Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά απο χθές που έκανα λογαριασμό Payzy, δέχομαι αμέτρητες κλήσεις απο εταιρίες ρεύματος/φυσικού αερίου. Χμμμ...

Αίτηση στον ΟΤΕ να μην μπορούν να σε καλούν. Υπάρχει ένα άρθρο που αναφέρει αυτό το δικαίωμα και δε σε ξανακαλει τέτοια εταιρεία 

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dcmpaira είπε

Αίτηση στον ΟΤΕ να μην μπορούν να σε καλούν. Υπάρχει ένα άρθρο που αναφέρει αυτό το δικαίωμα και δε σε ξανακαλει τέτοια εταιρεία 

Θα το ψάξω, ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπηκε και σε μενα το cashback απο την αγορα, μεχρι τελευταιου λεπτου! 😂

Επισης ευχαριστη εκπληξη απο το Γερμανο το οτι παρελαβα οθονη που ηταν διαθεσιμη εντος 5-10 ημερων μεσα σε μια ημερα!! Μου εφτιαξε τις διακοπες για να παιξω κανενα games 😇

Επεξ/σία από KoGi
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με τις παλιές ταυτότητες που δεν έχουν καν λατινικά , σε τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ δεν τη δέχθηκαν! 

Οπότε δεν πιστεύω να είναι μόνο η Payzy! 

Βέβαια η έκδοση ταυτοτητας στην αστυνομία είναι μια διαδικασία εύκολη! Την ίδια μέρα είσαι με τη νέα ταυτότητα! Ούτε πιστοποιητικά γέννησης ούτε τίποτα! Μόνο φωτογραφίες και είσαι κομπλέ!!!

Επεξ/σία από pankostas
  • Like 3
Δημοσ.
Just now, vaggospro said:

Σε προπαραγγελίες τελικά δουλεύει; Έχει το BOTW 2, βγαίνει κάτω απο 50€.

Προσοχή όμως, χρειάζεται αγορές άνω τον 99 ευρώ

Δημοσ.

Η προσφορά είναι η καλύτερη που υπάρχει για το τέλος της χρονιάς. Πήρα δώρο airpods pro στα 199 ευρώ με 50 ευρώ επιστροφή. Προσοχή βέβαια στην εφαρμογή να αλλάξετε το όριο ημερησιων συνναλαγών γιατι κλειδώνει στα 150 ευρώ και δεν θα μπορείτε να αγοράσετε κατί πανω από αυτή την τιμή αν δεν το αλλάξετε. 

Γενικά επαιξαν κατι τρελέσ προσφορές σε iphone 12 mini και ipad mini και τρομερή προσφορά ήταν και η TCL 65αρες. Κάτι αλλο δεν είδα αλλά με το 25% μπορέις να πάρεις προιοντα apple, sonos , bose που δεν βρίσκεις σχεδόν ποτέ σε έκπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, vaggospro said:

Ωχχχχ, το ξέχασα αυτό. ευχαριστώ!

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που θα πω γιατί δε μου χρειάστηκε (νομίζω πως ισχύει όμως). Μπορείς να βάλεις κι άλλα πράγματα στο καλάθι σου και να πάρεις την έκπτωση/επιστροφή αν το σύνολο είναι άνω των 99.

π.χ. πάρε 2 δωροεπιταγές των 50 ευρώ η κάθε μια. Χρησιμοποιείς τη μια +10 ευρώ για το παιχνίδι..και έχεις καβατζα άλλη μια για μελλοντική αγορά.

Επεξ/σία από thodoris1985
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xenos3 είπε

Στον Γερμανό μου είπαν ότι με παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα ΔΕΝ ισχύει η έκπτωση.

Με τα πολλά, μίλησα τηλ με payzy και μου είπαν ότι αρκέι η αγορά να γίνει από κατάστημα ή eshop, δεν έχει σημασία κάτι άλλο.

Ότι καταλάβατε....

Και μετά από συνομιλία μεταξύ Γερμανού και payzy:

Αν παραγγείλετε από eshop Γερμανού με επιλογή αντικαταβολή => ΔΕΝ ισχύει η προσφορά.

Οπότε πληρώστε online ή παραγγελία από κατάστημα (αν κατάλαβα καλά).

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά  επιστροφή μετράει στο ΤΕΛΙΚΟ ποσό της συαναλλαγής έτσι; Δεν έχει σημασία πχ αν ένα απο τα προιόντα είναι κάτω των 100€ άν όλη η παραγγελία βγαίνει πχ 800?

• Sad 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που θα πω γιατί δε μου χρειάστηκε (νομίζω πως ισχύει όμως). Μπορείς να βάλεις κι άλλα πράγματα στο καλάθι σου και να πάρεις την έκπτωση/επιστροφή αν το σύνολο είναι άνω των 99.

π.χ. πάρε 2 δωροεπιταγές των 50 ευρώ η κάθε μια. Χρησιμοποιείς τη μια +10 ευρώ για το παιχνίδι..και έχεις καβατζα άλλη μια για μελλοντική αγορά.

Σωστός! Θα το δοκιμάσω έτσι.

24 λεπτά πριν, venuets είπε

Τι αξιζει για αγορα απο Κονσολες και απο Κινητα τωρα απο το Γερμανο ;

Κονσόλες όλες αξίζουν, κινητά θα σε γελάσω αλλά νομίζω μέχρι τα 800€ όλα θα βγουν καλύτερη τιμή απο Σκρουτζομάγαζα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...