Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Λήγει το συμβολαιό μου FTTH σε x-Wind/NOVA και έχω μια συμφέρουσα για εμένα πρόταση από Cosmote. Το θέμα είναι ότι αυτοί λένε ότι "για να γίνει ομαλά η μετάβαση", πρέπει πρώτα να γίνει φορητότητα σε Cosmote σε ένα πρόγραμμα VDSL και εντός ενός μήνα να μετατραπεί σε FTTH. Επέμεναν ότι αυτή είναι η πρακτική στις FTTH. Ισχύει αυτό? Ξέρει κάποιος? Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και εμενα ετσι το κανανε.Ουτε μηνα δεν πηρε και στο διαστημα αυτο φτιάχτηκε και η καθετη στο διμερισμα

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.
16 ώρες πριν, stcp είπε

Καλησπέρα.

Λήγει το συμβολαιό μου FTTH σε x-Wind/NOVA και έχω μια συμφέρουσα για εμένα πρόταση από Cosmote. Το θέμα είναι ότι αυτοί λένε ότι "για να γίνει ομαλά η μετάβαση", πρέπει πρώτα να γίνει φορητότητα σε Cosmote σε ένα πρόγραμμα VDSL και εντός ενός μήνα να μετατραπεί σε FTTH. Επέμεναν ότι αυτή είναι η πρακτική στις FTTH. Ισχύει αυτό? Ξέρει κάποιος? Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο.

Αν η cosmote παίρνει μέσω wholebuy δηλαδή στην περιοχή σου τις οπτικές ίνες τις έχει άλλος πάροχος. Δεν έχει τη δυνατότητα να σου κάνει φορητότητα κατευθείαν σε ftth. Δεν είναι η "πρακτική" αυτή. Υπάρχει τεχνική αδυναμία να γίνει αυτό. Δεν ξέρω αν φταίει ο πάροχος που έχει το δίκτυο ή η cosmote.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kallonos είπε

Αν η cosmote παίρνει μέσω wholebuy δηλαδή στην περιοχή σου τις οπτικές ίνες τις έχει άλλος πάροχος. Δεν έχει τη δυνατότητα να σου κάνει φορητότητα κατευθείαν σε ftth. Δεν είναι η "πρακτική" αυτή. Υπάρχει τεχνική αδυναμία να γίνει αυτό. Δεν ξέρω αν φταίει ο πάροχος που έχει το δίκτυο ή η cosmote.

Αρα ισχυει αυτο που μου παν. Το θεμα ειναι θα γινει οντως μεταβαση εντος μηνος ή θα αρχισουν μετα καθυστερησεις, ελλειψη ινων κ καθιστε τωρα στο vdsl (που φανταζομαι θα με βαλουν να υπογραψω κανονικο συμβολαιο)?

Δεν ξερω αν εχει σχεση με αυτο που λες, αλλα παροχη FTTH στο κτιριο που ειμαι εδινε μονο η wind και η cosmote πριν 2 χρονια που το εβαλα. Η τοτε forthnet και η vodafone οχι. Τωρα βλεπω παλι, δινει μονο η cosmote και η πλεον επονομαζομενη Nova. Η vodafone εξακολουθει να μη δινει.

Επεξ/σία από stcp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, stcp είπε

Αρα ισχυει αυτο που μου παν. Το θεμα ειναι θα γινει οντως μεταβαση εντος μηνος ή θα αρχισουν μετα καθυστερησεις, ελλειψη ινων κ καθιστε τωρα στο vdsl (που φανταζομαι θα με βαλουν να υπογραψω κανονικο συμβολαιο)?

Δεν ξερω αν εχει σχεση με αυτο που λες, αλλα παροχη FTTH στο κτιριο που ειμαι εδινε μονο η wind και η cosmote πριν 2 χρονια που το εβαλα. Η τοτε forthnet και η vodafone οχι. Τωρα βλεπω παλι, δινει μονο η cosmote και η πλεον επονομαζομενη Nova. Η vodafone εξακολουθει να μη δινει.

Κοίτα στο ftth αν είναι πάροχος η cosmote και στο δίκτυο δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Τώρα αν το δίκτυο είναι άλλης εταιρείας όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Αν και δεν νομίζω να ξεπεράσεις το χρονικό όριο ενός μηνός (με κάθε επιφύλαξη όμως). 

Σίγουρα και στο vdsl θα έχεις συμβόλαιο, αλλά αν αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε θέμα η cosmote εξυπηρετεί. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να σε συνδέσει στο ftth σίγουρα θα σου πει να φύγεις χωρίς κόστος αποδέσμευσης.

Επεξ/σία από kallonos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...