Taoustaoys Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, dim_plo είπε Nintendo Switch OLED στα 284.26€ και Mario Kart 8 Deluxe στα 30€ (έμμεσα). Τιμές που κυριολεκτικά δεν υπάρχουν πουθενά. Όπως και σε όλες τις προσφορές, χρειάζεται φίλτρο. Ναι, γενικότερα οι κονσόλες δεν έχουν διαφορά στα καταστήματα, είναι όντως ευκαιρία αυτό και το Xbox series x μπορείς να το πάρεις 382 ευρώ, για ps5 δεν είναι διαθέσιμα. 1
nick_gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 έχει μπετώσει το σύστημα με τις βιντεοκλήσεις. δε προχωράει καν
MikeJ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 41 minutes ago, Fulgore said: Αν κάνεις μια ηλεκτρονική παραγγελία απο τον Γερμανο σε κάτι και χαλάσει, εννοείται και το γυρνάς πίσω σε ένα φυσικο κατάστημα Γερμανού. Ειτε αγοράσεις κάτι ηλεκτρονικά και στο φέρουν, ειτε το πάρεις απο το κατάστημα, ο Γερμανος ειναι ο πωλητής. Ολα τα άλλα που λέει ο Γερμανός είναι να χαμε να λέγαμε. https://www.germanos.gr/corporate/useful/oroi_xrisis_eshop/ Για τον τόπο και τρόπο πραγματοποίησης της επιστροφής των προϊόντων ο χρήστης οφείλει να επικοινωνήσει με την «Εξυπηρέτηση Πελατών e-shop», είτε καλώντας στο 210 800 6000 καθημερινά 9:00-21:00, είτε στέλνοντας e-mail στο [email protected]. Επιστροφή σε φυσικό κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν είναι δυνατή. Δεν λέω ότι δεν είσαι καλυμμένος. Ίσα ίσα στις ηλεκτρονικές αγορές έχεις επιπλέον και το δικαίωμα υπαναχώρησης για 14 μέρες, αλλά άπαξ και παραγγείλεις κάτι από το ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε μιλάς αποκλειστικά μαζί τους. Τα φυσικά καταστήματά δεν εμπλέκονται στις επιστροφές για αγορές μέσω eshop.
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, MikeJ είπε https://www.germanos.gr/corporate/useful/oroi_xrisis_eshop/ Για τον τόπο και τρόπο πραγματοποίησης της επιστροφής των προϊόντων ο χρήστης οφείλει να επικοινωνήσει με την «Εξυπηρέτηση Πελατών e-shop», είτε καλώντας στο 210 800 6000 καθημερινά 9:00-21:00, είτε στέλνοντας e-mail στο [email protected]. Επιστροφή σε φυσικό κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν είναι δυνατή. Δεν λέω ότι δεν είσαι καλυμμένος. Ίσα ίσα στις ηλεκτρονικές αγορές έχεις επιπλέον και το δικαίωμα υπαναχώρησης για 14 μέρες, αλλά άπαξ και παραγγείλεις κάτι από το ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε μιλάς αποκλειστικά μαζί τους. Τα φυσικά καταστήματά δεν εμπλέκονται στις επιστροφές για αγορές μέσω eshop. Ας λένε αυτοί ότι θέλουν στο site. Spoiler Ο πωλητής είτε μιλάμε για ηλεκτρονική αγορά, είτε απο φυσικό κατάστημα, είναι ο Γερμανός σε περίπτωση βλάβης(και εκτός 14ημερών). Απλά είναι κλασσική Ελληνική περίπτωση αλυσίδας που προτιμάνε να κάνουν τα εύκολα δύσκολα, σαν τις επιστροφές χρημάτων που τις αρνούνται για να σπρώξουν με το ζόρι πιστωτικό. Ετσι μου είχαν πχ και εμένα αρνηθεί να μου εξαργυρώσουν πόντους go4more στο κατάστημα κατά την πληρωμή επειδή την παραγγελία την είχα κάνει ηλεκτρονικά. Και μόλις τους έκραξα ότι η εξαργύρωση των πόντων γίνεται μόνο στο κατάστημα και οτι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα(για Εθνική)ηλεκτρονικά, μια χαρά την πέρασαν.
bonepeeler Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Γνωριζει καποιος αν το μεγιστο επιστροφης των 200 ευρω ειναι ανα λογαριασμο ή ανα παραγγελια;
JohnnyX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 200.. Wrong typing Στην ουσία ομως Δεν το πήρα, ούτε θα πάρω! Γιατί τα ΕΛΤΑ courier μου ανακοίνωσαν ότι ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΈΡΟΥΝ ΤΟ ΔΈΜΑ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ 51 ΚΙΛΆ!!! θα πρέπει να το παραλάβω μόνος μου. Και αν δεν μπορώ εγώ? (τι έχω εγώ φορτηγό;) απάντηση... Επικοινωνήστε με τον Γερμανό! Αθλιοτητα Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από JohnnyX 2
vaggospro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, gidi είπε Σε προϊόντα Apple (και όχι μόνο) η έκπτωση είναι αληθινότατη. Καλησπέρα. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Υπάρχει κάποιο θέμα αν κάποιος έχει δέκα κάρτες των 50 ευρώ αντί για μία των 500 ευρώ; Αν θέλω να πάρω μία κάρτα των 500 ευρώ (και άρα πάρω πίσω 125 σε επιστροφή) μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για ένα έτος για οτιδήποτε κάνει από 500 και πάνω; Ευχαριστώ Ναι, εξαργύρωση κάρτας μόνο σε προιόντα με ίση ή μεγαλύτερης αξίας. Π.Χ εαν εξαργυρώσεις κάρτα των 500 σε κάτι που κάνει 200, τα 300 που μένουν τα χάνεις (εκτός αν δεν σε αφήνει να εξαργυρώσεις σε κάτι μικρότερης αξίας.)
