xray2201 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Online παραγγελία; Σκέφτομαι να πάρω το redmi note 10 5g στα 179€ για τον πατέρα μου. Αξίζει;
prometheas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Kag1ante είπε Οι πόντοι απο το G app μπαίνουν αυτόματα μόλις γίνει η πληρωμή; Ναι σε λιγα λεπτά..
Doubt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, Starback είπε Καλημέρα σας, Αγορα iPhone στις 20/12/22 και σήμερα μπήκε η επιστροφή στη Payzy. Τα χρήματα μεταφέρθηκαν στη συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα σε Revolut. Από περιέργεια καθαρά, όταν κάνεις φόρτιση της Ρεβολουτ με payzy σου δίνει coins η payzy?
NobodyRankXV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Doubt είπε Από περιέργεια καθαρά, όταν κάνεις φόρτιση της Ρεβολουτ με payzy σου δίνει coins η payzy? Θα ήταν ωραία λούπα αυτή χαχαχα
spyros95 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σας, Έχουμε κάποια πρόταση για budget εκτυπωτή/scanner από Γερμανό; Λίγες εκτυπώσεις τον μήνα (καμία φωτογραφία και τιμολόγια).
enlightened Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ ενδιαφερόμουν για iPhone 14 Pro Max αλλά δυστυχώς δεν προχωράει στην πληρωμή λόγω μη διαθεσιμότητας. Γνωρίζετε κάποιο workaround για να πάρω την επιστροφή και να παραγγείλω κανονικά το iPhone (με απαλλαγή ΦΠΑ εννοείται) https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20418544&skuId=ger_20418546 https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/apple-iphone-14-pro-max-dual-5g-128gb/?productId=20418544
nasosto Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα. Ενδεχομένως να απαντήθηκαν οι ερωτήσεις μου αλλά δεν διάβασα ολόκληρο το νήμα. Απολογούμαι. 1. Μπορώ να αγοράσω για παράδειγμα 5 e-Gift Cards των 100€ η καθεμία, να πληρώσω με payzy και να έχω 25% έκπτωση στα 500€; 2. Οι πόντοι από το G-app πώς εξαργυρώνονται;
DionGR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Παρέλαβα σήμερα TCL 43ρα και μπήκε και η επιστροφή. Καλές γιορτές! YΓ: Πρέπει να βρώ πως στο καλό μπαίνουν οι μπαταρίες στο main τηλεχειριστήριο, νίωθω χαζός
gxyp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Γνωρίζει κανείς αν σε παραγγελία από φυσικό κατάστημα που θα παραλάβουμε γίνεται να πληρωθεί με Payzy από απόσταση;
vaggospro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, JohnnyX είπε για την tcl την 75αρα. δηλωνεται ως τηλεοραση 30 κιλων , αλλα μαλλον το πακετο φτανει τα 51 κιλα ??? . Ισως ακομα ακομα να το κανοιυν ξεφτικα 51 , διοτι υποτιθεται μπορουν να μεταφερουν αντικειμενα ως 35 κιλα Ετσι εμεινε στον αερα η παραδοση και τηλεοραση δεν εχω παραλαβει Το ίδιο έγινε με φίλο μου απο ΕΛΤΑ, σε απόσταση ούτε χιλιομέτρου δεν την μετέφεραν. Είναι αστείοι. 9 λεπτά πριν, gxyp είπε Γνωρίζει κανείς αν σε παραγγελία από φυσικό κατάστημα που θα παραλάβουμε γίνεται να πληρωθεί με Payzy από απόσταση; Να πληρωθεί απο απόσταση τι εννοείς; Αν εννοείς αντικαταβολή, νομίζω δεν γίνεται. Αν εννοείς να πληρώσεις μέσω site και να παραλάβεις απο κατάστημα, τότε ναι.
bahamut zero Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, DionGR είπε Παρέλαβα σήμερα TCL 43ρα και μπήκε και η επιστροφή. Καλές γιορτές! YΓ: Πρέπει να βρώ πως στο καλό μπαίνουν οι μπαταρίες στο main τηλεχειριστήριο, νίωθω χαζός σχετικά με το ΥΓ, όλη η πίσω πλευρά είναι καπάκι. slide και βγαίνει 1
giokspy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Για να δουλέψει το payzy σε άλλο κινητο με nfc χρειάζεται να έχει μέσα τη κάρτα cosmote που ενεργοποιήθηκε? Μου έκανε ιστορίες στην ενεργοποίηση και όταν έβαλα λειτουργία πτήσης να μη βλέπει άλλη sim μόνο τότε προχώρησε
SabotazNic Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, giokspy είπε Για να δουλέψει το payzy σε άλλο κινητο με nfc χρειάζεται να έχει μέσα τη κάρτα cosmote που ενεργοποιήθηκε? Μου έκανε ιστορίες στην ενεργοποίηση και όταν έβαλα λειτουργία πτήσης να μη βλέπει άλλη sim μόνο τότε προχώρησε Οχι. Η κάρτα μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή όπως μια οποιαδήποτε άλλη κάρτα
giokspy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οχι. Η κάρτα μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή όπως μια οποιαδήποτε άλλη κάρτα Οπότε ουσιαστικά δε χρειάζεται να ανοίξει καν το payzy εφόσον προστέθηκε στο gpay. Απλά την επιλέγουμε κάι πληρώνουμε . Ελπίζω να δουλέψει γιατί σε λίγο θα πάω να παραλάβω την tcl
gxyp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, vaggospro είπε Το ίδιο έγινε με φίλο μου απο ΕΛΤΑ, σε απόσταση ούτε χιλιομέτρου δεν την μετέφεραν. Είναι αστείοι. Να πληρωθεί απο απόσταση τι εννοείς; Αν εννοείς αντικαταβολή, νομίζω δεν γίνεται. Αν εννοείς να πληρώσεις μέσω site και να παραλάβεις απο κατάστημα, τότε ναι. Έχουμε παραγγείλει και περιμένουμε την παράδοση. Η ερώτηση είναι μπορούν να χρεώσουν την Payzy από το κατάστημα που θα παραλάβουμε αλλά χωρίς φυσική παρουσία και να παραλάβουμε αργότερα.. Καλά θα ρωτήσουμε και μόλις μας καλέσουν αλλά οκ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις