SeNNinhA Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 20 λεπτά πριν, @topos είπε Κοίτα και πιο δεξια-> Οτι ναναι τα ταμπελακια.... Ας μας πει ο φιλος το Serial Number γιατι δεν το βλεπω καλα μπας και βγαλουμε ακρη
@topos Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Οτι ναναι τα ταμπελακια.... Ας μας πει ο φιλος το Serial Number γιατι δεν το βλεπω καλα μπας και βγαλουμε ακρη Μα μικρή διαφορά έχει το συγκεκριμένο για την επιλογή του. Πιστευω πως ούτε αυτό αξίζει για αγορα(κυρίως λόγο ραμ κ κατά δεύτερων λόγο αδύναμου cpu) αλλά εφόσων έχει πρόσβαση ας το σεταρει όπως θέλει να το κρίνει μόνος του. Καλή συνέχεια από μένα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από @topos
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Δεν το έχω εγώ και για αυτό θα καθυστερήσω λίγο το σίριαλ. Πάνω από 4GB RAM δε θα έβαζα. Ο SSD μου φαίνεται άκρος σημαντικότερος. Άρα εφόσον δεν αλλάζει το νέο που προέκυψε, θα το πιάσω στα χέρια μου.. του κουμπώνω ένα W10 64bit, και αν το δουλέψω και δεν παλεύεται συνεχίζουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα