Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παει πρωτα επισκευη αν δεν γινεται αντικατασταση με ιδιο η καλύτερο προιον και αν δεν υπαρχει επιστροφη χρηματων στην αρχικη αποδειξη αγορας.Αυτη ειναι η σειρα.Απο την στιγμη που σου δινει προιον ειναι στο δικο του χερι αν θα δεχτει η οχι.Μπορει αν θελει ο εμπορας να επιστρεψει χρηματα.Μπορει αυτο να τον συμφερει περισσοτερο καμια φορα.

59 λεπτά πριν, filip123go είπε

Βέβαια, ήταν 3ων μηνών, όχι 5 χρόνων. 

Δεν ηταν στην εμπορικη.Ειχε εγγύηση απο τον ιδιο τον κατασκευαστη.

Επεξ/σία από filipprin
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπορεί και να γίνει επιστροφή χρημάτων από το κατάστημα αγοράς εφόσον όμως αν το προϊόν είναι ανεπισκευαστο και δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση με το ίδιο.Αν πάρεις νεότερο μοντέλο είσαι κερδισμένος , εννοείται με νέο παραστατικό που σημαίνει εγγύηση από την ημερομηνία του παραστατικου.Πριν από πολλά χρόνια είχα πάρει ένα LG G2 με 120ευρω με εγγυηση, έβγαλε κιτρινιλα στην οθόνη , δεν υπήρχε οθόνη στο χρώμα που είχα τη συσκευή, γύρισε το κινητό στο κατάστημα και πηρα πίσω 330 ευρώ που έλεγε η απόδειξη του κινητού.Αν ήθελαν ας.μου έδιναν G3 , G4 δεν με ένοιαζε αλλά δεν...

• Thanks 1
Δημοσ.

Τροφοδοτικο Corsair με 10 χρονια εγγυηση,χαλασε στα 9,η Corsair μου το αντικατεστησε με καινουγριο ακριβοτερο/καλυτερο και μου εδωσε εγγυηση για αλλα 10 χρονια ακομα στελνοντας κουριερ στο σπιτι μου για να παραλαβει το ελαττωματικο προιον χωρις να πλήρωσω μεταφορικα αποστολή/παραδοση,σε λιγοτερο απο 20 μερες ειχα το καινουργιο τροφοδοτικο.

Το ιδιο και με Asus Rog Rtx 2080 με 3 ετη εγγυησης χαλασε στα 2 και η Asus την αντικατεστησε με καινουργια με 3 χρονια εγγυηση,το ελληνικο καταστημα μαλιστα που την ειχα αγορασει ειχε προσφερθει για οσο διαστημα διαρκεσει η αντικατασταση απο την Asus να μου στειλει δωρεαν/προσωρινα μια αλλη καρτα παρομοιων χαρακτηριστικων για να μην μεινω χωρις υπολογιστη. 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, filipprin είπε

Παει πρωτα επισκευη αν δεν γινεται αντικατασταση με ιδιο η καλύτερο προιον και αν δεν υπαρχει επιστροφη χρηματων στην αρχικη αποδειξη αγορας.Αυτη ειναι η σειρα.Απο την στιγμη που σου δινει προιον ειναι στο δικο του χερι αν θα δεχτει η οχι.Μπορει αν θελει ο εμπορας να επιστρεψει χρηματα.Μπορει αυτο να τον συμφερει περισσοτερο καμια φορα.

Δεν ηταν στην εμπορικη.Ειχε εγγύηση απο τον ιδιο τον κατασκευαστη.

Well, στη δική μου περίπτωση την εγγύηση την είχε το ίδιο το κατάστημα (αυτό ήταν και η αντιπροσωπεία , σκέψου κάτι αντίστοιχο με plaisio και turboX)... Γι αυτό είπα ότι ήταν παρόμοια περίπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ απλα εσυ ησουν στη 2ετη οποιος και αν ηταν υπεύθυνος και εχει άλλους όρους απο την επέκταση της την εμπορικη που τούς όρους καθορίζει ο ίδιος ο παροχεας εμπορος και οχι το κρατος.

Τωρα αν περασε κατι καινουργιο απο αυτα που κουβεντιαζουμε εδω μεσα ,προσφατα δεν το γνωριζω.

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
4 ώρες πριν, saltofx_v είπε

αντε εσυ το παιζεις εξυπνακιας και πας να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι .....ο υπαλληλος που θα σε αντιμετωπισει τι φταιει που θα τον πρηξεις?

Κανέναν δεν πρήζω. Η εγγύηση είναι του κατασκευαστή και το κατάστημα service είναι ο επίσημος μεσάζων.

4 ώρες πριν, saltofx_v είπε

εσυ δηλαδη πηρες ενα προιον και θελεις συνολο 5+5 χρονια εγγυηση και μετα ξυπνησες.

Έτσι πάει. Δες παρακάτω.

1 ώρα πριν, Ultimategr είπε

Τροφοδοτικο Corsair με 10 χρονια εγγυηση,χαλασε στα 9,η Corsair μου το αντικατεστησε με καινουγριο ακριβοτερο/καλυτερο και μου εδωσε εγγυηση για αλλα 10 χρονια ακομα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Τροφοδοτικο Corsair με 10 χρονια εγγυηση,χαλασε στα 9,η Corsair μου το αντικατεστησε με καινουγριο ακριβοτερο/καλυτερο

Αυτη την εγγυηση στην παραρεχει ο ίδιος ο κατασκευαστης οχι ο μπαρπαμα-μηστος με το χ καταστημα.Στη δικια σου την περιπτωση έχεις 2ετη απο τον κατασκευαστη και αλλα 3 απο τον μπαρμαπα- μητσο με τούς δικούς του ορους.

Αν ισχυει κατι διαφορετικο διαβαζεις τούς όρους στο σιτε του καταστήματος και μας ενημερωνεις.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, filipprin είπε

Στη δικια σου την περιπτωση έχεις 2ετη απο τον κατασκευαστη και αλλα 3 απο τον μπαρμαπα- μητσο με τούς δικούς του ορους.

5 χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή έχω αναφέρει.

Ενημερωτικά, πήγα να παραλάβω σήμερα. Πήγαν να μου δώσουν ένα απλό εκτυπωμένο χαρτί από τον κατασκευαστή όπου απλά ανέφερε το μοντέλο της αντικατάστασης.

Τους λέω, τι είναι αυτό; Δεν θα μου κόψετε κάποια απόδειξη για το άλλο προϊόν; Αν με σταματήσουν από έξω; Είναι σωστό;

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ μου λέει. Καπάκι τους ζήτησα και εγγράφως να μου στείλουν την εγγύηση για το νέο προϊόν. Επειδή δεν τα είχαν έτοιμα, υποσχέθηκαν την Δευτέρα να τα έχω στο email μου.

Έδειξα εμπιστοσύνη,το πήρα και έφυγα.

Screenshot_2023-05-06-16-06-05-940_com_miui.gallery-edit.jpg.26118921df2608105ed7c03211b72291.jpg

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι, απλά για το ιστορικό σε περίπτωση που έχει και άλλος πρόβλημα.

Τελικά μετά απο 4 email (2 βδομάδες) , μου έστειλαν το δελτίο της απόδειξης στο email μου.

Στην ερώτηση που τους έκανα και στα 4 email , για την εγγύηση του νέου προιόντος, δεν απαντησαν ποτέ.

Οπότε συνέχισα με άλλα 4 email με Ευγενικές Υπενθυμίσεις , για να μάθω εγγράφως την εγγύηση.

Στο 5ο email εβαλα CC και το info @ m....m... gr & info @ p... . gr   και σε 1 ώρα είχαν απαντήσει απο το 'επίσημο' service  iR...  gr

Ισχύει η εγγύηση 5 χρόνια απο την νέα απόδειξη που έκοψαν.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...