Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή 25% για αγορές με payzy στον Γερμανό μεχρι 31-12-2022 [ΤΕΛΟΣ]

SabotazNic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Sorry για το off topic...

Όσοι πήρατε ps5 bundle με το god of war ήταν σε κανονική μορφή κουτί η digital code;

Ευχαριστώ.

Αν το χάρτινο κουτί έχει πάνω το GoW (τα γραφικά του παιχνιδιού δηλαδή), είναι digital. Διαφορετικά είναι disc (δηλαδή λευκή συσκευασία με μόνο το ps5 εμφανής). 

Είναι αρκετά ξεκάθαρο τι έχει το bundle που θα δεις. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

45 λεπτά πριν, t-shock είπε

Έφαγα τον τόπο και πήγα συνολικά σε 3-4 Γερμανούς και 2-3 COSMOTE στην Αθήνα και δεν έχουν iPad ούτε για δείγμα. Ελπίζω να βγάλουν το iPad mini κάποια στιγμή στην σελίδα ξανά 

Ποίο μοντέλο ήθελες να πάρεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ήρθε email από Γερμανό ότι απεστάλη η παραγγελία μου με West Postal Services (WPS), εντός Αττικής. Δεν έχω χργσιμοποιήσει ποτέ αυτή την κούριερ αλλά τουλάχιστον δεν φάγαμε άκυρο με το PS5 bundle που παράγγειλα χθες γιατί η διαθεσιμότητα έπιασε πάτο. 
Για να δούμε.. 

Επεξ/σία από Skr1ll3x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπα να αξιοποιησω την επιστροφη απο την tcl 55c635 και πηρα το nokia g50 στα 169 και κατι ψιλα. Εβαλα και εγω 45 και τωρα περιμενω 42€ επιστροφη και ετσι με 500€ περιπου απεκτησα τηλεοραση και κινητο. Δεν το λεϛ και ασχημα. Ισωϛ η καλυτερη προωθητικη ενεργεια. Αϛ ελπισουμε και σε αλλεϛ αναλογεϛ στο μελλον... Με αρχικη τιμη πανω απο 200€ το κινητο μου βγηκε περιπου 130. 5g μεγαλη οθονη και μπαταρια. Οκ δεν περιμενω θαυματα αλλα η τιμη ειναι ακρωϛ δελεαστικη!

Επεξ/σία από vangelis_k

• Moderators
39 λεπτά πριν, vangelis_k είπε

Ειπα να αξιοποιησω την επιστροφη απο την tcl 55c635 και πηρα το nokia g50 στα 169 και κατι ψιλα. Εβαλα και εγω 45 και τωρα περιμενω 42€ επιστροφη και ετσι με 500€ περιπου απεκτησα τηλεοραση και κινητο. Δεν το λεϛ και ασχημα. Ισωϛ η καλυτερη προωθητικη ενεργεια. Αϛ ελπισουμε και σε αλλεϛ αναλογεϛ στο μελλον... Με αρχικη τιμη πανω απο 200€ το κινητο μου βγηκε περιπου 130. 5g μεγαλη οθονη και μπαταρια. Οκ δεν περιμενω θαυματα αλλα η τιμη ειναι ακρωϛ δελεαστικη!

Τα 42 γιατι και απο πού περιμενεις να επιστρεψουν;

Δεν ειναι επισημασμενα ως "επιστροφη" τα ευρω που παιρνετε; Ειναι ως χρημα που δεν ξεχωριζει απο το χρηματικο υπολοιπο της καρτας; Αν ναι, πιθανοτατα θα τα παρεις βεβαια. 

Στους αλλους δεν γινεται κατι τετοιο, γι αυτο ρωταω. Αν γινεται καλα κανεις και το επισημαινεις για οσους εχουν παρει επιστροφη, να την εκμεταλλευτουν και αυτη με ενα -25%, αρκει να μην φτασουν το οριο των 200€, προσοχη σε αυτο. ;) Αν το εχουν φτασει ηδη, ας τα αφησουν για αλλη στιγμη.

17 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Τα 42 γιατι και απο πού περιμενεις να επιστρεψουν;

Δεν ειναι επισημασμενα ως "επιστροφη" τα ευρω που παιρνετε; Ειναι ως χρημα που δεν ξεχωριζει απο το χρηματικο υπολοιπο της καρτας; Αν ναι, πιθανοτατα θα τα παρεις βεβαια. 

Στους αλλους δεν γινεται κατι τετοιο, γι αυτο ρωταω. Αν γινεται καλα κανεις και το επισημαινεις για οσους εχουν παρει επιστροφη, να την εκμεταλλευτουν και αυτη με ενα -25%, αρκει να μην φτασουν το οριο των 200€, προσοχη σε αυτο. ;) Αν το εχουν φτασει ηδη, ας τα αφησουν για αλλη στιγμη.

Ωϛ συνολο εμφανιζει το ποσο στην καρτα και δεν το διαχωριζει καπωϛ!  Η προηγουμενη επιστροφη ηταν περιπου 125€. Δεν εχω δει καποιον ορο που να λεει οτι δε μπορειϛ να χρησιμοποιησειϛ τα χρηματα τηϛ επιστροφηϛ για επομενη αγορα και να λαβειϛ νεα επιστροφη αρκει να ειναι πανω απο 99€ και η συνολικη επιστροφη να μην ξεπερνα τα 200. Αν κανω λαθοϛ θα το μαθουμε σε λιγεϛ μερεϛ 😂

Μέχρι να γίνει επικαιροποίηση στοιχείων έχασα αυτό που ήθελα, ελπίζω να αλλάξει η διαθεσιμότητα.

Επίσης έχω ένα προαίσθημα ότι η προωθητική ενέργεια θ πάρει παράταση για κάποιες μέρες ακόμα 😅

Αν αυτό που θέλουμε να πάρουμε είναι εκτός διαθεσιμότητας μπορούμε δηλαδή να πάρουμε μια gift card της ίδιας τιμης με το ίδιο ποσο επιστροφής και να το πάρουμε όταν γίνει restock? 

3 λεπτά πριν, Γιωργος9980 είπε

Αν αυτό που θέλουμε να πάρουμε είναι εκτός διαθεσιμότητας μπορούμε δηλαδή να πάρουμε μια gift card της ίδιας τιμης με το ίδιο ποσο επιστροφής και να το πάρουμε όταν γίνει restock? 

Υποθετικά ναι, αλλα δεν το δοκίμασε κανείς ακόμα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, Γιωργος9980 said:

Κάνε υπομονή μέχρι 30 και αν δεν υπάρξει στοκ χτυπά κάρτα, εγώ αυτό θα κάνω.

Επεξ/σία από VaggD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανε δουλίτσα ο Γερμανός, ξεφορτώθηκε στοκ αβερτα...

Στραφι πηγαν οι προειδοποιήσεις του Jeff Bezos να μην αγοράσουμε τηλεοράσεις φέτος 😂

Επεξ/σία από ipal
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ipal είπε

Έκανε δουλίτσα ο Γερμανός, ξεφορτώθηκε στοκ αβερτα...

Στραφι πηγαν οι προειδοποιήσεις του Jeff Bezos να μην αγοράσουμε τηλεοράσεις φέτος 😂

Δεν λες στοκ το more fly kit της DJI για το mini 3 pro! 😃 Αν το βρεις πιο φτηνά από 149€ , πες μου να αγοράσω ένα ακόμα! 😂 

Όπως και άλλα προϊόντα που αγόρασαν κάποιοι άλλοι εδώ μέσα!

Επεξ/σία από pankostas
  • Like 1

45 λεπτά πριν, VaggD είπε

Κάνε υπομονή μέχρι 30 και αν δεν υπάρξει στοκ χτυπά κάρτα, εγώ αυτό θα κάνω.

Δεν σου εγγυάται όμως κανείς ότι θα επιστρέψει στην ίδια τιμή. Παίρνεις ρίσκο!

• Like 1

7 minutes ago, muspozepsu said:

Δεν σου εγγυάται όμως κανείς ότι θα επιστρέψει στην ίδια τιμή. Παίρνεις ρίσκο!

Εγώ κοιτάω κονσόλα που έχει φιξ τιμή όποτε είναι εύκολο 😅

• Like 1

5 ώρες πριν, kelestor είπε

Το πρόβλημα δεν είναι αν δέχονται ή όχι να περάσει η επιστροφή για τις giftcards, αλλά το γεγονός ότι δεν στακάρουν. Με άλλα λόγια αν πάρεις κάρτες δώρων θα πρέπει να τις εξαργυρώσεις εντός 2 μηνών και μόνο ΜΙΑ ανά αγορά. Αν θέλεις να τις μοιράσεις πάντως είναι μια καλή περίπτωση. 

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να πάρει, για παράδειγμα, 8 κάρτες των 100 ευρώ και να  χρησιμοποιήσει παραπάνω από μία σε μεταγενέστερη αγορά, για να στακαρει την συνολική έκπτωση.

Αν εχει καταλάβει κανείς κάτι διαφορετικό ας ενημερώσει.

Μπορείς να πάρεις 2 δωροκάρτες των 800€ εκάστη και να πληρώσεις μεταγενέστερα και με τις 2 δωροκάρτες ΕΝΑ (1) προϊόν που κοστίζει 1600 ευρώ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...