thodoris1985 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Πάμε άλλη μια γιατί χάθηκα με τις απαντήσεις που υπάρχουν. Έβαλα payzy έκανα ταυτοποίηση, έφτιαξα εικονική κάρτα. Θα φορτίσω τα λεφτά όταν σιγουρέψω το παρακάτω.... Αγορά από eshop germanos, κάνω πληρωμή online με την εικονική κάρτα ή πρέπει να κάνω τίποτα άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, thodoris1985 είπε Πάμε άλλη μια γιατί χάθηκα με τις απαντήσεις που υπάρχουν. Έβαλα payzy έκανα ταυτοποίηση, έφτιαξα εικονική κάρτα. Θα φορτίσω τα λεφτά όταν σιγουρέψω το παρακάτω.... Αγορά από eshop germanos, κάνω πληρωμή online με την εικονική κάρτα ή πρέπει να κάνω τίποτα άλλο; Όπως τα λες, σωστά. Μετά το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή να μπει η επιστροφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με τα προϊόντα που είναι σε προπαραγγελία και τα προπληρώνουμε τί γίνεται; Παίρνουμε την επιστροφή; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από CarbonFibre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, vaggospro said: Όπως τα λες, σωστά. Μετά το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή να μπει η επιστροφή. Άλλη μια ερώτηση. Αν κάνω online παραγγελία για να παραλάβω από κατάστημα και πληρώσω εκεί με payzy από gpay, πάλι ισχύει η προσφορά; Προσωπικά δε βλέπω λόγο να μην ισχύει, απλά επειδή ανέφεραν κάποιοι ότι δε γίνεται θέλω να το σιγουρέψω Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από thodoris1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε Με τα προϊόντα που είναι σε προπαραγγελία και τα προπληρώνουμε τί γίνεται; Παίρνουμε την επιστροφή; Την ίδια ανησυχία έχω και γω. Λογικά αν τα παραλάβεις πριν τις 31/12 είναι οκ. Αν αργήσουν να έρθουν δεν ξέρω. Και γω έκανα παραγγελία από το κατάστημα και ελπίζω να έρθει μέχρι την άλλη Παρασκευή . Ο υπάλληλος μου είχε πει τη Δευτέρα που έκανα τη παραγγελία θα έρθει μέχρι αύριο αλλά δεν το βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, prometheas είπε 1-2 εργάσιμες Φορτίζω με Alpha debit χωρίς κανενα πρόβλημα. Με ποιούς τρόπους φορτίζεις την Payzy απο την χρεωστική της Alpha Bank; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε Άλλη μια ερώτηση. Αν κάνω online παραγγελία για να παραλάβω από κατάστημα και πληρώσω εκεί με payzy από gpay, πάλι ισχύει η προσφορά; Προσωπικά δε βλέπω λόγο να μην ισχύει, απλά επειδή ανέφεραν κάποιοι ότι δε γίνεται θέλω να το σιγουρέψω Σε αυτό δεν είμαι σίγουρος ούτε εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, vaggospro είπε Σε αυτό δεν είμαι σίγουρος ούτε εγώ. Ο υπάλληλος πάντως που ρώτησα μου είπε ότι αν βάλω αντικαταβολή δεν ισχύει γιατί είναι διαφορετικά pos . Τώρα τι ισχύει δεν ξέρω. Εγώ ακύρωσα την on line που είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα και έκανα ξανά παραγγελία από το κατάστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Με ποιούς τρόπους φορτίζεις την Payzy απο την χρεωστική της Alpha Bank; Μεταφορά σε άλλη κάρτα ή σε Iban δε σου δίνει επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos1983 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 λοιπον μολις εγινε αγορα ps5 bundle ragnarok me uncharted collection στα 705 ....μακαρι να πανε ολα καλα να παρουμε την επιστροφη!αλλιως θα πεσει κλαμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, terry308 είπε Μεταφορά σε άλλη κάρτα ή σε Iban δε σου δίνει επιλογή; Δεν έχω ξεκινήσει την διαδικασία για Payzy.Ναι, στο e-banking έχει επιλογή για μεταφορά χρημάτων προς άλλο IBAN η αριθμό λογαριασμού, απλά σκέφτηκα μήπως γινόταν άμεσα προς την Payzy, εφόσον αυτή είναι καταχωρημένη στην εφαρμογή wallet της τράπεζας η στο Google Pay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 6 minutes ago, giokspy said: Ο υπάλληλος πάντως που ρώτησα μου είπε ότι αν βάλω αντικαταβολή δεν ισχύει γιατί είναι διαφορετικά pos . Τώρα τι ισχύει δεν ξέρω. Εγώ ακύρωσα την on line που είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα και έκανα ξανά παραγγελία από το κατάστημα Πηγες στο καταστημα για παραγγελία και θα οας αλλη μια για παραλαβη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pankostas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, vagos1983 είπε λοιπον μολις εγινε αγορα ps5 bundle ragnarok me uncharted collection στα 705 ....μακαρι να πανε ολα καλα να παρουμε την επιστροφη!αλλιως θα πεσει κλαμα!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στος γιορτές θα το ευχαριστηθείς! Καλορίζικο. Θα μπουν μην μασάς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Να ρωτήσω; Όλα τα προϊόντα μπαίνουν στην έκπτωση; Άλλα λένε xmas offer άλλα xmas πρόταση. Ποια μπορούμε να διαλέξουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos1983 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, pankostas είπε Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στος γιορτές θα το ευχαριστηθείς! Καλορίζικο. Θα μπουν μην μασάς! αμα δεν εκανα καμια βλακεια με την πληρωμη!(εβαλα στα στοιχεια πληρωμης τον αριθμο της virtual καρτας payzy σωστα ε??) με alpha bank καρτα περασε απευθειας η φορτιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις