tzitzikas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 καλησπέρα. επειδή στην περιοχή μου έχω συχνές διακοπές ρεύματος και κατα την διάρκεια αυτών έχω υπόταση και πιθανόν και υπερτάσεις, θέλω να προστατεύσω τον λέβητα αερίου που τροφοδοτώ. Ο αντιπρόσωπος μου είπε οτι τραβάει κάπου 1 Amper max. Ποιον σταθεροποιητή (μάρκα-μοντέλο) συστήνετε να αγοράσω? Να είναι ποιοτικός και οικονομικός σχετικά και να έχει μεγαλύτερη αντοχή απο 1Αμπερ.
lneam Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 εγω δεν θα αγοραζα σταθεροποιητη τασης, σε ενα χωρο που εχουμε διακοπες ρευματος. Οι συχνες διακοπτες τασης, κανουν ζημιες στα ηλεκτρονικα. θα κοιτουσα την λυση του ups, που συμπεριλαμβανει και κυκλωμα σταθετης τασης στην εξοδο. Βρες μια καλη μαρκα στο skroutz στα χρηματα που διαθετεις και τελος. αν λοιπον εχουμε 1Α χ 230v = 230W / ωρα. Δες ποση ωρα κραταει μια διακοπη ρευματος και παρε ups με αυτη την αυτονομια 19 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε καλησπέρα. επειδή στην περιοχή μου έχω συχνές διακοπές ρεύματος και κατα την διάρκεια αυτών έχω υπόταση και πιθανόν και υπερτάσεις, τεχνικα δεν ισχυει αυτο. Οταν εχουν διακοπη ρευματος δεν εχουμε καμια ταση
tzitzikas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 49 λεπτά πριν, lneam είπε τεχνικα δεν ισχυει αυτο. Οταν εχουν διακοπη ρευματος δεν εχουμε καμια ταση υπάρχουν. μετά απο διακοπή κάποιεςφορές οι λάμπες led και ηλεκτρονικες συσκευές δεν λειτουργούν αλλα μπορεί για αρκετή ώρα (έχει φτάσιε και πάνω απο 1 ώρα) 2 λάμπες πυρακτώσεως που έχω ανάβουν με χαμηλή φωτεινότητα
CMOS_Z Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε υπάρχουν. μετά απο διακοπή κάποιεςφορές οι λάμπες led και ηλεκτρονικες συσκευές δεν λειτουργούν αλλα μπορεί για αρκετή ώρα (έχει φτάσιε και πάνω απο 1 ώρα) 2 λάμπες πυρακτώσεως που έχω ανάβουν με χαμηλή φωτεινότητα Κλασσικό, συμβαίνει όταν πέφτει μόνο η φάση σου. Γι'αυτό μπορείς κιόλας να δεις τον γείτονα να έχει κανονικά ρεύμα και εσένα να τρεμοπαίζουν όλα. Το σωστό είναι να μπει επιτηρητής τάσης στον πίνακα ώστε να προστατεύεις όλες τις συσκευές. Αν σε ενδιαφέρει μόνο ο λέβητας πρέπει να τον βάλεις σε ένα UPS και όχι σταθεροποιητή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα