vagos1983 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, ApoGal είπε Όλα καλά με payzy, ολοκλήρωση εγγραφής και φόρτιση νέας κάρτας, παραγγελία PS5 από Germanos χτες και παραλαβή σήμερα μέσω ΕΛΤΑ Courier. Μένει μόνο να γίνει η πίστωση του επιστρεφόμενου ποσού στην κάρτα. επειδη ενδιαφερομαι κ γω για ps5 disk edition αδερφε τη πληρωμη την κανεις σε καταστημα η απευθειας απο την εφαρμογη? δεν εχω καταλαβει καθολου πως λειτουργει.γιατι στο site του γερμανου στη πληρωμη δεν μου βγαζει την εκπτωση δειχνει ολο το ποσο να πληρωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoGal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, vagos1983 είπε επειδη ενδιαφερομαι κ γω για ps5 disk edition αδερφε τη πληρωμη την κανεις σε καταστημα η απευθειας απο την εφαρμογη? δεν εχω καταλαβει καθολου πως λειτουργει.γιατι στο site του γερμανου στη πληρωμη δεν μου βγαζει την εκπτωση δειχνει ολο το ποσο να πληρωθει. Πλήρωσα κανονικά, μέσω του site φυσικά όλο το ποσό χρησιμοποιώντας την εικονική κάρτα πληρωμών που δημιούργησα στην εφαρμογή και το 25% της αγοράς θα μου επιστραφεί σε χρήματα στην κάρτα Payzy να τα χρησιμοποιήσω όπως θέλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos_LILIS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 ΥΠΟΨΙΝ θα περασουν 15 ημερες για την επιστροφη του 25 % για να μην υπαρξουν θεματα με την επιστροφη προιοντων στην πολιτικη των 14 ημερων και την επιστροφη του χρηματικου ποσου και μετα ψαχνουν πως να παρουν τα 25% πισω! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcgamer999 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Liakos_LILIS είπε ΥΠΟΨΙΝ θα περασουν 15 ημερες για την επιστροφη του 25 % για να μην υπαρξουν θεματα με την επιστροφη προιοντων στην πολιτικη των 14 ημερων και την επιστροφη του χρηματικου ποσου και μετα ψαχνουν πως να παρουν τα 25% πισω! λογικο ακουγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, music_lover είπε Είχε κανείς άλλος θέμα με μεταφορά χρημάτων από Εθνική τράπεζα? Εγώ. Και προσπαθώ να πιάσω γραμμή αλλά τζίφος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos1983 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, ApoGal είπε Πλήρωσα κανονικά, μέσω του site φυσικά όλο το ποσό χρησιμοποιώντας την εικονική κάρτα πληρωμών που δημιούργησα στην εφαρμογή και το 25% της αγοράς θα μου επιστραφεί σε χρήματα στην κάρτα Payzy να τα χρησιμοποιήσω όπως θέλω. σε ευχαριστω οποτε θα προσπαθησω να το κανω κ εγω ελπιζω να πετυχει.επισης κατι αλλο παιζει ρολο το εισοδημα γιατι με 700+ τα ps5 bundle λεει οτι θελει εκαθαριστικο η δεν παιζει ρολο γιατι τα εχω τα λεφτα κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoGal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, vagos1983 είπε σε ευχαριστω οποτε θα προσπαθησω να το κανω κ εγω ελπιζω να πετυχει.επισης κατι αλλο παιζει ρολο το εισοδημα γιατι με 700+ τα ps5 bundle λεει οτι θελει εκαθαριστικο η δεν παιζει ρολο γιατι τα εχω τα λεφτα κανονικα. Την payzy καρτα σου φορτιζεις αφου εχεις κανει και ολοκληρωση την εγγραφη. Κατα την εγγραφη θα σου ζητησουν να κανεις επικαιρoποιηση στοιχειων απο taxis. Δεν χρειαζεται κατι αλλο. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από ApoGal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Και έμενα μου μπλόκαρε την κάρτα η Εθνική και πήρα τηλέφωνο και την ξεμπλοκαραν.Τα λεφτά πήγαν άμεσα στην payzy και έκανα την αγορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Όσοι έχουν θέμα με την Εθνική και τη φόρτιση της Payzy, ας προσπαθήσουν να αποθηκεύσουν τη κάρτα της τράπεζας στη Payzy για να χρεωθεί 0,01€ ως επιβεβαίωση και αργότερα τη διαγράφεται. Εάν δεν περνάει και βγάζει κάποιο σφάλμα ακόμη και στο ποσό του 1 λεπτού, τότε έχει κλειδωθεί η κάρτα σας με τη δικαιολογία της ύποπτης συναλλαγής. Παίρνετε τηλέφωνο στην Εθνική και σε μισή ώρα σας ξεκλειδώνουν τη κάρτα και θα περνάει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosspy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Nick64 είπε Όσοι έχουν θέμα με την Εθνική και τη φόρτιση της Payzy, ας προσπαθήσουν να αποθηκεύσουν τη κάρτα της τράπεζας στη Payzy για να χρεωθεί 0,01€ ως επιβεβαίωση και αργότερα τη διαγράφεται. Εάν δεν περνάει και βγάζει κάποιο σφάλμα ακόμη και στο ποσό του 1 λεπτού, τότε έχει κλειδωθεί η κάρτα σας με τη δικαιολογία της ύποπτης συναλλαγής. Παίρνετε τηλέφωνο στην Εθνική και σε μισή ώρα σας ξεκλειδώνουν τη κάρτα και θα περνάει κανονικά. απλά...στο τελευταίο(Παίρνετε τηλέφωνο στην Εθνική) φτιάξτε καφέ ,πάρτε σνακ κ περιμένετε κ κάπως έτσι πέρασε η μέρα δεν υπάρχει" η τράπεζα🤬 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, Billie13 είπε Τσίμπησα την ΤCL 635 στις 65ιντσες.Βγαινει στα 480 με την επιστροφή.Μια χαρά έκατσε. 486,75 € 15 ώρες πριν, someone- είπε και εγω αυτή πηρα την έστειλαν σε 2-3 μέρες την περιμένω. Περιμενουμε εντυπωσεις οταν παραλαβετε. Να ξερετε η 65' εχει δυο θεσεις για τα ποδαρακια μια στα ακρα κι μια στη μεση . (Αν μπορειτε να μετρσετε την αποσταση που εχουν τα ποδαρακια στη μεση για να δουμε αν χωραει στο επιπλο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις πλήρωσα την tcl την 75..Για την ΕΤΕ τα είπαν οι παραπάνω.... Αντε Καλές γιορτές να έχουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, power_1 είπε 486,75 € Περιμενουμε εντυπωσεις οταν παραλαβετε. Να ξερετε η 65' εχει δυο θεσεις για τα ποδαρακια μια στα ακρα κι μια στη μεση . (Αν μπορειτε να μετρσετε την αποσταση που εχουν τα ποδαρακια στη μεση για να δουμε αν χωραει στο επιπλο ) Ε κάπου εκεί βγαίνει,ναι😁 Εγώ θα την κρεμάσω στον τοίχο.Εχω μια βάση που είχα την 55αρα αλλά δε ξέρω αν κάνει για παραπάνω ιντσες.Μαλλον πάω και για βάση.Εν τω μεταξύ,κάτι εξυπνουληδες, ζητάνε 50 ευρώ για εγκατάσταση,ακόμα και αν η βάση που έχω είναι η σωστή.Δηλαδη να βγάλουν την παλιά και απλά να κρεμάσουν την καινούργια.Δε πάμε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Billie13 είπε Ε κάπου εκεί βγαίνει,ναι😁 Εγώ θα την κρεμάσω στον τοίχο.Εχω μια βάση που είχα την 55αρα αλλά δε ξέρω αν κάνει για παραπάνω ιντσες.Μαλλον πάω και για βάση.Εν τω μεταξύ,κάτι εξυπνουληδες, ζητάνε 50 ευρώ για εγκατάσταση,ακόμα και αν η βάση που έχω είναι η σωστή.Δηλαδη να βγάλουν την παλιά και απλά να κρεμάσουν την καινούργια.Δε πάμε καλά. ε να μη βάλουν και το Mega στο 4...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις