Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάμε άλλη μια γιατί χάθηκα με τις απαντήσεις που υπάρχουν.

Έβαλα payzy έκανα ταυτοποίηση, έφτιαξα εικονική κάρτα. Θα φορτίσω τα λεφτά όταν σιγουρέψω το παρακάτω....

Αγορά από eshop germanos, κάνω πληρωμή online με την εικονική κάρτα ή πρέπει να κάνω τίποτα άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, thodoris1985 είπε

Πάμε άλλη μια γιατί χάθηκα με τις απαντήσεις που υπάρχουν.

Έβαλα payzy έκανα ταυτοποίηση, έφτιαξα εικονική κάρτα. Θα φορτίσω τα λεφτά όταν σιγουρέψω το παρακάτω....

Αγορά από eshop germanos, κάνω πληρωμή online με την εικονική κάρτα ή πρέπει να κάνω τίποτα άλλο;

Όπως τα λες, σωστά. Μετά το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή να μπει η επιστροφή.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τα προϊόντα που είναι σε προπαραγγελία και τα προπληρώνουμε τί γίνεται; Παίρνουμε την επιστροφή;

Επεξ/σία από CarbonFibre

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, vaggospro said:

Όπως τα λες, σωστά. Μετά το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή να μπει η επιστροφή.

Άλλη μια ερώτηση.

Αν κάνω online παραγγελία για να παραλάβω από κατάστημα και πληρώσω εκεί με payzy από gpay, πάλι ισχύει η προσφορά;

Προσωπικά δε βλέπω λόγο να μην ισχύει, απλά επειδή ανέφεραν κάποιοι ότι δε γίνεται θέλω να το σιγουρέψω

Επεξ/σία από thodoris1985

6 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Με τα προϊόντα που είναι σε προπαραγγελία και τα προπληρώνουμε τί γίνεται; Παίρνουμε την επιστροφή;

Την ίδια ανησυχία έχω και γω. Λογικά αν τα παραλάβεις πριν τις 31/12 είναι οκ. Αν αργήσουν να έρθουν δεν ξέρω. Και γω έκανα παραγγελία από το κατάστημα και ελπίζω να έρθει μέχρι την άλλη Παρασκευή . Ο υπάλληλος μου είχε πει τη Δευτέρα που έκανα τη παραγγελία θα έρθει μέχρι αύριο αλλά δεν το βλεπω

6 ώρες πριν, prometheas είπε

1-2 εργάσιμες

Φορτίζω με Alpha debit χωρίς κανενα πρόβλημα. 

Με ποιούς τρόπους φορτίζεις την Payzy απο την χρεωστική της Alpha Bank;

12 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε

Άλλη μια ερώτηση.

Αν κάνω online παραγγελία για να παραλάβω από κατάστημα και πληρώσω εκεί με payzy από gpay, πάλι ισχύει η προσφορά;

Προσωπικά δε βλέπω λόγο να μην ισχύει, απλά επειδή ανέφεραν κάποιοι ότι δε γίνεται θέλω να το σιγουρέψω

Σε αυτό δεν είμαι σίγουρος ούτε εγώ.

1 λεπτό πριν, vaggospro είπε

Σε αυτό δεν είμαι σίγουρος ούτε εγώ.

Ο υπάλληλος πάντως που ρώτησα μου είπε ότι αν βάλω αντικαταβολή δεν ισχύει γιατί είναι διαφορετικά pos .  Τώρα τι ισχύει δεν ξέρω. Εγώ ακύρωσα την on line που είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα και έκανα ξανά παραγγελία από το κατάστημα

• Like 1

8 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Με ποιούς τρόπους φορτίζεις την Payzy απο την χρεωστική της Alpha Bank;

Μεταφορά σε άλλη κάρτα ή σε Iban δε σου δίνει επιλογή;  

2 λεπτά πριν, terry308 είπε

Μεταφορά σε άλλη κάρτα ή σε Iban δε σου δίνει επιλογή;  

Δεν έχω ξεκινήσει την διαδικασία για Payzy.Ναι, στο e-banking έχει επιλογή για μεταφορά χρημάτων προς άλλο IBAN η αριθμό λογαριασμού, απλά σκέφτηκα μήπως γινόταν άμεσα προς την Payzy, εφόσον αυτή είναι καταχωρημένη στην εφαρμογή wallet της τράπεζας η στο Google Pay.

6 minutes ago, giokspy said:

Ο υπάλληλος πάντως που ρώτησα μου είπε ότι αν βάλω αντικαταβολή δεν ισχύει γιατί είναι διαφορετικά pos .  Τώρα τι ισχύει δεν ξέρω. Εγώ ακύρωσα την on line που είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα και έκανα ξανά παραγγελία από το κατάστημα

Πηγες στο καταστημα για παραγγελία και θα οας αλλη μια για παραλαβη;

Μόλις τώρα, vagos1983 είπε

λοιπον μολις εγινε αγορα ps5 bundle ragnarok  me uncharted collection στα 705 ....μακαρι να πανε ολα καλα να παρουμε την επιστροφη!αλλιως θα πεσει κλαμα!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στος γιορτές θα το ευχαριστηθείς! Καλορίζικο.

Θα μπουν μην μασάς!

• Like 1

2 λεπτά πριν, pankostas είπε

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στος γιορτές θα το ευχαριστηθείς! Καλορίζικο.

Θα μπουν μην μασάς!

αμα δεν εκανα καμια βλακεια με την πληρωμη!(εβαλα στα στοιχεια πληρωμης τον αριθμο της virtual καρτας payzy σωστα ε??) με alpha bank καρτα περασε απευθειας η φορτιση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...