της βάλουμε το διαβατήριο για να αποφύγουμε την όλη φασαρία με την βιντεοκλήση. Υποτίθεται πως αν βάλεις διαβατήριο δεν χρειάζεται βιντεοκλήση.

Μέχρι χθες όλοι οι μεγάλοι είχανε το series s 270 σήμερα το πρωί όλοι το πήγανε 310 και τώρα το απόγευμα μόνο public και mediamarkt το ξαναπήγανε στα 270, λέτε να το ξαναρίξει τόσο ο Γερμανός ; Δεν πρόλαβα να το χτυπήσω...

58 λεπτά πριν, bahamut zero είπε

απόλυτα ικανοποιημένος προσωπικά. καλή ομοιομορφία του πάνελ σε γκρι χρώμα, δεν έχω backlight bleeding στη δικιά μου τουλάχιστον, ωραίο μαύρο λόγω va (όχι τέλειο - δεν είναι oled), ζωντανά χρώματα, ωραίο λειτουργικό. 

Για τη στενή θέση που λες τώρα. Οι "τρύπες" απέχουν 65 εκ μεταξύ τους. Τα ποδαράκια αφού βιδωθούν  βέβαια πατάνε προς τα έξω. Αν έχεις 85 εκ βάση να πατήσεις είσαι οκ. 

Στη βαση εχω θεμα γιατι ειναι 71εκ

Ποσο εξεχουν απο τη βαση τα ποδαρακια?

30 λεπτά πριν, music_lover είπε

Έχει κάνει κανείς εγγραφή με διαβατήριο? Προσπαθούμε με έναν φίλο αλλά η εφαρμογή ζητάει μόνιμα να βγάλουμε φωτογραφία την ταυτότητα ενώ εμείς θέλουμε να της βάλουμε το διαβατήριο για να αποφύγουμε την όλη φασαρία με την βιντεοκλήση. Υποτίθεται πως αν βάλεις διαβατήριο δεν χρειάζεται βιντεοκλήση.

Απαντώ μετά από ερώτημα που έκανα στην payzy. Από εχθές έπαψε να ισχύει αυτό. Ακόμη λοιπόν και με διαβατήριο απαιτείται πλέον εκείνη η awkward βίντεο κλήση. Tragic.

• Like 2

47 λεπτά πριν, power_1 είπε

Στη βαση εχω θεμα γιατι ειναι 71εκ

Ποσο εξεχουν απο τη βαση τα ποδαρακια?

8εκ περίπου το καθένα. γιαυτό σου είπα 85. 65+10+10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...