Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, muspozepsu είπε Κάτι πάει στραβά; Πάλι διαθέσιμο, αυτή τη φορά έφτασα ώς την καταχώρηση της διεύθυνσης και πάλι με πέταξε. Φυσικά και πάλι μη διαθέσιμο.... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Για αυτην μιλατε τοσες σελιδες; Εχετε καταλαβει οτι δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο ως τιμη; Ειναι κατι που δεν εχω καταλαβει; τα 499 ειναι η νορμαλ τιμη οπως βλεπω και στο ιστορικο σκρουτζ επι μηνες, επομενως στην ουσια ενα 25% εχετε απλα. Και λεω "απλα", γιατι ειναι μια 55αρα στα 60Hz, αρκετα συχνα παιζουν 300-350 σε προσφορες 55αρες 60Hz. Γιατι τετοιος πανικος να παρετε ολοι απο μια; Νομιζα οτι ειναι 100αρα, μεχρι που την τσεκαρα πριν λιγα λεπτα με την ευκαιρια της παραπανω εικονας οπου ειδα το μοντελο της. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Έκανα παραγγελία κ πληρωμή μόλις. Λέει παράδοση στο κατάστημα, 30 έως 31/12. Ισχύει άραγε ή θα φάμε φόλα και δεν θα φέρει δώρο ο Α Βασίλης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pagouras7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Skr1ll3x είπε Ισχύει ότι σε πολλά βγάζει μη διαθέσιμο αλλά όταν πατάς μέσα λέει σε κάποια ελάχιστα πακέτα προσθήκη στο καλάθι. Σήμερα που αποφάσισα να το πάρω, καθώς έψαχνα κανά 2-3 μέρες μήπως κάτσει γνωστός να το δικαιολογεί για τιμολόγιο (δεν έκατσε), μπήκα στο site και βρήκα god of war bundle με extra dual sense (λευκό) + horizon forbidden west και εγραφε διαθέσιμο και στην αρχική και προσθήκη στο καλάθι. Μου ήρθαν και email επιβεβαίωσης παραγγελίας.. Ελπίζω να μη με πάρουν κανα τηλ μέχρι τια 31 που περιμένω courier να μου ρίξουν κανά ακυρο. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! Μόλις τα έψαξα και εγώ 1-1 και όντως υπήρχε η επιλογή και έριξα μια παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, matrixxx είπε Για αυτην μιλατε τοσες σελιδες; Εχετε καταλαβει οτι δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο ως τιμη; Ειναι κατι που δεν εχω καταλαβει; τα 499 ειναι η νορμαλ τιμη οπως βλεπω και στο ιστορικο σκρουτζ επι μηνες, επομενως στην ουσια ενα 25% εχετε απλα. Και λεω "απλα", γιατι ειναι μια 55αρα στα 60Hz, αρκετα συχνα παιζουν 300-350 σε προσφορες 55αρες 60Hz. Γιατι τετοιος πανικος να παρετε ολοι απο μια; Νομιζα οτι ειναι 100αρα, μεχρι που την τσεκαρα πριν λιγα λεπτα με την ευκαιρια της παραπανω εικονας οπου ειδα το μοντελο της. Με την μόνη διαφορά ότι η συγκεκριμένη είναι QLED, αυτό είναι το δυνατό της στοιχείο. Βέβαια πόσο καλό panel είναι στην πράξη δεν γνωρίζω. Ας παραθέσω και εγώ μία σχετικά καλή τιμή AIR TAGS 4 Pack, στα 95€ (Σκρουτζ από 113€). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, Pagouras7 είπε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! Μόλις τα έψαξα και εγώ 1-1 και όντως υπήρχε η επιλογή και έριξα μια παραγγελία. Κατάλαβα αμέσως τι εννοούσες όταν έγραψες ότι τα έβλεπες όλα μη διαθέσιμα. Χαίρομαι που σε βοήθησε η προηγούμενη απάντηση μου. Να είσαι καλά! Με το καλό να παραλάβουμε και να μην μας ρίξουν κανένα άκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pagouras7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Skr1ll3x είπε Κατάλαβα αμέσως τι εννοούσες όταν έγραψες ότι τα έβλεπες όλα μη διαθέσιμα. Χαίρομαι που σε βοήθησε η προηγούμενη απάντηση μου. Να είσαι καλά! Με το καλό να παραλάβουμε και να μην μας ρίξουν κανένα άκυρο. Πιστεύω δεν θα έχουμε θέμα και δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε γιατί τα έβαλαν ξανά σχεδόν όλα διαθέσιμα κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Στο κατάστημα Χολαργού υπάρχει ένα τεμάχιο η "απλή" 4Κ TCL 55". Αυτή που είχαν βγάλει BF στα 289€ και τώρα είναι εξαντλημενη. Στην ίδια τιμή, 289. Το είδα γύρω στις 8 και είναι διαθέσιμη για αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Pagouras7 είπε Πιστεύω δεν θα έχουμε θέμα και δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε γιατί τα έβαλαν ξανά σχεδόν όλα διαθέσιμα κανονικά! Ισχύει μόλις τώρα το είδα. Αν υπάρχει απόθεμα καλά είμαστε. Με προβληματίζει ωστόσο που οι περισσότεροι βάζουν επιλογή παραλαβής από κατάστημα. Εγω έκανα online την αγορά και πληρωμή online μέσω payzy, και παράδοση στο σπίτι. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την επιστροφή του 25% σωστά; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2022 από Skr1ll3x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pagouras7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Skr1ll3x είπε Ισχύει μόλις τώρα το είδα. Πρέπει να υπάρχει απόθεμα οπότε καλά είμαστε. Με προβληματίζει ωστόσο που οι περισσότεροι βάζουν επιλογή παραλαβής από κατάστημα. Εγω έκανα online την αγορά και πληρωμή online μέσω payzy, και παράδοση στο σπίτι. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την επιστροφή του 25% σωστά; Και εγώ έτσι το έκανα όπως και αρκετοί. Και έλεγε κανονικά στο καλάθι πως είναι επιστροφή έως 200 ευρώ. Φαντάζομαι πολλοί το κάνουν αυτό επειδή το θέλουν πιο γρήγορα και πάνε και το παίρνουν την επόμενη σε κατάστημα με απόθεμα. Προσωπικά εγώ ζώντας σε επαρχία δεν έχω αυτή τη δυνατότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanikos1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Skr1ll3x είπε Καλά μην το λες. Αν πατήσεις σε αρκετά διαθέσιμα θα δεις ότι δεν υπάρχει επιλογή “προσθήκη στο καλάθι”. Ότι να ναι λίγο η κατάσταση στο site, γι’αυτό λέω να μη μας ρίξουν άκυρο. Με προβληματίζει ωστόσο που οι περισσότεροι βάζουν επιλογή παραλαβής από κατάστημα. Εγω έκανα online την αγορά και πληρωμή online μέσω payzy, και παράδοση στο σπίτι. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την επιστροφή του 25% σωστά; και να στην φερει η acs το πασχα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Pagouras7 είπε Και εγώ έτσι το έκανα όπως και αρκετοί. Και έλεγε κανονικά στο καλάθι πως είναι επιστροφή έως 200 ευρώ. Φαντάζομαι πολλοί το κάνουν αυτό επειδή το θέλουν πιο γρήγορα και πάνε και το παίρνουν την επόμενη σε κατάστημα με απόθεμα. Προσωπικά εγώ ζώντας σε επαρχία δεν έχω αυτή τη δυνατότητα Ωστόσο μόλις είδα ότι αν πατήσεις σε αρκετά που δείχνει διαθέσιμα θα δεις ότι δεν υπάρχει επιλογή “προσθήκη στο καλάθι”. Ότι να ναι λίγο η κατάσταση στο site, γι’αυτό λέω μακάρι να μη μας ρίξουν άκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pagouras7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Skr1ll3x είπε Ωστόσο μόλις είδα ότι αν πατήσεις σε αρκετά που δείχνει διαθέσιμα θα δεις ότι δεν υπάρχει επιλογή “προσθήκη στο καλάθι”. Ότι να ναι λίγο η κατάσταση στο site, γι’αυτό λέω μακάρι να μη μας ρίξουν άκυρο. Μπορεί να έφυγαν ξανά γρήγορα πριν προλάβουν να αλλάξουν ξανά την περιγραφή σε "μη διαθέσιμο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε και να στην φερει η acs το πασχα.... Μέχρι 31 λέει.. και την άλλη βδομάδα να το φέρουν δεν πειράζει.. αρκεί να το φέρουν και να πάρουμε και επιστροφή κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DionGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Skr1ll3x είπε Μέχρι 31 λέει.. και την άλλη βδομάδα να το φέρουν δεν πειράζει.. αρκεί να το φέρουν και να πάρουμε και επιστροφή κανονικά. Με ΕΛΤΑ στέλνει ο Γερμανός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Είπα να δοκιμάσω να εκμεταλλευτώ την δυνατότητα που δίνει η Πειραιώς στις πιστωτικές της για μετατροπή μιας αγοράς σε 12 δόσεις. Έκανα topup την Payzy με πιστωτική της Πειραιώς και περίμενα να γίνει η εκκαθάριση. Δυστυχώς ΔΕΝ σε αφήνει να το μετατρέψεις σε δόσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις