MrMario Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Παιδιά έκανα μια παραγγελία από το AliExpress μία θήκη μου ήρθε ειδοποίηση ότι στις 1/5 ήρθε στην Ελλάδα αλλά έκανα μια χαζομάρα καταλάθος και πάτησα ότι το παρέλαβα ξέρει κανείς άμα μπορώ να το αλλάξω αυτό ??? Και αν δεν αλλάζει ξέρει κανείς άμα θα μου έρθει???
gorge18 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Θα ερθει λογικα. Παρακολουθα τον αριθμο αποστολης να δεις που βρίσκετε.
MrMario Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δεν μπορώ να το παρακολουθώ γιατί πάτησα ότι το παρέλαβα!! Το τελευταίο που ξέρω είναι ότι ήρθε Ελλάδα στις 1/5!!
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, MrMario είπε Δεν μπορώ να το παρακολουθώ γιατί πάτησα ότι το παρέλαβα!! Το τελευταίο που ξέρω είναι ότι ήρθε Ελλάδα στις 1/5!! Δεν εχεις το νούμερο του tracking να το δεις πχ στο https://www.17track.net/en ?
MrMario Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Επίσης τρ φαίνεται ότι έχει παραδοθεί δεν μπορώ να βρω !!
camel555 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Κατά 99,9% θα σου έρθει τις επόμενες μέρες. Εσύ απλά ειδοποίησες την πλατφόρμα ότι το παρέλαβες, τίποτα περισσότερο. Λογικά θα σου ζήτησε να κάνεις και review;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα