Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, matrixxx είπε

Ερωτησεις - απαντησεις σχετικες με αποφορολογηση, μονο σε σχετικο θεμα εκτος ενοτητας.

Ευχαριστουμε.

καλησπέρα, που το βρίσκουμε το θέμα αυτο;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλος π εκανε payzy πριν μια ωρα ολα τα βηματα και βιντεοκληση του βγαζει  εφαρμογη οτι δεν ολοκληρωθηκε η βιντεοκληση.Και ενω ξαβαμιλισε του λενε θα εχει το account ολοκληρωμενο σε 24-48 ωρες.

• Moderators
1 ώρα πριν, vafkost είπε

καλησπέρα, που το βρίσκουμε το θέμα αυτο;

Το ψαχνετε, αν δεν υπαρχει (δυσκολο, αλλα οχι απιθανο) το φτιαχνετε. Στο μπλα μπλα.

• Like 1

9 λεπτά πριν, Dcmpaira είπε

Φιλος π εκανε payzy πριν μια ωρα ολα τα βηματα και βιντεοκληση του βγαζει  εφαρμογη οτι δεν ολοκληρωθηκε η βιντεοκληση.Και ενω ξαβαμιλισε του λενε θα εχει το account ολοκληρωμενο σε 24-48 ωρες.

Υπομονή..  

4 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Στις αρχές που λανσαρίστηκε το payzy έδεινε ένα μήνα απεριόριστα Gb σε cosmote νούμερο,φαντάζομαι δεν ισχύει πλέον η προσφορά. 

Σε εμένα έδωσε 1 μήνα απεριοριστα data σε νούμερο κοσμοτε όταν φόρτωσα με χρήματα την κάρτα.

• Like 1

2 ώρες πριν, fotisgate6 είπε

Γνωρίζει κανείς αν τα χρήματα της επιστροφής γυρίζουν σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω εμβάσματος;

Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό; Με ενδιαφέρει κ εμένα 

30 λεπτά πριν, JohnMik είπε

Σε εμένα έδωσε 1 μήνα απεριοριστα data σε νούμερο κοσμοτε όταν φόρτωσα με χρήματα την κάρτα.

Τώρα πρόσφατα έκανες τη μεταφορά; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η "φορτωση" της καρτας ειναι δωρεαν και μπορει να γινει απο χρεωστικη ολων των τραπεζων ?

Ειναι ευκολη η διαδικασια φορτωσης ?

Επεξ/σία από power_1

32 λεπτά πριν, power_1 είπε

Η "φορτωση" της καρτας ειναι δωρεαν και μπορει να γινει απο χρεωστικη ολων των τραπεζων ?

Ναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, power_1 είπε

Εγώ την έκανα με Revolut και ήταν άμεση και χωρίς επιπλέον κόστος... το επόμενο που θα δοκιμάσω είναι να φορτώσω τη Revolut μέσω της Payzy.

Επίσης, καθώς πήρα από Γερμανό το iPhone 11, αποφορολογημένο, ο υπάλληλος με ρώτησε μήπως μου εμφανίστηκε άμεσα στη Payzy το 25% επιστροφής, καθώς κάτι τέτοιο ανέφερε μια εσωτερική τους ενημέρωση. Πάντως μια ώρα μετά δεν έχει εμφανιστεί, αν και είναι λογικό με τη συναλλαγή να φαίνεται ακόμα "προς εκκαθάριση".

Επεξ/σία από Starback
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Nikoleo είπε

Γνωριζει καποιος αν τελικα ισχυει η επιστροφη για παραγγελια και πληρωμη με αντικαταβολη στο καταστημα (πληρωμη με payzy μεσω NFC εννοειται) γιατι καποιοι λενε ναι καποιοι οχι στα προηγουμενα σχολια. Στους ιδιους τους ορους αναφερει: <<3. H Προωθητική Ενέργεια αφορά μόνο σε αγορές προϊόντων από τα Kαταστήματα με χρήση της Kάρτας για ποσά 99€ και άνω ανά συναλλαγή.>> Εχει καποιος καποια εγκυρη απαντηση;

Ισχύει αν είναι ετοιμοπαράδοτο ( να είναι δηλαδή ήδη στο κατάστημα ) το προιόν. Άρα με αντικαταβολή θαρρώ πως δεν μπορείς να το κάνεις. 

Επεξ/σία από vaggospro

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...