Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, drexxx είπε

Τελικα σίγουρη απάντηση εχουμε αν πιστώνεται η επιστροφή με παραγγελία onlone και πληρωμή με payze στο κατάστημα (αντικαταβολή)?

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πιστωνεται; Στους όρους λέει 25% ανά συναλλαγή με όριο τα 200 ανά πελάτη. Δεν αναφέρει πουθενά τη μορφή της συναλλαγής. Αυτοί θα δουν απλά χρέωση κάρτας από Γερμανό. 

Προσωπικά πλήρωσα στο ταμείο για παραγγελία τηλεόρασης την οποία θα την στείλουν σπίτι. Όταν γίνει η επιστροφή θα επανέλθω. 

Επεξ/σία από Antretng
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εκκαθάριση των συναλλαγών με κάρτα Payzy αργει. Εγώ εχω την κάρτα από τότε που βγήκε το προιον και σχεδόν πάντα οι συναλλαγές  θέλουν τουλάχιστον  4-5 εργάσιμες για την εκκαθάριση. Αρα θα υπολόγιζα από την επόμενη εβδομάδα στην καλύτερη περίπτωση... με δεδομένο και τον όγκο συναλλαγών που θα πρέπει να διαχειριστούν...

Επεξ/σία από prometheas

Καλημέρα,

πόσο χρόνο (μέρες;) κάνει να φανεί μια μεταφορά χρημάτων στην payzy από ελληνική τράπεζα (εθνική);

έκανα χθες την μεταφορά, αλλά δεν φάνηκε τίποτα ακόμη. να ανησυχήσω;

καλημέρα

Δοκίμασα να την φορτίσω με alpha μου την απέρριψε δυο φορες .Έβαλα μετα Πειραιώς και εγινε μεταφορά αμέσως χωρίς κάποια προμήθεια .Αγόρασα και εγω την tcl 43c635 online με την virtual της payzy.

14 λεπτά πριν, karetsos είπε

Καλημέρα,

πόσο χρόνο (μέρες;) κάνει να φανεί μια μεταφορά χρημάτων στην payzy από ελληνική τράπεζα (εθνική);

έκανα χθες την μεταφορά, αλλά δεν φάνηκε τίποτα ακόμη. να ανησυχήσω;

1-2 εργάσιμες

5 λεπτά πριν, ditigab είπε

καλημέρα

Δοκίμασα να την φορτίσω με alpha μου την απέρριψε δυο φορες .Έβαλα μετα Πειραιώς και εγινε μεταφορά αμέσως χωρίς κάποια προμήθεια .Αγόρασα και εγω την tcl 43c635 online με την virtual της payzy.

Φορτίζω με Alpha debit χωρίς κανενα πρόβλημα. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τελευταία άσκοπη ερώτηση, αλλά δε χρειάζομαι κάτι αυτή τη στιγμή από Γερμανό αλλά έχω payzy και ΘΕΛΩ να εκμεταλευτώ την προσφορά, μη με λέτε μετά και ξέμπαρκο που θα την έχετε πάρει ολοι, έχει κάνει κανείς απόπειρα να πάρει giftcard με payzy; Γιατί έτσι, η προσφορά παίρνει παράταση ένα έτος!!!Όλο και κάτι (αξίας 800€) θα χρειαστούμε μέχρι τις 31/12/2023.

edit link:https://www.germanos.gr/dimiourgise-ti-diki-sou-egift-card/

Επεξ/σία από stafftw
  • Like 1

12 λεπτά πριν, stafftw είπε

Και τελευταία άσκοπη ερώτηση, αλλά δε χρειάζομαι κάτι αυτή τη στιγμή από Γερμανό αλλά έχω payzy και ΘΕΛΩ να εκμεταλευτώ την προσφορά, μη με λέτε μετά και ξέμπαρκο που θα την έχετε πάρει ολοι, έχει κάνει κανείς απόπειρα να πάρει giftcard με payzy; Γιατί έτσι, η προσφορά παίρνει παράταση ένα έτος!!!Όλο και κάτι (αξίας 800€) θα χρειαστούμε μέχρι τις 31/12/2023.

edit link:https://www.germanos.gr/dimiourgise-ti-diki-sou-egift-card/

Αν στους ορους δεν γραφει οτι εξαιρούνται οι gift cards, τότε δεν βλέπω το λογο να μην γίνεται. Συναλλαγή είναι και αυτή.

Υπόψιν, δεν το έχω δοκιμάσει. Την άποψή μου γράφω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Μπορεί να φορτιστεί με πιστωτική το payzy όπως βλέπω.

Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε κάποια προμήθεια από την τράπεζα;

Δηλαδή οτι φαίνεται να δανειζόμαστε λεφτά.

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Επεξ/σία από panos7

21 λεπτά πριν, Antretng είπε

Αν στους ορους δεν γραφει οτι εξαιρούνται οι gift cards, τότε δεν βλέπω το λογο να μην γίνεται. Συναλλαγή είναι και αυτή.

Υπόψιν, δεν το έχω δοκιμάσει. Την άποψή μου γράφω.

Αυτό είναι το θέμα δεν τους έχω δει καλά τους όρους και δεν τους βρίσκω περαν ενός αποσπάσματος που έγραψαν εδώ (εντάξει δεν έχω και τον άπειρο χρόνο αυτή τη στιγμη).Θα τους καλέσω αργότερα και θα μαθω.

2 λεπτά πριν, stafftw είπε

Αυτό είναι το θέμα δεν τους έχω δει καλά τους όρους και δεν τους βρίσκω περαν ενός αποσπάσματος που έγραψαν εδώ (εντάξει δεν έχω και τον άπειρο χρόνο αυτή τη στιγμη).Θα τους καλέσω αργότερα και θα μαθω.

https://www.germanos.gr/corporate/contests/

https://www.germanos.gr/images/corporate/ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ PAYZY_19_12_22.pdf

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Η αλήθεια είναι ότι στους όρους λέει μόνο για αγορά προιόντων.Βέβαια μετά επεξηγεί ότι δε γίνεται για εξόφληση λογαριασμών και ανανέωση χρόνου (όπως μου είχατε ξαναεπισυνάψει εδω).Έχουμε κανένα δικηγόρο; 😋 Φοβάμαι ότι και στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση δε θα πάρουμε σαφή απάντηση!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, sphinxgr said:

Με 30€ συνδρομή και για να ισχύει η επιστροφή, το ελάχιστο 750€ χρεώσεων για τους τελευταίους 2 μήνες. 

Υπάρχουν νόμιμοι τρόποι για μη ετήσια συνδρομή και μη 750άρι, αλλά ας μην το αναλύσουμε δημοσίως 😉

Επεξ/σία από Makis38

Καλημέρα,

Πήγα να φορτώσω τη Payzy με 800€ για αγορά scooter και η Εθνική Τράπεζα μου μπλόκαρε τη κάρτα για ύποπτη συναλλαγή επομένως εάν δεν δέχεται τη κάρτα της Εθνικής η Payzy ίσως να κλειδώθηκε. Μιλάω από το πρωί με την Εθνική και θα μου τη ξεμπλοκάρουν μέσα στις επόμενες ώρες.

Ολοκλήρωσα τη συναλλαγή και αγορά μέσω φόρτιση από Πειραιώς και δεν είχα κανένα θέμα αφού σήμερα παρέλαβα κιόλας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...