ge-lyk Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Οφτοπικ (ελαφρως) ειναι η κουβεντα που ανοιγεις, αλλα εισαι σιγουρος γι αυτο που λες; Γνωριζω περιπτωση που για να βγει ταυτοτητα ηθελε ραντεβου και αυτο ηταν μετα απο 15 περιπου ημερες. Αυτο ηταν πριν 5-6 μηνες που σου λεω. Δεν γνωριζω αλλη περιπτωση, οποτε αυτο που γραφω ηταν 1 στα 1 ή αλλιως 100% για τις περιπτωσεις που επεσαν στην αντιληψη μου. Για πειτε αλλες εμπειριες (για το ετος το τρεχον - 2022) πανω σε αυτο μερικα ατομα και μετα ας σταματησει η αναφορα επι αυτου. Στην κόρη μου την έβγαλαν επιτόπου, πριν κανένα μήνα περίπου. Και χωρίς ραντεβού.
SabotazNic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Taoustaoys είπε Δηλαδή αν πχ πάρεις κάτι που κοστίζει 800 ευρώ θα σου επιστραφούν τα 200 άρα θα δώσεις 600. Το ίδιο προϊόν θα το βρεις στο Σκρουτζ στα 600 χωρίς και καλά έκπτωσεις από τον Γερμανό. γεγονός σε όλες τις εκπτώσεις των γνωστών αλυσίδων. Το προιον που ενδιαφερει εσενα μπορει, ωστοσο στις 24 πλεον σελιδες αρκετοι εχουν γραψει τι εχουν παρει σε καλυτερες τιμες 5 ώρες πριν, matrixxx είπε Οφτοπικ (ελαφρως) ειναι η κουβεντα που ανοιγεις, αλλα εισαι σιγουρος γι αυτο που λες; Γνωριζω περιπτωση που για να βγει ταυτοτητα ηθελε ραντεβου και αυτο ηταν μετα απο 15 περιπου ημερες. Αυτο ηταν πριν 5-6 μηνες που σου λεω. Δεν γνωριζω αλλη περιπτωση, οποτε αυτο που γραφω ηταν 1 στα 1 ή αλλιως 100% για τις περιπτωσεις που επεσαν στην αντιληψη μου. Για πειτε αλλες εμπειριες (για το ετος το τρεχον - 2022) πανω σε αυτο μερικα ατομα και μετα ας σταματησει η αναφορα επι αυτου. Spoiler Νομιζω η ανανεωση αν εχεις την παλια μαζι σου γινεται αμεσα. Αν δεν κανω λαθος, ουτε μαρτηρα θες σε αυτην την περιπτωση. Αν την εχεις χασει/κλεψει, αλλη ιστορια. Αλλα μου αρεσουν οι γκρινιες για κακομεταχειρισμενες/ληγμενες Α.Τ. καποιων 🤪 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από SabotazNic
Metaksas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 εγω που θελω psvr2 μπορω να παρω την επιστροφη αν πλήρωσω τωρα για την προπαραγγελια? 1
Bourdoulas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Metaksas είπε εγω που θελω psvr2 μπορω να παρω την επιστροφη αν πλήρωσω τωρα για την προπαραγγελια? Ναι θα πάρεις επιστροφή . Το αναφέρει ξεκάθαρα στην σελίδα του προϊόντος. Θα έχεις επιστροφή 149.74 ευρώ
Metaksas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) μολις την εκανα!! 450 μου βγηκε το psvr2 ελπιζω να γινει και η επιστροφη γρηγορα Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από Metaksas 1
nasosto Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, JohnnyX είπε 200.. Wrong typing Στην ουσία ομως Δεν το πήρα, ούτε θα πάρω! Γιατί τα ΕΛΤΑ courier μου ανακοίνωσαν ότι ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΈΡΟΥΝ ΤΟ ΔΈΜΑ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ 51 ΚΙΛΆ!!! θα πρέπει να το παραλάβω μόνος μου. Και αν δεν μπορώ εγώ? (τι έχω εγώ φορτηγό;) απάντηση... Επικοινωνήστε με τον Γερμανό! Αθλιοτητα Για ποιο προϊόν πρόκειται;
someone- Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) επιβεβαιώνω και εγώ, αγορά 65αρας tcl 649€ στις 19/12 μπηκαν σήμερα 162€ επιστροφή και εξαργυρωσα απο 680 πόντους και πηρα αλλα 6.80€ ,480€ βγήκε η τηλεόραση καθόλου άσχημα.. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από someone- 2
aGka8l Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, nasosto είπε Για ποιο προϊόν πρόκειται; Το ίδιο επαθα και εγω στην bf και η πλακα ειναι οτι στην περιοχή μου ο διανομέας έρχεται με μεγαλη κλουβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις