vaggospro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, vagos1983 είπε αμα το μετανιωσουμε μπορουμε να γυρισουμε τα χρηματα πισω στη κανονικη καρτα μας/τραπεζα?? Φυσικά, με χρέωση 2€
DionGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Πως ξερουμε εαν η διαδικασια εγινε σωστα; Πληρωσα με την virtual κάρτα της Payzy, αυτο, αλλα δεν ηρθε κατι που να επιβεβαιωνει οτι ενεργοποιήθηκε η προσφορά.
power_1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, someone- είπε αλήθεια δεν το ηξερα αυτο με τα ποδαράκια. αύριο μεθαύριο λογικά θα παραλάβω. Moνο στις 65' και 75' https://www.skroutz.gr/s/36091993/TCL-Smart-Τηλεόραση-65-4K-UHD-QLED-65C635-HDR-2022.html Δες στις φωτο dual stand pozition
cd2matheos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Στην βιντεοκληση τι ακριβως ρωτανε η ζητανε??? Θελω να το κανω ενεργοποιηση για τον πατερα μου ο οποιος ειναι ηλικιωμενος και δεν το εχει καθολου με αυτα...
stavros750 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, cd2matheos είπε Στην βιντεοκληση τι ακριβως ρωτανε η ζητανε??? Θελω να το κανω ενεργοποιηση για τον πατερα μου ο οποιος ειναι ηλικιωμενος και δεν το εχει καθολου με αυτα... Θα ζητήσουν άλλη μια φορά τα στοιχεία που δηλώθηκαν και να κάνεις κάτι ζογκλερικα με την ταυτότητα. Γελοιοτητες 4 1
Feigen Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 τι καραγκιοζιλίκια ειναι αυτα που ζητάνε στη video συνομιλία? Κράτα την ταυτότητα όρθια, κράτα την κρεμασμένη, δάγκωσέ τη, φτύστην? Σε τι αποσκοπούν όλα αυτά απο τη στιγμή που σε έχουν φωτογραφίσει και εσένα και την ταυτότητά σου? Ουτε σε τράπεζα δε σου φέρονται έτσι σα καραγκιόζη Αυτα που αγοράζετε έχετε τσεκάρει αν ειναι όντως προσφορά ή φουσκωμένα? Γιατι σε κάτι tablets που έβλεπα σε σχεση με black friday σου την τρώνε την 200αρα επιστροφή αμάσητη... 2 2 1
giokspy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δοκίμασα να ενεργοποιήσω το payzzy σε άλλο κινητο με τους κωδικούς και κωδικό μιας χρήσης αλλά δεν ενεργοποιείται με τίποτε. Μόλις βάλω τον κωδικό μιας χρήσης και κολλάει και δεν προχωράει. Έβαλα 10φορες κωδικό μιας χρήσης αλλά τίποτα. Και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχει nfc το κινητό μου και δε μπορώ να αγορασω
Arkin Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, cd2matheos είπε Στην βιντεοκληση τι ακριβως ρωτανε η ζητανε??? Θελω να το κανω ενεργοποιηση για τον πατερα μου ο οποιος ειναι ηλικιωμενος και δεν το εχει καθολου με αυτα... Να κρατας την ταυτοτητα ορθια να φαινεται καθαρα ενω κανεις ταυτοχρονα μια κολοτουμπα στον αερα. 1
Satzik Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Και στη eurobank που έκανα λογαριασμό τα ίδια ζητούσαν
giokspy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Οκ έβγαλα άκρη. ;Πρέπει να βάλω λειτουργία πτήσης γιατί μάλλον βλέπει άλλο αριθμό κινητού και δεν προχωράει. Μετά ανοίγει κανονικά σε άλλο δίκτυο. Την έβαλα και στο gpay οπότε οκ. Ξέρει κανείς αν κάποιος κάνει αποστολή από κάμπια τράπεζα με το iban του payzzy χρεώνει 2€ ??
baskon Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 hour ago, stavros750 said: Θα ζητήσουν άλλη μια φορά τα στοιχεία που δηλώθηκαν και να κάνεις κάτι ζογκλερικα με την ταυτότητα. Γελοιοτητες Εγώ πάλι όταν είχα δοκιμάσει να την ενεργοποιήσω έκανα τα ζογκλερικα και στο τέλος μου λένε α υπάρχει πρόβλημα ή ταυτότητα δε τηρεί τα διαχειριστικό μας πρότυπα ( είναι παλιά).. Συγνώμη κα payzy πιυ δε πήγα να αλλάξω ταυτότητα για να ενεργοποιήσω λογαριασμό σε εσάς..
gregory83 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, baskon είπε Εγώ πάλι όταν είχα δοκιμάσει να την ενεργοποιήσω έκανα τα ζογκλερικα και στο τέλος μου λένε α υπάρχει πρόβλημα ή ταυτότητα δε τηρεί τα διαχειριστικό μας πρότυπα ( είναι παλιά).. Συγνώμη κα payzy πιυ δε πήγα να αλλάξω ταυτότητα για να ενεργοποιήσω λογαριασμό σε εσάς.. εμένα που η ταυτότητα μου έχει το μαύρο της το χάλι και είναι και παλιά μια χαρά την δέχτηκαν!
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Ρε παιδιά τα μισά προϊόντα είναι μονίμως μη διαθέσιμα… γιατί δεν τα βγάζουν από το site να μην ψαχνόμαστε άσκοπα; 3
SabotazNic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Διαθεσιμα ολα τα ps5 bundles. https://www.germanos.gr/category/gaming/consoles/ps5-consoles/?categoryId=cat3940007
dolph Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Διαθεσιμα ολα τα ps5 bundles. https://www.germanos.gr/category/gaming/consoles/ps5-consoles/?categoryId=cat3940007 Όταν πας να παραγγείλεις σου λέει μονίμως «μη διαθέσιμο»…
Προτεινόμενες αναρτήσεις