bahamut zero Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Αγορά tcl 65c635 τη δευτέρα, σήμερα μου έγινε η επιστροφή στην payzy και παραλαμβάνω μάλιστα εντός της μέρας. Όλα καλά! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Antretng είπε Παραγγελία προφανώς στο κατάστημα . Αλλιώς θα πλήρωνα online. Με μπέρδεψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, xenos3 είπε Με μπέρδεψες. Δεν καταλαβαινω τι σε μπερδευει... η παραγγελια και πληρωμη έγινε κατάστημα και αποστολή όταν είναι διαθέσιμο σπίτι. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα απο κουριερ ότι έρχεται. ==================================================== Ερώτηση, αν η επιστροφή που πήραμε ειναι κάτω από 200 ευρώ, η προσφορά μπορεί να εφαρμοστεί και σε δεύτερη αγορά; Συγκεκριμένα, μου απομένουν άλλα 75 ευρώ. Αν κάνω αγορά 350 ευρώ θα επιστραφούν και αυτά; Από τους όρους που διάβασα θα έλεγα ναι αλλα μην πάρω τσάμπα τη δωροκάρτα (σύντομα θα χρειαστώ μια μικρή τηλεόραση για υπνοδωμάτιο). Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από Antretng 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, cd2matheos είπε πραγματικα αγανακτω οταν διαβαζω οτι το πλεον επισημο εγγραφο ταυτοποιησης δεν το δεχετε η payze γιατι ειναι παλιο η φθαρμενο.....Ασε μας ρε payze........Αυτο μας εδωσαν. Το πρόβλημα ειναι στο έγγραφο αυτό καθεαυτό. Η Ελληνική ταυτότητα είναι ένα απαρχαιωμένο έντυπο χωρίς καμία δικλείδα ασφαλείας. Δεν έχει καν ημερομηνία λήξης..αν δεις τις ταυτότητες άλλων χωρών θα καταλάβεις. Ρίξε το φταίξιμο λοιπόν σε όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν από την χώρα για το πρόβλημα αυτό και όχι στις τράπεζες. Για αυτό αν δεις δέχονται το διαβατήριο χωρίς βίντεο κλήση γιατί είναι ένα σύγχρονο έντυπο. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Ακολουθει χαζη ερωτηση! Πως λειτουργει το Payzy. αν δεν απαντηση καποιος ως το απογευμα θα το ψαξω αλλα τωρα ειμαι στο τρεξιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xray2201 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, JohnMik είπε Να ενημερώσω πως χθες παρέλαβα και σήμερα ήρθε η επιστροφή. Τελική τιμή τηλεόρασης tcl 55c635 μετά την επιστροφή και την εξαργύρωση πόντων που μου έδωσε η payzy 369! Δεν είναι 369 η τιμή αγοράς και γύρω στα 75 επιστροφή, άρα 295; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut zero Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Στους όρους χρήσης της κάρτας διαβάζω για επιστροφή έως 200 ευρώ ανά κάρτα. Εγώ έχω κάνει ήδη μια αγορά και πήρα επιστροφή 163 ευρώ. Μπορώ να κάνω και κάποια άλλη αγορά και να πάρω κι άλλη επιστροφή μέχρι να πιάσω το ποσό-όριο των 200 ευρώ; πχ να πάρω κάτι 100 ευρώ και να πάρω 25 ευρώ επιστροφή. 163+25=188<200 άρα οκ Κατλαβαίνω κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, bahamut zero είπε Στους όρους χρήσης της κάρτας διαβάζω για επιστροφή έως 200 ευρώ ανά κάρτα. Εγώ έχω κάνει ήδη μια αγορά και πήρα επιστροφή 163 ευρώ. Μπορώ να κάνω και κάποια άλλη αγορά και να πάρω κι άλλη επιστροφή μέχρι να πιάσω το ποσό-όριο των 200 ευρώ; πχ να πάρω κάτι 100 ευρώ και να πάρω 25 ευρώ επιστροφή. 163+25=188<200 άρα οκ Κατλαβαίνω κάτι λάθος; Μια ερώτηση στο email [email protected] θα σου λύσει την απορία, απαντάνε σχετικά γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μπορείς να εκμεταλλευθείς το μέγιστο 200 € επιστροφή, άρα αν έχεις πάρει ήδη 163€ έχεις περιθώριο άλλα 37€ επιστροφή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά απο χθές που έκανα λογαριασμό Payzy, δέχομαι αμέτρητες κλήσεις απο εταιρίες ρεύματος/φυσικού αερίου. Χμμμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγκατέστησα την εφαρμογή, ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός με βιντεοκλήση κτλ, έβγαλα εικονική χρεωστική, αλλά δεν μπορώ να δω ή να ορίσω PIN... Όταν πηγαίνω Ρυθμίσεις > ΡΙΝ κάρτας μού βγάζει ένα 5" σε πράσινο κύκλο και μετά γυρίζει στη προηγούμενη οθόνη... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από definitio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_plo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, definitio είπε Όταν πηγαίνω Ρυθμίσεις > ΡΙΝ κάρτας μού βγάζει ένα 5" σε πράσινο κύκλο και μετά γυρίζει στη προηγούμενη οθόνη... Σε εμένα, τουλάχιστον, ο PIN εμφανίζεται επάνω από τον πράσινο κύκλο. Έλεγξε το ξανά. Ασχέτως αυτού, μπορείς να προχωρήσεις κανονικά σε ηλεκτρονική αγορά. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από dim_plo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelq Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα σήμερα το πρωί μπήκε η επιστροφή, 19 Δεκεμβρίου είχα κάνει online παραγγελία από τον Γερμανό. Επίσης από τα coins που δίνει, άμα τα εξαργυρώσεις στο app παίρνεις και άλλα 1-10€ αναλόγως το ποσό της αγοράς. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από Axelq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, vaggospro είπε Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλά απο χθές που έκανα λογαριασμό Payzy, δέχομαι αμέτρητες κλήσεις απο εταιρίες ρεύματος/φυσικού αερίου. Χμμμ... Αυτούς τους φόβους τους είχα πριν τη φτιάξω αλλά ευτυχώς τη γλίτωσα μέχρι τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επιβεβαιώνω ότι πήρα και εγώ 200€ επιστροφή και επιπλέον 9€ απο τα 900coins Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από cris41 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις