Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφτιαξα κι εγώ ενα payzy account με αφορμή το thread αυτο.

Η αλήθεια ειναι οτι η διαδικασία σε κανει να νιώθεις λίγο άβολα. Σα να εισαι κατάδικος ένα πράγμα.

Σε βάζουν να δώσεις τα στοιχεία σου taxis, σε βάζουν να φωτογραφίζεις την ταυτότητα μπρος πίσω, σε φωτογραφίζουν στο πρόσωπο, σε βάζουν σε βιντεοκλήση να λες αυτα που θέλουν. "Κράτα τη φωτογραφια έτσι, αλλιώς. Δάγκωσέ την, φτύσ' την" Μονο τα απόκρυφα δε μου ζήτησαν να τους δείξω. Εγω αναρωτιέμαι με ποια εχέγγυα διαχειρίζεται μια ιδιωτική εταιρεία όλα αυτα τα προσωπικά στοιχεία μας. Τράπεζα δεν ειναι. Ποιος σε διασφαλίζει οτι θα τα διαχειριστεί σωστα?

Κατά τα άλλα οι περισσότερες προσφορές δεν ειναι προσφορές. Σε σχέση με blackfriday οι τιμές ειναι σίγουρα τσιμπημένες. Εγω βρηκα ενα ipad που ήταν 20euro ακριβότερο απο blackfriday, αλλα με την επιστροφή στην payzy σίγουρα η προσφορά ειναι λίγο καλύτερη. Αξιζει ομως να δώσει κανείς όλα αυτα τα προσωπικά δεδομένα του για λίγα euro επιστροφή?

Επεξ/σία από Feigen
  • Like 8
  • Thanks 1
  • Confused 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Feigen είπε

Η αλήθεια ειναι οτι η διαδικασία σε κανει να νιώθεις λίγο άβολα. Σα να εισαι κατάδικος ένα πράγμα.

Σε βάζουν να δώσεις τα στοιχεία σου taxis, σε βάζουν να φωτογραφίζεις την ταυτότητα μπρος πίσω, σε φωτογραφίζουν στο πρόσωπο, σε βάζουν σε βιντεοκλήση να λες αυτα που θέλουν. "Κράτα τη φωτογραφια έτσι, αλλλιώς. Δάγκωσέ την, φτύσ' την" Μονο τα απόκρυφα δε μου ζήτησαν να τους δείξω. Εγω αναρωτιέμαι με ποια εχέγγυα διαχειρίζεται μια ιδιωτική εταιρεία όλα αυτα τα προσωπικά στοιχεία μας. Τράπεζα δεν ειναι. Ποιος σε διασφαλίζει οτι θα τα διαχειριστεί σωστα?

Κατά τα άλλα οι περισσότερες προσφορές δεν ειναι προσφορές. Σε σχέση με blackfriday οι τιμές ειναι σίγουρα τσιμπημένες. Εγω βρηκα ενα ipad που ήταν 20euro ακριβότερο απο blackfriday, αλλα με την επιστροφή στην payzy σίγουρα η προσφορά ειναι καλύτερη. Αξιζει ομως να δώσει κανείς όλα αυτα τα προσωπικά δεδομένα του για λίγα euro επιστροφή?

https://www.ethnos.gr/technology/article/226962/otemetopayzyeiserxetaisthnagoratonhlektronikonsynallagon

"Η COSMOTE Payments, προιόν της οποίας είναι το payzy, ιδρύθηκε τo 2018 και είναι 100% θυγατρική του ΟΤΕ. Τον Ιούλιο του 2020 πήρε άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος ως «Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος». Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει περίπου ό,τι και μία τράπεζα, με εξαίρεση την πίστωση, άρα και τα δάνεια."

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ! Γνωριζει καποιος πως κανουμε παραγγελία online με πληρωμη στο καταστημα για να βαλουμε nfc payzy ή εστω πληρωμή online με την virtual της payzy? Εαν πληρωσω με την virtual της πως ξερω οτι θα λαβω την επιστροφη?

Επεξ/σία από maou1991

13 λεπτά πριν, Feigen είπε

Σε βάζουν να δώσεις τα στοιχεία σου taxis, σε βάζουν να φωτογραφίζεις την ταυτότητα μπρος πίσω, σε φωτογραφίζουν στο πρόσωπο, σε βάζουν σε βιντεοκλήση να λες αυτα που θέλουν. "Κράτα τη φωτογραφια έτσι, αλλιώς. Δάγκωσέ την, φτύσ' την" Μονο τα απόκρυφα δε μου ζήτησαν να τους δείξω. Εγω αναρωτιέμαι με ποια εχέγγυα διαχειρίζεται μια ιδιωτική εταιρεία όλα αυτα τα προσωπικά στοιχεία μας. Τράπεζα δεν ειναι. Ποιος σε διασφαλίζει οτι θα τα διαχειριστεί σωστα?

Κατά τα άλλα οι περισσότερες προσφορές δεν ειναι προσφορές. Σε σχέση με blackfriday οι τιμές ειναι σίγουρα τσιμπημένες. Εγω βρηκα ενα ipad που ήταν 20euro ακριβότερο απο blackfriday, αλλα με την επιστροφή στην payzy σίγουρα η προσφορά ειναι λίγο καλύτερη. Αξιζει ομως να δώσει κανείς όλα αυτα τα προσωπικά δεδομένα του για λίγα euro επιστροφή?

εγω δεν θα εδινα ολα αυτα τα στοιχεια.. ειδικα στο καρτελ του ποτε που μας εχει γδυσει ολα αυτα τα χρονια..

• Like 1

16 λεπτά πριν, dimos15 είπε

εγω δεν θα εδινα ολα αυτα τα στοιχεια.. ειδικα στο καρτελ του ποτε που μας εχει γδυσει ολα αυτα τα χρονια..

Fun fact: Τα έχουν ήδη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, maou1991 είπε

Καλησπερα ! Γνωριζει καποιος πως κανουμε παραγγελία online με πληρωμη στο καταστημα για να βαλουμε nfc payzy ή εστω πληρωμή online με την virtual της payzy? Εαν πληρωσω με την virtual της πως ξερω οτι θα λαβω την επιστροφη?

Εγω έκανα πριν λίγο αγορά online με την κάρτα payzy αφου τους πήρα τηλ και με διαβεβαίωσαν οτι ισχύει η επιστροφή κανονικά.Είτε την κάνεις on line την πληρωμή είτε στο κατάστημα η επιστροφή μπαίνει κανονικά.

Επεξ/σία από gregory83
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 hours ago, sphinxgr said:

* Για ότι αγορές κάνετε, έχετε επιστροφή 1%. Δεν ξέρω άλλη κάρτα, που το κάνει σε όλα τα καταστήματα αυτό.

Πιστωτική visa της Τράπεζας Αττικής. Έως 250€ επιστροφή ετησίως.

Επεξ/σία από Makis38

16 λεπτά πριν, Makis38 είπε

Πιστωτική visa της Τράπεζας Αττικής. Έως 250€ επιστροφή ετησίως.

Με 30€ συνδρομή και για να ισχύει η επιστροφή, το ελάχιστο 750€ χρεώσεων για τους τελευταίους 2 μήνες. 

• Thanks 1

34 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Τσίμπησα την ΤCL 635 στις 65ιντσες.Βγαινει στα 480 με την επιστροφή.Μια χαρά έκατσε.

και εγω αυτή πηρα την έστειλαν σε 2-3 μέρες την περιμένω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Πήγα να μεταφέρω από χρεωστική της εθνικής και μου την απέρριπτε.. 

Η κάρτα είναι δικιά σου στο όνομα σου? και εγώ πήγα να μεταφέρω με κάρτα όχι δικιά μου και μου την απέρριψε,ενώ με δικιά μου έγινε κανονικά μεταφορά.

Επεξ/σία από gregory83

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...