valadsk Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) έχω ένα huawei p40 lite e και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. θέλω να το κάνω hotspot γιατί πιάνει 54Mbps σε Cosmote για κατέβασμα αρχείων την ίδια στιγμή που ολοκαίνουργιο modem 4G+ πιάνει 17Mbps στο καλύτερο σημείο μετά από άπειρες δοκιμές. Το θέλω στην ουσία για κατεβαστήρι στο laptop μου. δεν με νοιαζει αν φθαρεί η μπαταρία, μόνο να μην σκάσει. υπάρχει κίνδυνος λέτε? το κινητό όταν κατεβάζει αρχεία σε hotspot δεν ζεσταίνεται, παρά ελάχιστα. όγκος δεδομένων 1-3TB το μήνα κατέβασμα και ανέβασμα σε cloud. (αν θα μπορέσει να τα μεταφέρει βασικά) Με το κινητό βγάζει 54Mbps down 20 Mbps upload. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από valadsk
anax111 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Είσαι σίγουρος κατ' αρχήν ότι έχεις απεριόριστα DATA στο πρόγραμμά σου; Αλλά και απεριόριστα να γράφει το πρόγραμμά σου πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης. Μετά από κάποια ποσότητα δεδομένων θα φας κόφτη.
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, valadsk είπε έχω ένα huawei p40 lite e και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. θέλω να το κάνω hotspot γιατί πιάνει 54Mbps σε Cosmote για κατέβασμα αρχείων την ίδια στιγμή που ολοκαίνουργιο modem 4G+ πιάνει 17Mbps στο καλύτερο σημείο μετά από άπειρες δοκιμές. Το θέλω στην ουσία για κατεβαστήρι στο laptop μου. δεν με νοιαζει αν φθαρεί η μπαταρία, μόνο να μην σκάσει. υπάρχει κίνδυνος λέτε? το κινητό όταν κατεβάζει αρχεία σε hotspot δεν ζεσταίνεται, παρά ελάχιστα. όγκος δεδομένων 1-3TB το μήνα κατέβασμα και ανέβασμα σε cloud. (αν θα μπορέσει να τα μεταφέρει βασικά) Με το κινητό βγάζει 54Mbps down 20 Mbps upload. Καλυτερα καντο hotspot μεσω usb καλυτερη ταχυτητα. 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, valadsk είπε δεν με νοιαζει αν φθαρεί η μπαταρία, μόνο να μην σκάσει. υπάρχει κίνδυνος λέτε? Δε σκαει ετσι η μπαταρια. Παρ'ολα αυτα,αν δεις οτι αρχιζει να φουσκωνει η πλατη θα πρεπει να την αλλαξεις. Δε νομιζω οτι θα καταφερεις να φτασεις αυτα τα νουμερα ( dl - upl ) λογω πολιτικης ορθης χρησης με συμβατικο προγραμμα ομως. Καλυτερα να μιλησεις πρωτα με τον παροχο σου. Η κοσμοτε εχει καποιο αναλογο πακετο,αλλα δεν εχω ασχοληθει περαιτερω. 1
corsair04 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, valadsk είπε έχω ένα huawei p40 lite e και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. θέλω να το κάνω hotspot γιατί πιάνει 54Mbps σε Cosmote για κατέβασμα αρχείων την ίδια στιγμή που ολοκαίνουργιο modem 4G+ πιάνει 17Mbps στο καλύτερο σημείο μετά από άπειρες δοκιμές. Το θέλω στην ουσία για κατεβαστήρι στο laptop μου. δεν με νοιαζει αν φθαρεί η μπαταρία, μόνο να μην σκάσει. υπάρχει κίνδυνος λέτε? το κινητό όταν κατεβάζει αρχεία σε hotspot δεν ζεσταίνεται, παρά ελάχιστα. όγκος δεδομένων 1-3TB το μήνα κατέβασμα και ανέβασμα σε cloud. (αν θα μπορέσει να τα μεταφέρει βασικά) Με το κινητό βγάζει 54Mbps down 20 Mbps upload. Αφού κάθετε και δεν το χρησιμοποιείς πούλησέ το και πάρε ένα hotspot modem …
valadsk Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, anax111 είπε Είσαι σίγουρος κατ' αρχήν ότι έχεις απεριόριστα DATA στο πρόγραμμά σου; Αλλά και απεριόριστα να γράφει το πρόγραμμά σου πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης. Μετά από κάποια ποσότητα δεδομένων θα φας κόφτη. 😛 32 λεπτά πριν, corsair04 είπε Αφού κάθετε και δεν το χρησιμοποιείς πούλησέ το και πάρε ένα hotspot modem … έχω κολλήσει την οθόνη με uhu στιγμής δεν ειναι για πούλημα. 😛 απλά επειδή έχω και ηλικιωμένη μάνα, μην συμβεί τίποτα όταν θα λείπω και τρέχουμε. Μόντεμ εχω ήδη αλλα δεν πιάνει και είναι 4G+ . Θέλω να πάρω ένα καλύτερο καινούργιο και κεραία (μονοκατοικία) να τελειώνω οριστικά, αλλά επειδή ξεφεύγει το κόστος για μένα αυτή τη στιγμή, λέω να τη βγάλω με το κινητό για κανά δυο μήνες. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από valadsk
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, valadsk είπε 😛 έχω κολλήσει την οθόνη με uhu στιγμής δεν ειναι για πούλημα. 😛 απλά επειδή έχω και ηλικιωμένη μάνα, μην συμβεί τίποτα όταν θα λείπω και τρέχουμε. Μόντεμ εχω ήδη αλλα δεν πιάνει και είναι 4G+ . Θέλω να πάρω ένα καλύτερο καινούργιο και κεραία (μονοκατοικία) να τελειώνω οριστικά, αλλά επειδή ξεφεύγει το κόστος για μένα αυτή τη στιγμή, λέω να τη βγάλω με το κινητό για κανά δυο μήνες. Βαλ' του ενα ανεμιστηρακι γιατι οντως θα ζεσταινεται αν δουλευει συνεχεια το Modem και η φορτιση... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από Ntinaras
korakios Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 ψάξε αν υπάρχει εφαρμογή να κρατά τη φόρτιση στο 50% κατα τα άλλα δεν έχεις θέμα 1
andreas1gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, valadsk είπε έχω ένα huawei p40 lite e και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου. θέλω να το κάνω hotspot γιατί πιάνει 54Mbps σε Cosmote για κατέβασμα αρχείων την ίδια στιγμή που ολοκαίνουργιο modem 4G+ πιάνει 17Mbps στο καλύτερο σημείο μετά από άπειρες δοκιμές. Το θέλω στην ουσία για κατεβαστήρι στο laptop μου. δεν με νοιαζει αν φθαρεί η μπαταρία, μόνο να μην σκάσει. υπάρχει κίνδυνος λέτε? το κινητό όταν κατεβάζει αρχεία σε hotspot δεν ζεσταίνεται, παρά ελάχιστα. όγκος δεδομένων 1-3TB το μήνα κατέβασμα και ανέβασμα σε cloud. (αν θα μπορέσει να τα μεταφέρει βασικά) Με το κινητό βγάζει 54Mbps down 20 Mbps upload. 5 ώρες πριν, Ntinaras είπε Βαλ' του ενα ανεμιστηρακι γιατι οντως θα ζεσταινεται αν δουλευει συνεχεια το Modem και η φορτιση... Είμαι με κινητά 4G & 4G+ που τα έχω μόνιμα στον φορτιστή και μου δίνουν wifi, από το 2014. Εδώ και σχεδόν 1 χρόνο έχω ένα Samsung S8+ Πιάνει μέσα στο σπίτι 60mbps 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα στην μπριζα… 1
csontheline Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Ο πιο απλός τρόπος είναι να το κάνεις wifi hotspot και να μην σε νοιάζει τίποτε άλλο. Απλά μην το έχεις σε θήκη και βάλε κάποια μεταλλική επιφάνεια από κάτω για να παρέχει καλύτερη ψύξη. Εναλλακτικά, αν σε παίρνει, μπορείς να το συνδέσεις σε Raspberry Pi και από εκεί να μοιράζεις το δίκτυο, δηλαδή κινητό <-> RPi <-> υφιστάμενο router <-> υπόλοιπο δίκτυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα