kyrstallone Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Starback είπε Καλημέρα σας, Αγορα iPhone στις 20/12/22 και σήμερα μπήκε η επιστροφή στη Payzy. Τα χρήματα μεταφέρθηκαν στη συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα σε Revolut. Με χρέωση 2€ να υποθέσω;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, gxyp είπε Έχουμε παραγγείλει και περιμένουμε την παράδοση. Η ερώτηση είναι μπορούν να χρεώσουν την Payzy από το κατάστημα που θα παραλάβουμε αλλά χωρίς φυσική παρουσία και να παραλάβουμε αργότερα.. Καλά θα ρωτήσουμε και μόλις μας καλέσουν αλλά οκ.. Προχωράς σε παραγγελία από eshop τότε με παραλαβή από κατάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, bahamut zero είπε σχετικά με το ΥΓ, όλη η πίσω πλευρά είναι καπάκι. slide και βγαίνει Κατι ειχα παρει πρεφα ομως εν τελει ηθελε πολύ περισσότερο δύναμη... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Προχωράς σε παραγγελία από eshop τότε με παραλαβή από κατάστημα Η παραγγελία έχει γίνει από φυσικό κατάστημα και περιμένουμε την παραλαβή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starback Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Doubt είπε Από περιέργεια καθαρά, όταν κάνεις φόρτιση της Ρεβολουτ με payzy σου δίνει coins η payzy? Δυστυχώς δεν έδωσε coins για τη μεταφορά… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_kon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Επιβεβαιώνω και εγώ, παραγγελία και πληρωμή σε κατάστημα Γερμανός στις 20/12 και σήμερα 23/12 μπήκε κανονικά η επιστροφή στο payzy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak33 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα και από εμένα , παραγγελία στις 20/12 παραλαβή στις 22/12 και επιστροφή στις 23/12 όλα ok. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, JohnnyX είπε για την tcl την 75αρα. δηλωνεται ως τηλεοραση 30 κιλων , αλλα μαλλον το πακετο φτανει τα 51 κιλα ??? . Ισως ακομα ακομα να το κανοιυν ξεφτικα 51 , διοτι υποτιθεται μπορουν να μεταφερουν αντικειμενα ως 35 κιλα Ετσι εμεινε στον αερα η παραδοση και τηλεοραση δεν εχω παραλαβει Μίλησα με Γερμανό ποτέ τους τι σου λένε και άσε αυτός να μιλήσουν με το κουριερ και να βγάλουν άκρη, στην τελική ας μη την έπαιρνε εξαρχής, όχι να σου λένε τώρα δεν μπορούμε να στη φέρουμε, μέχρι το κέντρο τους καλά τη πήγαν, εκεί μπορούσαν δηλαδή; Αστεία πράγματα. Εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν απλά επειδη είναι βαριά θα πρέπει να είναι ένα άτομο στο χώρο να βοηθήσει με το ξεφορτωμα, πράγμα απόλυτα κατανοητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Τι απατη ειναι αυτη; Πηγα στα tablet και ολα ειναι προσωρινα μη διαθεσιμα, με ελαχιστες εξαιρεσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις παρέλαβα μόλις παρέλαβα τηλεόραση χωρίς κανένα θέμα μου είπε σε 5-6 μέρες θα περαστούν τα χρήματα στο payzzy. Ευτυχώς δηλαδή που δεν ειναι σαν την επιστροφή της eurobank!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, jaguar13 είπε Μίλησα με Γερμανό ποτέ τους τι σου λένε και άσε αυτός να μιλήσουν με το κουριερ και να βγάλουν άκρη, στην τελική ας μη την έπαιρνε εξαρχής, όχι να σου λένε τώρα δεν μπορούμε να στη φέρουμε, μέχρι το κέντρο τους καλά τη πήγαν, εκεί μπορούσαν δηλαδή; Αστεία πράγματα. Εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν απλά επειδη είναι βαριά θα πρέπει να είναι ένα άτομο στο χώρο να βοηθήσει με το ξεφορτωμα, πράγμα απόλυτα κατανοητό. Mιλησα με Γερμανο χθες...σημερα με πηραν απο τον Γερμανο μου ειπε θα στην φερουν Εντομεταξυ συγγενεις μου πηγαν διπλα απο τα ΕΛΤΑ courier για δουλεια και τους αγγαρεψα να ρωτησουν να δουμε τι γινεται. Ειπαν το απογευμα ..για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starback Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, ballin95 είπε Επωφελήθηκε κανείς της συγκεκριμένης προσφοράς σε συνδυασμό με Τιμολόγιο με αποφορολογηση? Ευχαριστώ Ναι, εγώ ένα iPhone 11... τελική βγαίνει κοντά στα €350 μετά την επιστροφή. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pankostas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, dbrillis είπε Τι απατη ειναι αυτη; Πηγα στα tablet και ολα ειναι προσωρινα μη διαθεσιμα, με ελαχιστες εξαιρεσεις. Και την απάτη που την βλέπεις αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα? 😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, pankostas είπε Και την απάτη που την βλέπεις αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα? 😂😂 Νιωθω 90% σιγουρος οτι 2 Ιανουαριου θα εχει διαθεσιμοτητα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, dbrillis είπε Τι απατη ειναι αυτη; Πηγα στα tablet και ολα ειναι προσωρινα μη διαθεσιμα, με ελαχιστες εξαιρεσεις. Τόσες μέρες τρέχει η προσφορά και μέσω cosmote. Λογικό να τελείωσαν. Πάρε τηλ. εξυπηρέτηση αν σε ενδιαφέρει κάποιο μήπως υπάρχει σε κατάστημα (συνήθως τα βρίσκεις με λίγο τρέξιμο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις