Billie13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Σήμερα παρέλαβα και εγώ την Tcl c635 στις 65".Ακόμα εγώ επιστροφή δεν έχω δει όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satzik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Πλήρωσες στο κατάστημα ή online στο eshop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Satzik είπε Πλήρωσες στο κατάστημα ή online στο eshop; Online στο eshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satzik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα μου είπαν 3 με 5 εργάσιμες συνήθως θέλει αν πληρώσεις στο κατάστημα που πήγα. Από το eshop συνήθως 2 έως 3 γίνεται η εκκαθάριση μου είπαν.εργάσιμες εννοείται. Στην εφαρμογή θα γράφει αν έχει γίνει εκκαθάριση Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από Satzik 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά αν έχεις και την εφαρμογή του g app κερδίζεις στα 800 ευρώ πόντους ίσους με 8 10-15 ευρώ που εξαργυρώνεις με δωροεπιταγή ηλεκτρονικά σε επόμενη αγορά. Απλά λες στο ταμείο το τηλ σου. Επίσης επειδή τα φυσικά καταστήματα Γερμανού είναι franchise δεν έχουν καμία σχέση με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Άρα ούτε επιστροφές σε φυσικό κατάστημα γίνονται με ηλεκτρονική κράτηση κι αν πληρώσεις και παραλάβεις στο κατάστημα με αντικαταβολή δεν θα πάρεις επιστροφή αφού η πληρωμή με payzy δε θα φανεί στο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σήμερα έκαναν προσφορά στα lenovo και γενικά βλέπω οι τιμές αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Τέλος αν πάρεις κάτι με 99 ευρώ και άλλο ένα τεμάχιο με 9 ευρώ η επιστροφή μετράει στο σύνολο των 108 ευρώ. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από matrixxx επιβεβαιωμενο, 800 ευρω = 4000 ποντοι = 8ευρω πιστωση 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, avacan23 είπε Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά αν έχεις και την εφαρμογή του g app κερδίζεις στα 800 ευρώ πόντους ίσους με 10-15 ευρώ 8 ευρω αν δεν κανω λαθος, οχι 10-15 που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, avacan23 είπε Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά αν έχεις και την εφαρμογή του g app κερδίζεις στα 800 ευρώ πόντους ίσους με 10-15 ευρώ που εξαργυρώνεις με δωροεπιταγή ηλεκτρονικά σε επόμενη αγορά. Απλά λες στο ταμείο το τηλ σου. Επίσης επειδή τα φυσικά καταστήματα Γερμανού είναι franchise δεν έχουν καμία σχέση με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Άρα ούτε επιστροφές σε φυσικό κατάστημα γίνονται με ηλεκτρονική κράτηση κι αν πληρώσεις και παραλάβεις στο κατάστημα με αντικαταβολή δεν θα πάρεις επιστροφή αφού η πληρωμή με payzy δε θα φανεί στο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σήμερα έκαναν προσφορά στα lenovo και γενικά βλέπω οι τιμές αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Τέλος αν πάρεις κάτι με 99 ευρώ και άλλο ένα τεμάχιο με 9 ευρώ η επιστροφή μετράει στο σύνολο των 108 ευρώ. Οι πόντοι απο το G app μπαίνουν αυτόματα μόλις γίνει η πληρωμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Μπορείς να κάνεις αγορά την Τρίτη όπου μπαίνουν διπλασιοι πόντοι στο G app. Αν θυμάμαι καλά είναι 5 πόντοι ανα 1€ αγορών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pankostas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, matrixxx είπε Οφτοπικ (ελαφρως) ειναι η κουβεντα που ανοιγεις, αλλα εισαι σιγουρος γι αυτο που λες; Γνωριζω περιπτωση που για να βγει ταυτοτητα ηθελε ραντεβου και αυτο ηταν μετα απο 15 περιπου ημερες. Αυτο ηταν πριν 5-6 μηνες που σου λεω. Δεν γνωριζω αλλη περιπτωση, οποτε αυτο που γραφω ηταν 1 στα 1 ή αλλιως 100% για τις περιπτωσεις που επεσαν στην αντιληψη μου. Για πειτε αλλες εμπειριες (για το ετος το τρεχον - 2022) πανω σε αυτο μερικα ατομα και μετα ας σταματησει η αναφορα επι αυτου. Φίλε μου εγώ αναφέρομαι για επαρχία συγκεκριμένα για Κατερινη. Δεν ξέρω στην περιοχή σου πως λειτουργει το αστυνομικό τμήμα. Αλλά όπως διάβασα πριν, κάποιο μέλος έγραψε το ίδιο , αλλά δεν ανέφερε περιοχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Στις 21/12/2022 στις 5:52 ΜΜ, pankostas είπε Μια χαρά το έκανες! Καλό αυτό, αν δεν χρειαζεσαι κάτι άμεσα. Και εφόσον έχεις βέβαια χρήματα! Το θέμα είναι πόσο διάρκεια έχουν οι gift cards? Update. Για ένα έτος. Οπότε κομπλέ! Κσλημερα! Πού έστειλες email και ρώτησες; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoMans Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά το γράφει και στο site του Γερμανού, στην επιλογή E-Gift Card από το αναδυόμενο μενού αριστερά (όσον αφορά τη διάρκεια). Διαβάστε μέχρι κάτω 😝 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από NoMans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σήμερα ήμουν έτοιμος τα τραβήξω την σκανδάλη για Xbox series s και τι να δω το ανέβασαν στα 310€ από 270 την κονσόλα σκέτη ενώ το bundle με κάτι fornite πόντους και τέτοια το έχουν 290 ακόμη Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από NobodyRankXV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, nasosto είπε Για ποιο προϊόν πρόκειται; για την tcl την 75αρα. δηλωνεται ως τηλεοραση 30 κιλων , αλλα μαλλον το πακετο φτανει τα 51 κιλα ??? . Ισως ακομα ακομα να το κανουν ξεφνικα 51 , διοτι υποτιθεται μπορουν να μεταφερουν αντικειμενα ως 35 κιλα Ετσι εμεινε στον αερα η παραδοση και τηλεοραση δεν εχω παραλαβει Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από JohnnyX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoGal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Στις 21/12/2022 στις 2:20 ΜΜ, ApoGal είπε Όλα καλά με payzy, ολοκλήρωση εγγραφής και φόρτιση νέας κάρτας, παραγγελία PS5 από Germanos χτες και παραλαβή σήμερα μέσω ΕΛΤΑ Courier. Μένει μόνο να γίνει η πίστωση του επιστρεφόμενου ποσού στην κάρτα. Σήμερα μπήκε και η επιστροφή από Payzy και τα coins, όλα οκ λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starback Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα σας, Αγορα iPhone στις 20/12/22 και σήμερα μπήκε η επιστροφή στη Payzy. Τα χρήματα μεταφέρθηκαν στη συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα σε Revolut. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις