Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικά είδα μια σιχαμένη διαφήμιση ενός παιχνιδιού Warp στην αρχική σελίδα του insomnia και μου γύρισαν τα άντερα. Το θέμα είναι ότι ούτε με το adblock plus ούτε με το uBlock origin μπορώ να την επιλέξω για σβήσιμο.

Τί καινούρια κόλπα του insomnia είναι αυτά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ενωμένη με την εικόνα του φόντου. Φεύγει με αυτό το φίλτρο με uBlock απλώς μετά το background είναι γκρι αντί για άσπρο.image.png.1f6506a776a5a87fc90567d301a871c0.png

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

μάλλον λες το NewsPoints section που έχει το insomnia

https://www.insomnia.gr/forums/topic/811242-this-means-warp-το-νέο-co-op-space-survival-διαθέσιμο-στο-steam-με-25-έκπτωση/

δε γίνεται κάτι , δε μου φαίνεται "σιχαμένη" διαφήμιση πάντως , περισσότερο ενοχλητικά είναι τα "αυθεντικά" κλειδιά windows & office ,αλλά είναι μέρος του insomnia

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Είναι ενωμένη με την εικόνα του φόντου. Φεύγει με αυτό το φίλτρο με uBlock απλώς μετά το background είναι γκρι αντί για άσπρο.image.png.1f6506a776a5a87fc90567d301a871c0.png

και στο adblockplus δουλευει και εχω λευκο background

image.png.9db49f0956b73e413af3d0e02acfb45d.png

Δημοσ.
1 minute ago, dbrillis said:

Έχεις δίκιο, και σε εμένα φαινόταν γκρι λόγω του preview απλώς 😛

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πάντα αναρωτιόμουν ποιο (ειδικά τακτικό) μέλος μπαίνει στην αρχική.

Εγώ 😋

Δημοσ.
1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε

1 ώρα πριν, dbrillis είπε

image.png.9db49f0956b73e413af3d0e02acfb45d.png

Έφτιαξε, ευχαριστώ!

Μου αρέσει να μπαίνω στην αρχική σελίδα για να βλέπω τις ειδήσεις που εμφανίζει.

Δημοσ.

Εγώ μπαίνω πάντα στην αρχική. 

Έχω μεν κάποια blockers, εχω διαπιστώσει όμως πως άμα μπω από υπολογιστη σε διάφορες σελίδες όπως και από το κινητό, δεν μπλοκαρονται όλες οι διαφημίσεις. 

Υπάρχει μια γκάμα διαφημίσεων, οι περισσότερες σχετικές με προϊόντα και μέσα για αδυνάτισμα, οι οποίες είναι τραγικά σχεδιασμένες.

Μέλος εδώ που ήταν η δουλειά του ο σχεδιασμός τέτοιων διαφημίσεων μου έχει πει πριν χρόνια ότι όσο πιο χάλια και όσο περισσότερο αρνητικό στίγμα δίνουν οι διαφημίσεις τόσο υψηλότερη επισκεψιμοτητα και κέρδη μέσω μεθόδου cpc έχουν οι δισφημιζομενοι. 

• Super Moderators
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Silverage είπε

Ξαφνικά είδα μια σιχαμένη διαφήμιση ενός παιχνιδιού Warp στην αρχική σελίδα του insomnia και μου γύρισαν τα άντερα. Το θέμα είναι ότι ούτε με το adblock plus ούτε με το uBlock origin μπορώ να την επιλέξω για σβήσιμο.

Τί καινούρια κόλπα του insomnia είναι αυτά;

Θα σου βάλουμε συνδρομή, οπότε μετά θα έχεις κουμπάκι να την κλείνει.  :) 

• Confused 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...