h3342 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, stafftw είπε Η αλήθεια είναι ότι στους όρους λέει μόνο για αγορά προιόντων.Βέβαια μετά επεξηγεί ότι δε γίνεται για εξόφληση λογαριασμών και ανανέωση χρόνου (όπως μου είχατε ξαναεπισυνάψει εδω).Έχουμε κανένα δικηγόρο; 😋 Φοβάμαι ότι και στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση δε θα πάρουμε σαφή μου απάντησαν σε εμαιλ από την payzy ότι μπορούμε να κάνουμε αγορά με giftcard, να πάρουμε την έκπτωση και να την χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον την gift card! πολύ καλά... 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis38 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Διαβάστε τις πολλές αρνητικές κριτικές για την εν λόγω υπηρεσία/κάρτα κλπ. στο όποιο store έχετε. Και δεν έχει να κάνει μόνο με την βιντεοκλήση ή την εφαρμογή. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από Makis38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netgeo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, h3342 είπε μου απάντησαν σε εμαιλ από την payzy ότι μπορούμε να κάνουμε αγορά με giftcard, να πάρουμε την έκπτωση και να την χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον την gift card! πολύ καλά... Ξέρουμε αν οι gift card στακάρονται; Γιατί η χρήση τους είναι για αγορά ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Makis38 είπε Διαβάστε τις πολλές αρνητικές κριτικές για την εν λόγω υπηρεσία/κάρτα κλπ. στο όποιο store έχετε. Και δεν έχει να κάνει μόνο με την βιντεοκλήση ή την εφαρμογή. Επειδή μπήκα τώρα σε android να τσεκάρω, η πλειοψηφία των σχόλιων που διάβασα αφορούσε ότι δεν γίνονταν η βιντεοκλήση σωστά. Η revolut προφανώς είναι χρόνια μπροστά, εμείς για το 25% μπήκαμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drexxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Nick64 είπε Καλημέρα, Πήγα να φορτώσω τη Payzy με 800€ για αγορά scooter και η Εθνική Τράπεζα μου μπλόκαρε τη κάρτα για ύποπτη συναλλαγή επομένως εάν δεν δέχεται τη κάρτα της Εθνικής η Payzy ίσως να κλειδώθηκε. Μιλάω από το πρωί με την Εθνική και θα μου τη ξεμπλοκάρουν μέσα στις επόμενες ώρες. Ολοκλήρωσα τη συναλλαγή και αγορά μέσω φόρτιση από Πειραιώς και δεν είχα κανένα θέμα αφού σήμερα παρέλαβα κιόλας. Κλασσική Εθνική, τραγική... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Διαθεσιμα και PS5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Είχε κανείς άλλος θέμα με μεταφορά χρημάτων από Εθνική τράπεζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggospro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, h3342 είπε μου απάντησαν σε εμαιλ από την payzy ότι μπορούμε να κάνουμε αγορά με giftcard, να πάρουμε την έκπτωση και να την χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον την gift card! πολύ καλά... Το δοκίμασες; Γιατι στο site δεν γράφει κάπου οτι δίνει έκπτωση στις gift card. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neo_geo13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, Makis38 είπε Διαβάστε τις πολλές αρνητικές κριτικές για την εν λόγω υπηρεσία/κάρτα κλπ. στο όποιο store έχετε. Και δεν έχει να κάνει μόνο με την βιντεοκλήση ή την εφαρμογή. Γράψε κάποιες παραπάνω πληροφορίες να καταλάβουμε καλύτερα αυτό που θες να πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokspy Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Σήμερα πήγα και ρώτησα ξανά στο Γερμανό για να σιγουρέψω ότι θα ρθει η παραγγελία ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε ότι θα ρθει πριν λήξει η ημερομηνία πριν το τέλος του χρόνου δηλαδή οπότε θα ισχύσει με το παίζει Επίσης όσον αφορά τις συναλλαγές δεν μπορεί να γίνει πληκτρολόγηση αριθμού όποτε χρειάζεται απαραίτητα κινητό με nfc για να γίνει συνναλλαγή δια ζώσης. Για να το τεστάρω δοκίμασα να μεταφέρω από την κάρτα μου κάποιο ποσό και δουλεύει κανονικά τώρα δεν ξέρω τι γίνεται αν μεταφέρω από κάποια άλλα κάρτα καλή κάτι οποία δεν είναι στο όνομά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, music_lover είπε Είχε κανείς άλλος θέμα με μεταφορά χρημάτων από Εθνική τράπεζα? ποσα λεφτά προσπαθείς να βαλεις; έχεις τσεκαρει οτι έχεις μεγάλο οριο από την εθνική; εγώ προσπαθούσα να βαλω απο την κάρτα μου 800 ευρω στην payzy και είχα όριο 600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, netgeo είπε Ξέρουμε αν οι gift card στακάρονται; Γιατί η χρήση τους είναι για αγορά ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Ρώτησα εγώ, μέσω ίντερνετ δεν στακάρονται αλλά μου είπε να μιλήσω με το κοντινό μου κατάστημα μήπως μπορέσουν και με εξυπηρετήσουν. Κοινώς υπάρχει ρίσκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Makis38 είπε Διαβάστε τις πολλές αρνητικές κριτικές για την εν λόγω υπηρεσία/κάρτα κλπ. στο όποιο store έχετε. Και δεν έχει να κάνει μόνο με την βιντεοκλήση ή την εφαρμογή. Spoiler Ελληνική εφαρμογή = σίγουρα 1-2/5 λόγω τεχνολογικής άγνοιας/προσωπικά δεδομένα/επειδή είναι της cosmote 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoGal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όλα καλά με payzy, ολοκλήρωση εγγραφής και φόρτιση νέας κάρτας, παραγγελία PS5 από Germanos χτες και παραλαβή σήμερα μέσω ΕΛΤΑ Courier. Μένει μόνο να γίνει η πίστωση του επιστρεφόμενου ποσού στην κάρτα. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από ApoGal 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλές αγορές σε όλους... αν κάποιος πάρει την εύστροφη ας ενημερώσει σε πόσες μέρες του πιστώθηκαν τα χρήματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις