Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είχα παραγγείλει από το Amazon Αμερικής ένα πληκτρολόγιο, το οποίο επέστρεψα διότι δεν με ικανοποιούσε. Μετά από πολύ κόπο και χρόνο και μην βλέποντας τα χρήματα να πιστώνονται στην κάρτα μου, μου είπε το Amazon ότι τα έβαλε σε μια gift card. Όταν ζήτησα να επιστραφούν στον τρόπο πληρωμής, δηλ. την κάρτα μου, μου είπαν ότι αυτό δεν γίνεται...

Ακόμα χειρότερα, διάβασα ότι η gift card από το αμερικάνικο Amazon, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλο Amazon (Ευρώπης πχ). Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος φίλος;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βασικά ένας έμπορος δεν θέλει να σου κάνει refund και σου δίνει store credit (π.χ. gift card) επειδή χάνει κάποια λεφτά στην επιστροφή αυτή.

Αν επρόκειτο για να κανένα μικρό μαγαζάκι άντε να πω πως καταλαβαίνω και να κάνω τα "στραβά μάτια"... αλλά η άμαζον ρε παιδιά? Αν εμένα μου έλεγαν ότι δεν γίνεται να κάνουν refund θα τους έλεγα ok, θα βοηθήσω εγώ να γίνει με αντιλογισμό (chargeback). Να δεις για πότε θα σου κάνουν το refund (το chargeback για έναν έμπορο έχει αρκετά υψηλό κόστος οπότε δεν θέλουν να γίνει).

Disclaimer φυσικά ότι αν κάνεις chargeback μπορεί να σου bannάρουν τον τρόπο πληρωμής μελλοντικά.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Μήπως έβγαζε επιλογή κατά το αίτημα να διαλέξεις ανάμεσα στην κάρτα και σε gift card;

Μάλλον αυτό θα έγινε, διότι δεν το θυμάμαι. Αυτό ισχυρίζονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...