Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, xenos3 είπε

Με μπέρδεψες. 

Δεν καταλαβαινω τι σε μπερδευει... η παραγγελια και πληρωμη έγινε κατάστημα και αποστολή όταν είναι διαθέσιμο σπίτι.

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα απο κουριερ ότι έρχεται.

====================================================

Ερώτηση, αν η επιστροφή που πήραμε ειναι κάτω από 200 ευρώ, η προσφορά μπορεί να εφαρμοστεί και σε δεύτερη αγορά; Συγκεκριμένα, μου απομένουν άλλα 75 ευρώ. Αν κάνω αγορά 350 ευρώ θα επιστραφούν και αυτά;

Από τους όρους που διάβασα θα έλεγα ναι αλλα μην πάρω τσάμπα τη δωροκάρτα (σύντομα θα χρειαστώ μια μικρή τηλεόραση για υπνοδωμάτιο).

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

35 λεπτά πριν, cd2matheos είπε

πραγματικα αγανακτω οταν διαβαζω οτι το πλεον επισημο εγγραφο ταυτοποιησης δεν το δεχετε η payze γιατι ειναι παλιο η φθαρμενο.....Ασε μας ρε payze........Αυτο μας εδωσαν.

Το πρόβλημα ειναι στο έγγραφο αυτό καθεαυτό. Η Ελληνική ταυτότητα είναι ένα απαρχαιωμένο έντυπο χωρίς καμία δικλείδα ασφαλείας. Δεν έχει καν ημερομηνία λήξης..αν δεις τις ταυτότητες άλλων χωρών θα καταλάβεις. Ρίξε το φταίξιμο λοιπόν σε όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν από την χώρα για το πρόβλημα αυτό και όχι στις τράπεζες. Για αυτό αν δεις δέχονται το διαβατήριο χωρίς βίντεο κλήση γιατί είναι ένα σύγχρονο έντυπο.

• Like 13

Ακολουθει χαζη ερωτηση! Πως λειτουργει το Payzy. αν δεν απαντηση καποιος ως το απογευμα θα το ψαξω αλλα τωρα ειμαι στο τρεξιμο!

1 ώρα πριν, JohnMik είπε

Να ενημερώσω πως χθες παρέλαβα και σήμερα ήρθε η επιστροφή. Τελική τιμή τηλεόρασης tcl 55c635 μετά την επιστροφή και την εξαργύρωση πόντων που μου έδωσε η payzy 369! 

Δεν είναι 369 η τιμή αγοράς και γύρω στα 75 επιστροφή, άρα 295;

Στους όρους χρήσης της κάρτας διαβάζω για επιστροφή έως 200 ευρώ ανά κάρτα. Εγώ έχω κάνει ήδη μια αγορά και πήρα επιστροφή 163 ευρώ. Μπορώ να κάνω και κάποια άλλη αγορά και να πάρω κι άλλη επιστροφή μέχρι να πιάσω το ποσό-όριο των 200 ευρώ; πχ να πάρω κάτι 100 ευρώ και να πάρω 25 ευρώ επιστροφή.

163+25=188<200 άρα οκ

Κατλαβαίνω κάτι λάθος;

5 λεπτά πριν, bahamut zero είπε

Στους όρους χρήσης της κάρτας διαβάζω για επιστροφή έως 200 ευρώ ανά κάρτα. Εγώ έχω κάνει ήδη μια αγορά και πήρα επιστροφή 163 ευρώ. Μπορώ να κάνω και κάποια άλλη αγορά και να πάρω κι άλλη επιστροφή μέχρι να πιάσω το ποσό-όριο των 200 ευρώ; πχ να πάρω κάτι 100 ευρώ και να πάρω 25 ευρώ επιστροφή.

163+25=188<200 άρα οκ

Κατλαβαίνω κάτι λάθος;

Μια ερώτηση στο email [email protected] θα σου λύσει την απορία, απαντάνε σχετικά γρήγορα.

Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά απο χθές που έκανα λογαριασμό Payzy, δέχομαι αμέτρητες κλήσεις απο εταιρίες ρεύματος/φυσικού αερίου. Χμμμ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκατέστησα την εφαρμογή, ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός με βιντεοκλήση κτλ, έβγαλα εικονική χρεωστική, αλλά δεν μπορώ να δω ή να ορίσω PIN...

Όταν πηγαίνω Ρυθμίσεις > ΡΙΝ κάρτας μού βγάζει ένα 5" σε πράσινο κύκλο και μετά γυρίζει στη προηγούμενη οθόνη...

Επεξ/σία από definitio

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, definitio είπε

Όταν πηγαίνω Ρυθμίσεις > ΡΙΝ κάρτας μού βγάζει ένα 5" σε πράσινο κύκλο και μετά γυρίζει στη προηγούμενη οθόνη...

Σε εμένα, τουλάχιστον, ο PIN εμφανίζεται επάνω από τον πράσινο κύκλο. Έλεγξε το ξανά.

Ασχέτως αυτού, μπορείς να προχωρήσεις κανονικά σε ηλεκτρονική αγορά.

Επεξ/σία από dim_plo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα σήμερα το πρωί μπήκε η επιστροφή, 19 Δεκεμβρίου είχα κάνει online παραγγελία από τον Γερμανό.

Επίσης από τα coins που δίνει, άμα τα εξαργυρώσεις στο app παίρνεις και άλλα 1-10€ αναλόγως το ποσό της αγοράς.

Επεξ/σία από Axelq

32 λεπτά πριν, vaggospro είπε

Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά απο χθές που έκανα λογαριασμό Payzy, δέχομαι αμέτρητες κλήσεις απο εταιρίες ρεύματος/φυσικού αερίου. Χμμμ...

Αυτούς τους φόβους τους είχα πριν τη φτιάξω αλλά ευτυχώς τη γλίτωσα μέχρι τώρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...