Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησα να φορτώσω τον λογαριασμό payzy από χρεωστική κάρτα VISA Πειραιώς.

Έκανα 10 προσπάθειες αλλά και οι 10 απέτυχαν. Δεν ξέρω τι συμβαίνει.

Εσείς πώς βάλατε χρήματα στο payzy ;

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ από alpha Bank με την χρεωστική κατευθείαν φάνηκαν στην payzy. Μονο έγκριση στο push notification της τράπεζας εκανα κ μπήκαν αμέσως 

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dcmpaira είπε

Αίτηση στον ΟΤΕ να μην μπορούν να σε καλούν. Υπάρχει ένα άρθρο που αναφέρει αυτό το δικαίωμα και δε σε ξανακαλει τέτοια εταιρεία 

Προφανως μιλας για το μητρωο (αρθρου) 11. Αν πραγματι οταν εισαι στο μητρωο 11 δεν σε ενοχλουσαν καθολικα θα ηταν καλα. Μπορει να ισχυει εν μερη, δεν ισχυει ομως απολυτα απο ο,τι εχω ακουσει και διαβασει. Το μητρωο 11 απο οσο γνωριζω απλα εκδιδει μια λιστα με οσους δεν επιθυμουν να ενοχλουνται απο διαφημιστες. Το ποσοι διαφημιστες την λαμβανουν υποψη τους καθε μηνα που εκδιδεται (παροτι νομικα ειναι υποχρεωμενοι), ειναι ισως, αλλη υποθεση.

• Like 2
Δημοσ.

Διαθέσιμη ξανά η tcl 55 qled για οποιον ενδιαφέρεται. Ημουν ετοιμος να την παρω απο κατάστημα αλλά τελικά την παρήγγειλα για παράδοση στο σπιτι.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kastoria74 είπε

Προσπάθησα να φορτώσω τον λογαριασμό payzy από χρεωστική κάρτα VISA Πειραιώς.

Έκανα 10 προσπάθειες αλλά και οι 10 απέτυχαν. Δεν ξέρω τι συμβαίνει.

Εσείς πώς βάλατε χρήματα στο payzy ;

πόσα λεφτά προσπαθείς να μεταφέρεις???

τσέκαρε τα όρια ημερήσιας κίνησης στη Πειραιώς.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, antnatal είπε

πόσα λεφτά προσπαθείς να μεταφέρεις???

τσέκαρε τα όρια ημερήσιας κίνησης στη Πειραιώς.

1000 ευρώ.

Από πού τσεκάρω το ημερήσιο όριο κίνησης ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pankostas είπε

Σχετικά με τις παλιές ταυτότητες που δεν έχουν καν λατινικά , σε τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ δεν τη δέχθηκαν! 

Οπότε δεν πιστεύω να είναι μόνο η Payzy! 

Βέβαια η έκδοση ταυτοτητας στην αστυνομία είναι μια διαδικασία εύκολη! Την ίδια μέρα είσαι με τη νέα ταυτότητα! Ούτε πιστοποιητικά γέννησης ούτε τίποτα! Μόνο φωτογραφίες και είσαι κομπλέ!!!

Οι παλιές ελληνικές ταυτότητες χωρίς λατινικούς χαρακτήρες είναι για πέταμα.. κυριολεκτικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kastoria74 είπε

1000 ευρώ.

Από πού τσεκάρω το ημερήσιο όριο κίνησης ;

από κινητό. winbank - κάρτα - πληροφοριες -  επιλογές - όρια κάρτας.

αν το βρεις αλλάζεις με το πινέλο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pankostas είπε

Βέβαια η έκδοση ταυτοτητας στην αστυνομία είναι μια διαδικασία εύκολη! Την ίδια μέρα είσαι με τη νέα ταυτότητα! Ούτε πιστοποιητικά γέννησης ούτε τίποτα! Μόνο φωτογραφίες και είσαι κομπλέ!!!

Οφτοπικ (ελαφρως) ειναι η κουβεντα που ανοιγεις, αλλα εισαι σιγουρος γι αυτο που λες; Γνωριζω περιπτωση που για να βγει ταυτοτητα ηθελε ραντεβου και αυτο ηταν μετα απο 15 περιπου ημερες. Αυτο ηταν πριν 5-6 μηνες που σου λεω. Δεν γνωριζω αλλη περιπτωση, οποτε αυτο που γραφω ηταν 1 στα 1 ή αλλιως 100% για τις περιπτωσεις που επεσαν στην αντιληψη μου.

Για πειτε αλλες εμπειριες (για το ετος το τρεχον - 2022) πανω σε αυτο μερικα ατομα και μετα ας σταματησει η αναφορα επι αυτου. 

Δημοσ.
15 minutes ago, JohnnyX said:

Μόλις μπήκαν τα 201 € και από στιγμή σε στιγμή έρχεται και η tcl 75C735

εσύ είσαι μάγκας που πήρες 201 ευρώ και για όλους τους υπόλοιπους πάει μέχρι 200 δηλαδή; :)

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thodoris1985 είπε

εσύ είσαι μάγκας που πήρες 201 ευρώ και για όλους τους υπόλοιπους πάει μέχρι 200 δηλαδή; :)

Καλο!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xenos3 είπε

Και μετά από συνομιλία μεταξύ Γερμανού και payzy:

Αν παραγγείλετε από eshop Γερμανού με επιλογή αντικαταβολή => ΔΕΝ ισχύει η προσφορά.

Οπότε πληρώστε online ή παραγγελία από κατάστημα (αν κατάλαβα καλά).

Ακριβως αυτο μου ειχε πει και μενα ο υπαλληλος και εκανα ξανα τη παραγγελια. Παρεπιτωντως μου ηρθε η tv και θα την παραλαβω αυριο ελπιζω να δουλεψει κανονικα η πληρωμη απο το κινητο της γυναικας μου γιατι δεν εχω nfc. Λογικα μπαινει η επιτροφη εντος 10 εργασιμων?

Δημοσ.

Για όποιον ρωτάει πως να βγάλει ανέξοδα τυχόν υπόλοιπα από Payzy, αν έχει Ν26 λογαριασμό και τον δουλεύει γενικά, δεν τον έχει ανενεργό, μπορεί να το φορτίσει με την virtual της Payzy και να σηκώσει τα λεφτά τσάμπα από κάποιο Bazaar Super Market. Αν έχει και Bazaar κοντά του.

5 ώρες πριν, xenos3 είπε

Στον Γερμανό μου είπαν ότι με παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα ΔΕΝ ισχύει η έκπτωση.

Με τα πολλά, μίλησα τηλ με payzy και μου είπαν ότι αρκέι η αγορά να γίνει από κατάστημα ή eshop, δεν έχει σημασία κάτι άλλο.

Ότι καταλάβατε....

Μπούρδες σου είπαν στο φυσικό κατάστημα!

Λες και έχουν άλλο POS για να πληρώνεις online παραγγελίες και εκεί δεν γράφει Γερμανός.
Γιατί από κει φαίνεται η κίνηση στην Payzy για να κάνει την επιστροφή προφανώς.

Κλασσική τακτική καταστημάτων για να έχουν αυξημένο τζίρο στις πωλήσεις τους.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...