MariosX Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Καλησπέρα Μου ήρθε ένα μήνυμα από info sms το οποίο αναφέρει ότι έχει μπλοκαριστεί ένα δέμα μου στο τελωνείο Πάτησα σε ένα link το οποίο η σελίδα αναφέρεται να είναι τα τελωνεία των ΕΛΤΑ Οπως μπήκα, ζήτησε πληροφορίες κάρτας και στο τέλος ζήτησε και OTP με μήνυμα να προσθέθει η κάρτα στο Google Pay ενώ έχω iPhone. Το site είναι info-hellenic.com και φαίνεται πολύ περίεργο γιατί κανένας υπό σύνδεσμος δεν λειτουργεί. ειναι legit το site?
Engimek Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Scam. Από ό,τι φαίνεται υπαρχουν κάποιες παραλλαγές, π.χ. σε εσένα προσπαθούν να βάλουν την κάρτα που τους έδωσες στο google pay δικής τους συσκευής. Σε άλλη παραλλαγή χρεώνεσαι μόνο όσο λέει αλλά μερικές μερες μετά σε παίρνει τηλέφωνο η "τράπεζα" για να σε "σώσει" από την απάτη που έπεσες και με αυτή τη πρόφαση σου ψαρεύει αρκετά στοιχεία ώστε να μπει στο ebanking σου. Εσύ όντας ευγνώμων που η "τράπεζα" ασχολήθηκε από μόνη της τόσο γρήγορα να λύσει το πρόβλημά σου τους τα λες όλα χαρτί και καλαμάρι. 1
andreas1gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, MariosX είπε Καλησπέρα Μου ήρθε ένα μήνυμα από info sms το οποίο αναφέρει ότι έχει μπλοκαριστεί ένα δέμα μου στο τελωνείο Πάτησα σε ένα link το οποίο η σελίδα αναφέρεται να είναι τα τελωνεία των ΕΛΤΑ Οπως μπήκα, ζήτησε πληροφορίες κάρτας και στο τέλος ζήτησε και OTP με μήνυμα να προσθέθει η κάρτα στο Google Pay ενώ έχω iPhone. Το site είναι info-hellenic.com και φαίνεται πολύ περίεργο γιατί κανένας υπό σύνδεσμος δεν λειτουργεί. ειναι legit το site? Ξεκινάς από το βασικό... Είναι ο αριθμός αποστολής στο sms που έλαβες από δικό σου δέμα; Πάω στοίχημα ότι δεν είναι...ε;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Delete & mark as phishing mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις