Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Starback είπε

Καλημέρα σας,

Αγορα iPhone στις 20/12/22 και σήμερα μπήκε η επιστροφή στη Payzy. Τα χρήματα μεταφέρθηκαν στη συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα σε Revolut.

Από περιέργεια καθαρά, όταν κάνεις φόρτιση της Ρεβολουτ με payzy σου δίνει coins η payzy?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Από περιέργεια καθαρά, όταν κάνεις φόρτιση της Ρεβολουτ με payzy σου δίνει coins η payzy?

Θα ήταν ωραία λούπα αυτή χαχαχα

Δημοσ.

Καλημέρα σας,
Έχουμε κάποια πρόταση για budget εκτυπωτή/scanner από Γερμανό; Λίγες εκτυπώσεις τον μήνα (καμία φωτογραφία και τιμολόγια).

Δημοσ.

Εγώ ενδιαφερόμουν για iPhone 14 Pro Max αλλά δυστυχώς δεν προχωράει στην πληρωμή λόγω μη διαθεσιμότητας. Γνωρίζετε κάποιο workaround για να πάρω την επιστροφή και να παραγγείλω κανονικά το iPhone (με απαλλαγή ΦΠΑ εννοείται) 

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20418544&skuId=ger_20418546

https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/apple-iphone-14-pro-max-dual-5g-128gb/?productId=20418544

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ενδεχομένως να απαντήθηκαν οι ερωτήσεις μου αλλά δεν διάβασα ολόκληρο το νήμα. Απολογούμαι.

1. Μπορώ να αγοράσω για παράδειγμα 5 e-Gift Cards των 100€ η καθεμία, να πληρώσω με payzy και να έχω 25% έκπτωση στα 500€; 

2. Οι πόντοι από το G-app πώς εξαργυρώνονται;

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα TCL 43ρα και μπήκε και η επιστροφή.

Καλές γιορτές!

YΓ: Πρέπει να βρώ πως στο καλό μπαίνουν οι μπαταρίες στο main τηλεχειριστήριο, νίωθω χαζός

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν σε παραγγελία από φυσικό κατάστημα που θα παραλάβουμε γίνεται να πληρωθεί με Payzy από απόσταση;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JohnnyX είπε

για την tcl την 75αρα. δηλωνεται ως τηλεοραση 30 κιλων , αλλα μαλλον το πακετο φτανει τα 51 κιλα ??? . Ισως ακομα ακομα να το κανοιυν ξεφτικα 51 , διοτι υποτιθεται μπορουν να μεταφερουν αντικειμενα ως 35 κιλα

Ετσι εμεινε στον αερα η παραδοση και τηλεοραση δεν εχω παραλαβει

Το ίδιο έγινε με φίλο μου απο ΕΛΤΑ, σε απόσταση ούτε χιλιομέτρου δεν την μετέφεραν. Είναι αστείοι.

9 λεπτά πριν, gxyp είπε

Γνωρίζει κανείς αν σε παραγγελία από φυσικό κατάστημα που θα παραλάβουμε γίνεται να πληρωθεί με Payzy από απόσταση;

Να πληρωθεί απο απόσταση τι εννοείς; Αν εννοείς αντικαταβολή, νομίζω δεν γίνεται. Αν εννοείς να πληρώσεις μέσω site και να παραλάβεις απο κατάστημα, τότε ναι.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, DionGR είπε

Παρέλαβα σήμερα TCL 43ρα και μπήκε και η επιστροφή.

Καλές γιορτές!

YΓ: Πρέπει να βρώ πως στο καλό μπαίνουν οι μπαταρίες στο main τηλεχειριστήριο, νίωθω χαζός

σχετικά με το ΥΓ, όλη η πίσω πλευρά είναι καπάκι. slide και βγαίνει

• Like 1
Δημοσ.

Για να δουλέψει το payzy σε άλλο κινητο με nfc χρειάζεται να έχει μέσα τη κάρτα cosmote που ενεργοποιήθηκε? Μου έκανε ιστορίες στην ενεργοποίηση και όταν έβαλα λειτουργία πτήσης να μη βλέπει άλλη sim μόνο τότε προχώρησε 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giokspy είπε

Για να δουλέψει το payzy σε άλλο κινητο με nfc χρειάζεται να έχει μέσα τη κάρτα cosmote που ενεργοποιήθηκε? Μου έκανε ιστορίες στην ενεργοποίηση και όταν έβαλα λειτουργία πτήσης να μη βλέπει άλλη sim μόνο τότε προχώρησε 

Οχι. Η κάρτα μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή όπως μια οποιαδήποτε άλλη κάρτα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οχι. Η κάρτα μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε συσκευή όπως μια οποιαδήποτε άλλη κάρτα 

Οπότε ουσιαστικά δε χρειάζεται να ανοίξει καν το payzy εφόσον προστέθηκε στο gpay. Απλά την επιλέγουμε κάι πληρώνουμε . Ελπίζω να δουλέψει γιατί σε λίγο θα πάω να παραλάβω την tcl

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Το ίδιο έγινε με φίλο μου απο ΕΛΤΑ, σε απόσταση ούτε χιλιομέτρου δεν την μετέφεραν. Είναι αστείοι.

Να πληρωθεί απο απόσταση τι εννοείς; Αν εννοείς αντικαταβολή, νομίζω δεν γίνεται. Αν εννοείς να πληρώσεις μέσω site και να παραλάβεις απο κατάστημα, τότε ναι.

Έχουμε παραγγείλει και περιμένουμε την παράδοση. Η ερώτηση είναι μπορούν να χρεώσουν την Payzy από το κατάστημα που θα παραλάβουμε αλλά χωρίς φυσική παρουσία και να παραλάβουμε αργότερα.. Καλά θα ρωτήσουμε και μόλις μας καλέσουν αλλά οκ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...