Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι μαθητης β'λυκειου, δεν εχω και την καλύτερη συμπεριφορα στην ταξη και στο σχολειο αλλα δεν εχω κανει και κατι ακραιο. 

Πριν κατι μηνες μας ανακοινωσαν οτι θα υπαρχουν 3 προγραμματα για την β'λυκειου με μια 4ημερη εκδρομη στο καθενα και μας είπανε να δηλωσουμε το όνομα μας σε οποιο θελουμε να πάρουμε μερος. 

Δήλωσα πχ στο Β προγραμμα σε μια καθηγήτρια και μάλιστα ήμουν το πρωτο ονομα που γράφτηκε πανω στο χαρτί. Φτανουμε 2 μηνες πριν και φωνάζουν τα παιδια για το Β προγραμμα να τα ενημερωσουνε σχετικα με την εκδρομη. 

Πηγαίνω και εγω που ειχα δηλωσει και πρωτος και η υπεύθυνη για την εκδρομή καθηγήτρια μου λέει οτι δεν ειμαι στο προγραμμα και οτι δεν δηλωσα ποτε το ονομα μου, μετα απο λιγο αφου μιλησαμε και της ειπα οτι δηλωσα και συγκεκριμένα ποια μερα και οτι ημουν και απο τους πρωτους μου απάντησε οτι ειχα δηλωσει πρωτος οντως αλλα στο χαρτι των αναπληρωτών και οτι θα με πάρει στην εκδρομη σε περιπτωση που φυγει καποιος. 

Την επόμενη μερα ακριβώς μαθαίνω οτι ειχαν φυγει καμια 10-15ατομα και αντικατασταθηκαν απο άλλους, μάλιστα ο ενας που πηγε σαν αναπληρωτής δηλωσε το όνομά του εκείνη την μέρα, δλδ δεν ηταν καν απο πριν. Πάω στην καθηγήτρια και την ρωταω τι έγινε και δεν με πηρε και αυτη την φορα μου ειπε οτι ημουν αναπληρωτής απλα οχι πρωτος. Επειδή ψιλιαστηκα οτι απλώς δεν με περασε στο χαρτι και εσβησε το ονομα μου, ζητησα να δω το χαρτι με τους αναπληρωτες και τα ατομα της εκδρομής για να δω την θεση μου, η απάντηση της ηταν οτι ξεχασα το χαρτι στο σπίτι της και θα το φερει καποια αλλη στιγμή αμα το βρει γτ παίζει και να το έχασε (2 παρατηρήσεις: 1) το χαρτι το εβλεπα να το κρατάει στα χέρια της μπροστά μου 2) δεν το εφερε ποτε). Εντέλει με πήγε στο διευθυντή επειδή επεμενα και το ριξαν πάνω στο πεισμα μου και στην ολη αντίδραση μου, αντι να συζητήσουμε το γιατί με εβγαλε απο την εκδρομη. 

Εντέλει η εκδρομή ξεκινησε σήμερα και εμαθα οτι ουτε ολες οι θέσεις γεμισαν και πηραν και παιδια απο την Α'λυκειου επειδή δεν βρήκαν και καλα απο την Β'λυκειου. 

Ξέρω οτι ο λογος που δεν με πηρε ειναι η γενική συμπεριφορά μου στο σχολείο απλα δεν μου το εχει πει και ισα ισα μου λεει ψεματα για να καλύψει τον εαυτό της. 

Τι πρέπει να κάνω και κυριως τι μπορω να κάνω;

Επίσης εχει η καθηγήτρια αυθαίρετα χωρις να με ενημερώσει ουτε εμενα ουτε τους αλλους συνοδους καθηγητες του προγράμματος να με αφαιρέσει απο το προγραμμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχην να μην εισαι καφρος εντος και εκτος σχολειου

Επεξ/σία από ougxar
  • Like 11
Δημοσ.

Λέγεται αναπληρωματικός όχι αναπληρωτής. 
Λεφτά δεν δίνατε για την εκδρομή; 
0/10

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Λέγεται αναπληρωματικός όχι αναπληρωτής. 
Λεφτά δεν δίνατε για την εκδρομή; 
0/10

λεφτα δωσανε μετα την πρώτη ενημέρωση

22 λεπτά πριν, ougxar είπε

Καταρχην να μην εισαι καφρος εντος και εκτος σχολειου

κατα δεύτερον;

Δημοσ.

Προφανώς κατάλαβες γιατί δεν πήγες. Αν δημιουργείς προβλήματα τι περίμενες... ένα καλό μάθημα ότι οι επιλογές που κάνεις στη ζωή σου έχουν συνέπειες.  Τα ίδια λέω και στο γιο μου. Τουλάχιστον φορά παντελόνια και δέξου το αντρίκια. Όχι να ρωτάς τι μπορείς να κάνεις. Με  πολύ σεβασμό σου τα λέω αυτά. 

• Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάποια προβλεπόμενη νόμιμη και σωστή διαδικασία ώστε ένα παιδί που έχει δημιουργήσει μπελάδες να μην πάει στην εκδρομή?

Γιατί όπως βλέπω το έκαναν μόνοι τους οι καθηγητές στην ζούλα και παράτυπα

• Confused 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, OnomaUsername είπε

λεφτα δωσανε μετα την πρώτη ενημέρωση

Δηλαδή έδωσες λεφτά και δεν πήγες; Έχεις απόδειξη από τον ταμία;
Ή εσύ δεν έδωσες αλλά έδωσαν οι άλλοι;
Κάτι δεν πάει καλά και στις 2 περιπτώσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, OnomaUsername είπε

Είμαι μαθητης β'λυκειου, δεν εχω και την καλύτερη συμπεριφορα στην ταξη και στο σχολειο αλλα δεν εχω κανει και κατι ακραιο. 

Ξέρω οτι ο λογος που δεν με πηρε ειναι η γενική συμπεριφορά μου στο σχολείο απλα δεν μου το εχει πει και ισα ισα μου λεει ψεματα για να καλύψει τον εαυτό της. 

Κάνεις λάθος, ο λόγος που δεν σε πήρε δεν είναι η συμπεριφορά σου στο σχολείο αλλά ο φόβος για την συμπεριφορά που μπορεί να επιδείξεις κατά την διάρκεια της εκδρομής.
Στην οποία εκδρομή υπεύθυνη για οτιδήποτε σας συμβεί θα είναι οι λίγοι δάσκαλοι/συνοδοί και θα πέσουν κεφάλια έτσι και συμβεί το παραμικρό σε κάποιον από τους μαθητές.

Εννοείτε πως κακώς έκανε ότι έκανε και σε απέκλεισε και ενδεχομένως να μπορούσες να το κυνηγήσεις το θέμα είτε στον σύλλογο καθηγητών είτε στο αμέσως επόμενο εποπτικό όργανο (δεν θυμάμαι πώς λέγεται).
Το πρόβλημα όμως είναι πως αν όλοι οι καθηγητές είναι αρνητικοί απέναντι σου εξαιτίας της μέχρι τώρα συμπεριφοράς σου δεν θα βρείς κάποιον να σε υποστηρίξει και πιθανότατα να μην γίνει τίποτα τελικά.

Ξαναλέω και πάλι πως δεν είναι σωστή αυτή η συμπεριφορά απέναντι σου, αλλά είσαι αρκετά μεγάλος για να καταλάβεις πλέον πως η πορεία που θα ακολουθήσεις στην ζωή καθορίζεται και από τις δικές σου πράξεις και των αλλωνών.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.

Κανένας από μεγαλύτερη η μικρότερη τάξη δεν πάει εκδρομή με άλλες τάξεις, θεωρείται εξωσχολικος. Ακόμα και απόφαση σχολείου να υπάρχει, δεν παίζει να φέρουν παιδιά από άλλο έτος στο δικό σας. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, OnomaUsername είπε

ο λογος που δεν με πηρε ειναι η γενική συμπεριφορά μου στο σχολείο 

Τι πρέπει να κάνω και κυριως τι μπορω να κάνω;

Απεξάρτηση.

spacer.png

Δημοσ.

Σε μία σχολική εκδρομή είναι υπεύθυνοι οι καθηγητές για το έλεγχο των μαθητών ή/και του τι θα συμβεί. Εάν είναι σύνηθες να φέρνεις μπελάδες, μικρής ή μεγαλύτερης σημασίας, μάντεψε γιατί δε σε θέλαν στην εκδρομή; Δεν είναι δύσκολο. Σε μία εκδρομή τα πράγματα που μπορεί να συμβούν είναι πολύ χειρότερα από ότι εντός του σχολείου.

Με κάθε ειλικρίνεια, ούτε 'γω θα σε ήθελα, αν ήμουν καθηγητής. Και θα 'κανα ακριβώς το ίδιο. Εάν δεν υπήρχε κάποια τυπική διαδικασία για να μη δεχτείς κάποιον μαθητή, θα το έκανα «ύπουλα» (όπως έγινε σε 'σένα) και αν δεν έπιανε ούτε αυτό, απλά δε θα δεχόμουν να συνοδεύσω. 

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Tsino είπε

Προφανώς κατάλαβες γιατί δεν πήγες. Αν δημιουργείς προβλήματα τι περίμενες... ένα καλό μάθημα ότι οι επιλογές που κάνεις στη ζωή σου έχουν συνέπειες.  Τα ίδια λέω και στο γιο μου. Τουλάχιστον φορά παντελόνια και δέξου το αντρίκια. Όχι να ρωτάς τι μπορείς να κάνεις. Με  πολύ σεβασμό σου τα λέω αυτά. 

μπορώ να δεχτώ το γεγονός οτι ειναι επιλογές μου ολα αυτα, απλα θέλω να δείξει και η ίδια η καθηγήτρια οτι με σέβεται και να μου πει στα ισα για ποιο λογο δεν με παιρνει και οχι να μου λεει οτι δεν δηλωσα ποτε και οτι θα με επαιρνε και καλα αμα δεν ειχε ατομα η εκδρομη

14 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Υπάρχει κάποια προβλεπόμενη νόμιμη και σωστή διαδικασία ώστε ένα παιδί που έχει δημιουργήσει μπελάδες να μην πάει στην εκδρομή?

Γιατί όπως βλέπω το έκαναν μόνοι τους οι καθηγητές στην ζούλα και παράτυπα

αυτό εχω και εγω απορία, επίσης δεν το εκαναν, μονη της το εκανε μια καθηγήτρια οι υπόλοιποι δεν το  ξεραν υποτίθεται

14 ώρες πριν, G.TH. είπε

Δηλαδή έδωσες λεφτά και δεν πήγες; Έχεις απόδειξη από τον ταμία;
Ή εσύ δεν έδωσες αλλά έδωσαν οι άλλοι;
Κάτι δεν πάει καλά και στις 2 περιπτώσεις

λεφτα δώσανε μετα την 1η ενημέρωση απο την οποια με διωξανε οποτε οχι δεν εδωσα

46 λεπτά πριν, Haldol είπε

Σε μία σχολική εκδρομή είναι υπεύθυνοι οι καθηγητές για το έλεγχο των μαθητών ή/και του τι θα συμβεί. Εάν είναι σύνηθες να φέρνεις μπελάδες, μικρής ή μεγαλύτερης σημασίας, μάντεψε γιατί δε σε θέλαν στην εκδρομή; Δεν είναι δύσκολο. Σε μία εκδρομή τα πράγματα που μπορεί να συμβούν είναι πολύ χειρότερα από ότι εντός του σχολείου.

Με κάθε ειλικρίνεια, ούτε 'γω θα σε ήθελα, αν ήμουν καθηγητής. Και θα 'κανα ακριβώς το ίδιο. Εάν δεν υπήρχε κάποια τυπική διαδικασία για να μη δεχτείς κάποιον μαθητή, θα το έκανα «ύπουλα» (όπως έγινε σε 'σένα) και αν δεν έπιανε ούτε αυτό, απλά δε θα δεχόμουν να συνοδεύσω. 

ας το έκανε "υπουλα" αλλα ας ελεγε οτι δεν θελει να με παρει για τον χι ψι λογο, οχι να λεει ψεματα σε μενα και γενικα στον κοσμο, γτ αυτη δεν ειπε ποτε οτι δεν με παιρνει λογω της γενικης συμπεριφοράς μου, ισα ισα ελεγε οτι θα με πάρει σαν αναπληρωματικό αμα αδειασουν ατομα και τετοια

36 λεπτά πριν, cumulus είπε

Προσφυγη στον Αρειο  Παγο.

ισχυει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...