Silverage Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Ξαφνικά είδα μια σιχαμένη διαφήμιση ενός παιχνιδιού Warp στην αρχική σελίδα του insomnia και μου γύρισαν τα άντερα. Το θέμα είναι ότι ούτε με το adblock plus ούτε με το uBlock origin μπορώ να την επιλέξω για σβήσιμο. Τί καινούρια κόλπα του insomnia είναι αυτά;
korakios Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 με ublock δεν έχω καμία διαφήμιση (firefox και linux)
infin1tyGR Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι ενωμένη με την εικόνα του φόντου. Φεύγει με αυτό το φίλτρο με uBlock απλώς μετά το background είναι γκρι αντί για άσπρο. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2023 από infin1tyGR
korakios Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 μάλλον λες το NewsPoints section που έχει το insomnia https://www.insomnia.gr/forums/topic/811242-this-means-warp-το-νέο-co-op-space-survival-διαθέσιμο-στο-steam-με-25-έκπτωση/ δε γίνεται κάτι , δε μου φαίνεται "σιχαμένη" διαφήμιση πάντως , περισσότερο ενοχλητικά είναι τα "αυθεντικά" κλειδιά windows & office ,αλλά είναι μέρος του insomnia
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Mην μπαίνεις στην αρχική σελίδα.Κατευθείαν στο φορουμ
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Πάντα αναρωτιόμουν ποιο (ειδικά τακτικό) μέλος μπαίνει στην αρχική. 2 1
dbrillis Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 46 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Είναι ενωμένη με την εικόνα του φόντου. Φεύγει με αυτό το φίλτρο με uBlock απλώς μετά το background είναι γκρι αντί για άσπρο. και στο adblockplus δουλευει και εχω λευκο background
infin1tyGR Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 1 minute ago, dbrillis said: και στο adblockplus δουλευει και εχω λευκο background Έχεις δίκιο, και σε εμένα φαινόταν γκρι λόγω του preview απλώς 😛
vdanasto Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 41 λεπτά πριν, phanispal είπε Πάντα αναρωτιόμουν ποιο (ειδικά τακτικό) μέλος μπαίνει στην αρχική. Εγώ 😋
Silverage Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Είναι ενωμένη με την εικόνα του φόντου. Φεύγει με αυτό το φίλτρο με uBlock απλώς μετά το background είναι γκρι αντί για άσπρο. 1 ώρα πριν, dbrillis είπε και στο adblockplus δουλευει και εχω λευκο background Έφτιαξε, ευχαριστώ! Μου αρέσει να μπαίνω στην αρχική σελίδα για να βλέπω τις ειδήσεις που εμφανίζει.
corsair04 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Ενώ χτες με AdGuard δεν είχα θέμα , σήμερα δε δουλεύει κανένα από τα δυο
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Εγώ μπαίνω πάντα στην αρχική. Έχω μεν κάποια blockers, εχω διαπιστώσει όμως πως άμα μπω από υπολογιστη σε διάφορες σελίδες όπως και από το κινητό, δεν μπλοκαρονται όλες οι διαφημίσεις. Υπάρχει μια γκάμα διαφημίσεων, οι περισσότερες σχετικές με προϊόντα και μέσα για αδυνάτισμα, οι οποίες είναι τραγικά σχεδιασμένες. Μέλος εδώ που ήταν η δουλειά του ο σχεδιασμός τέτοιων διαφημίσεων μου έχει πει πριν χρόνια ότι όσο πιο χάλια και όσο περισσότερο αρνητικό στίγμα δίνουν οι διαφημίσεις τόσο υψηλότερη επισκεψιμοτητα και κέρδη μέσω μεθόδου cpc έχουν οι δισφημιζομενοι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 18 ώρες πριν, Silverage είπε Ξαφνικά είδα μια σιχαμένη διαφήμιση ενός παιχνιδιού Warp στην αρχική σελίδα του insomnia και μου γύρισαν τα άντερα. Το θέμα είναι ότι ούτε με το adblock plus ούτε με το uBlock origin μπορώ να την επιλέξω για σβήσιμο. Τί καινούρια κόλπα του insomnia είναι αυτά; Θα σου βάλουμε συνδρομή, οπότε μετά θα έχεις κουμπάκι να την κλείνει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις