Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, gregory83 είπε

εμένα που η ταυτότητα μου έχει το μαύρο της το χάλι και είναι και παλιά μια χαρά την δέχτηκαν!

Εμένα απο όταν την είχα βγάλει, δεν είναι τυπωμένα σωστά τα στοιχεία στο πίσω μέρος, είναι πολύ ξεθωριασμένα, με το ζόρι βγαίνει φωτοτυπία με σκούρο χρώμα στα γράμματα, δεν φταίει δηλαδή η παλαιότητα.

Θέλουν και τα στοιχεία στο πίσω μέρος;Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούν να τα δουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 λεπτά πριν, dolph είπε

Όταν πας να παραγγείλεις σου λέει μονίμως «μη διαθέσιμο»…

Οντως, μονο το digital βγαζει

https://www.germanos.gr/skubundle/sku4060048

Ξέρει κανείς αν πάω σε κατάστημα και κάνω όλη τη διαδικασία, αλλά θέλω κάτι που είναι μη διαθέσιμο πχ iPhone 14 Pro Max, μπορώ να προπληρώσω να πάρω την επιστροφή κλπ, να τους το παραγγείλω κι ας έρθει όποτε έρθει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, gregory83 said:

εμένα που η ταυτότητα μου έχει το μαύρο της το χάλι και είναι και παλιά μια χαρά την δέχτηκαν!

Τι να πω..εμένα γιατί δε με δέχτηκαν άραγε? Διακρίσεις; 🤨

Όταν λέμε παλιά για πόσο παλιά μιλάμε; Εχει λατινικούς χαρακτήρες? Η δικιά μου δεν έχει και καλά για αυτό δε τη δέχτηκαν..

Αν ειναι να ξαναδοκιμάσω.. το ειχα κάνει μόλις είχε πρωτοανοιξει το 'μαγαζάκι τους' και μου ειχαν σπάσει τα νευρα με τη ταυτοτητα..

Επεξ/σία από baskon

Να ενημερώσω πως χθες παρέλαβα και σήμερα ήρθε η επιστροφή. Τελική τιμή τηλεόρασης tcl 55c635 μετά την επιστροφή και την εξαργύρωση πόντων που μου έδωσε η payzy 369! 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, NoMans said:

Ξέρει κανείς αν πάω σε κατάστημα και κάνω όλη τη διαδικασία, αλλά θέλω κάτι που είναι μη διαθέσιμο πχ iPhone 14 Pro Max, μπορώ να προπληρώσω να πάρω την επιστροφή κλπ, να τους το παραγγείλω κι ας έρθει όποτε έρθει;

Αν δεν κάνω λάθος, αναφέρθηκε νωρίτερα ότι μπορείς να πάρεις giftcard και να πάρεις τους πόντους κανονικά. Ψάξε να βρεις το post για να το σιγουρέψεις. ---edit--- σελίδα 17 στο παρόν θέμα.

Απλά η gift card πρέπει να είναι ίδιας (ή μικρότερης;;;) αξίας με το αντικείμενο που θα πάρεις γιατί το υπερβάλλον ποσό θα χαθεί.

1 hour ago, baskon said:

Τι να πω..εμένα γιατί δε με δέχτηκαν άραγε? Διακρίσεις; 🤨

Όταν λέμε παλιά για πόσο παλιά μιλάμε; Εχει λατινικούς χαρακτήρες? Η δικιά μου δεν έχει και καλά για αυτό δε τη δέχτηκαν..

Αν ειναι να ξαναδοκιμάσω.. το ειχα κάνει μόλις είχε πρωτοανοιξει το 'μαγαζάκι τους' και μου ειχαν σπάσει τα νευρα με τη ταυτοτητα..

Η ταυτότητες λήγουν αν είναι άνω 15ετίας (που καταλαβαίνω ότι είναι αφού δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες).

Κακώς για την τράπεζα (καλώς για εσένα) αν στην έχουν δεχτεί σε τράπεζα μετα τη 15ετία.

Επεξ/σία από thodoris1985
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, thodoris1985 said:

Κακώς για την τράπεζα (καλώς για εσένα) αν στην έχουν δεχτεί σε τράπεζα μετα τη 15ετία.

Ναι οκ λήγουν το ξέρουμε.. αλλά πρακτικά Ελλάδα είμαστε και δε λήγουν. Δεν είχα πουθενα κανένα πρόβλημα με τη παλιά ταυτοτητα (έχω λογαριασμούς και με στις 4 τράπεζες). Οταν λέμε πουθενα εννοούμε πουθενά όμως (αστυνομία, δημοσιες υπηρεσίες, τράπεζες κλπ)  παρά μόνο στο payzy. 

Αν πραγματικά έληγε τότε και στο gov.gr wallet δε θα έπρεπε να βγάζει ψηφιακό δελτίο ταυτότητας αλλά οκ Ελλάδα είμαστε.. μια ταυτότητα μπορεί να λήγει αλλά και να μη λήγει ταυτοχρονα 🥰

Anyway αν μπορεί ο φίλος @gregory83 μπορεί να μου πει έστω και με pm αν τελικά η παλιά ταυτότητα του ήταν με μόνο ελληνικούς χαρακτήρες θα με βοήθαγε!

Η προσφορά φαίνεται αρκετά καλή πάντως..

Επεξ/σία από baskon
  • Like 2

Στον Γερμανό μου είπαν ότι με παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα ΔΕΝ ισχύει η έκπτωση.

Με τα πολλά, μίλησα τηλ με payzy και μου είπαν ότι αρκέι η αγορά να γίνει από κατάστημα ή eshop, δεν έχει σημασία κάτι άλλο.

Ότι καταλάβατε....

πραγματικα αγανακτω οταν διαβαζω οτι το πλεον επισημο εγγραφο ταυτοποιησης δεν το δεχετε η payze γιατι ειναι παλιο η φθαρμενο.....Ασε μας ρε payze........Αυτο μας εδωσαν.

• Confused 3
  • Sad 1

16 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Με ποιούς τρόπους φορτίζεις την Payzy απο την χρεωστική της Alpha Bank;

Δεν κατάλαβα την ερωτηση. Κανω φορτιση απο την εφαρμογή Payzy και δινω τα στοιχεία της χρεωστικής μου. Μετά ερχεται επιβεβαιωηση συναλλαγής  απο το Alpha Mobile , την αποδέχομαι (αφού δώ οτι τα στοιχεια ειναι ΟΚ ) και τέλος.

Πρέπει αν εχεις προφανώς εγκατεστημένες στο κινητο σου και την εφαρμογή PayZy και την Alpha Mobile

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αγορά 499 ευρω (μια samsung τηλεόραση) μπήκαν 124,75 ευρω και 499 πόντοι.

Η αγορά έγινε τη Δευτέρα 19/22. Πληρωμή/παραγγελία στο κατάστημα και αποστολή σπίτι.

Επεξ/σία από Antretng
  • Like 4

1 λεπτό πριν, Antretng είπε

Σε αγορά 499 ευρω (μια samsung τηλεόραση) μπήκαν 124,75 ευρω και και 499 πόντοι.

Η αγορά έγινε τη Δευτέρα 19/22. Πληρωμή στο κατάστημα και αποστολή σπίτι.

Παρήγγειλες online με παραλαβή στο κατάστημα και πλήρωσες στο κατάστημα με google/apple pay με την payzy;;;

11 ώρες πριν, Feigen είπε

τι καραγκιοζιλίκια ειναι αυτα που ζητάνε στη video συνομιλία? Κράτα την ταυτότητα όρθια, κράτα την κρεμασμένη, δάγκωσέ τη, φτύστην?

Σε τι αποσκοπούν όλα αυτά απο τη στιγμή που σε έχουν φωτογραφίσει και εσένα και την ταυτότητά σου? Ουτε σε τράπεζα δε σου φέρονται έτσι σα καραγκιόζη

Αυτα που αγοράζετε έχετε τσεκάρει αν ειναι όντως προσφορά ή φουσκωμένα? Γιατι σε κάτι tablets που έβλεπα σε σχεση με black friday σου την τρώνε την 200αρα επιστροφή αμάσητη...

Δεν ειναι καραγκιοζιλικια. Η διαδικασία αυτή ακολουθείται από ολα τα πιστωτικά ιδρύματα πλέον οταν ανοίγεις λογαριασμό σε e-money ιδρυμα ή σε τράπεζα από απόσταση και δεν σε έχουν ήδη καταχωρημενο σαν πελάτη . Ο γιος μου ανοιξε πριν 10 μέρες online τον πρώτο του τραπεζικό λογαριασμό (Eurobank) και έπρεπε να κανει ακριβως την ιδια διαδικασια με την ταυτότητα 

Οποιος δεν θελει απλά δεν το κάνει..

• Like 16

Μόλις τώρα, xenos3 είπε

Παρήγγειλες online με παραλαβή στο κατάστημα και πλήρωσες στο κατάστημα με google/apple pay με την payzy;;;

Παραγγελία προφανώς στο κατάστημα :). Αλλιώς θα πλήρωνα online.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...