Rebelos2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Χαιρετώ την κοινότητα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που θα ταξιδέψει στην Ισπανία στο εγγύς μέλλον. Ευχαριστώ πολύ.
JakeKaufman Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 φαντάζομαι αρκετοί. προσωπικά μόλις γύρισα από εκεί
Rebelos2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Θα πας ξανά σύντομα φίλε? Είναι ενθαρρυντικό αυτό που μου είπες
JakeKaufman Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 δεν έχω κάτι κανονισμένο. θες να διαφωτίσεις το forum σχετικά με το τι ψάχνεις;
Rebelos2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Νομίζω πως πρέπει να εκδηλώσει κάποιος ενδιαφέρον έτσι ώστε να επικοινωνήσουμε με προσωπικό μήνυμα. Αλλά ίσως έχεις δίκιο. Αφορά για αγορά από μία ισπανική αλυσίδα σουπερμάρκετ, τα παλιά Dia που είχαμε και εδώ.
Rebelos2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Να γράψω κάποιες παραπάνω πληροφορίες. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που θα ταξιδέψει στην Ισπανία στο προσεχές διάστημα. Θέλω να αγοράσω κάτι (μπισκότα συγκεκριμένα, μη γελάτε, είναι αρκετά σημαντικός ο λόγος) από μια αλυσίδα σουπερμάρκετ της Ισπανίας (dia), αλλά δυστυχώς δεν κάνουν εξαγωγές στο εξωτερικό. Για αυτό αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που θα κάνει αυτό το ταξίδι στο προσεχές διάστημα. Ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιος, μήπως γνωρίζει κανείς να με καθοδηγήσει πως να αγοράσω από Ισπανία. Υ. Γ. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορούμε να επικοινωνήσουμε και με προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα