Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, έχει εδώ και μια εβδομάδα με παίρνουν στο σταθερό από κάποιους άγνωστους αριθμούς και λένε ότι είναι από τη microsoft και έχει μολυνθεί ο υπολογιστής μου, παίρνουν μεσημέρι συνήθως και τώρα άρχισαν παίρνουν και το πρωί, μιλάνε αγγλικά και λένε συνέχεια τα ίδια κάθε φορά αλλάζουν τα τελευταία ψηφία από τα νούμερα, ο πάροχος  μου η vodafone είχε βάλει φραγή για την απόκρυψη και για τους αριθμούς τα πενταψήφια, κάτι άλλο δεν μπορεί να κάνει, να πάρω στη δίωξη; και από που βρήκανε το νούμερο του σταθερού, καθε φορα και αλλος αριθμος ειναι οταν παιρνουν δεν ειναι ενας αριθμος 

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panos0100 είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχει εδώ και μια εβδομάδα με παίρνουν στο σταθερό από κάποιους άγνωστους αριθμούς και λένε ότι είναι από τη microsoft και έχει μολυνθεί ο υπολογιστής μου, παίρνουν μεσημέρι συνήθως και τώρα άρχισαν παίρνουν και το πρωί, μιλάνε αγγλικά και λένε συνέχεια τα ίδια κάθε φορά αλλάζουν τα τελευταία ψηφία από τα νούμερα, ο πάροχος  μου η vodafone είχε βάλει φραγή για την απόκρυψη και για τους αριθμούς τα πενταψήφια, κάτι άλλο δεν μπορεί να κάνει, να πάρω στη δίωξη; και από που βρήκανε το νούμερο του σταθερού, καθε φορα και αλλος αριθμος ειναι οταν παιρνουν δεν ειναι ενας αριθμος 

Κουλαρε ,απατεώνες είναι που ψάχνουν θύματα.

Απλά τους το κλείνεις στην μούρη

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα γιατί δε μου τυχαίνουν ποτέ τέτοιοι να σπάσω πλάκα; Μόνο από τη Watt & Volt με παίρνουν. :(

Επεξ/σία από Haldol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, άλλα τώρα είναι διαφορετικά παίρνουν κάθε φορά με το ίδιο σχεδόν νούμερο απλά αλλάζουν τα τελευταία ψηφία ευτυχώς δεν άρχισαν και βράδυ να παίρνουν αλλα επειδή εχουμε αρρωστο άνθρωπο κάθε φορά που χτυπά το τηλέφωνο τρομάζουμε  

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.

Πριν καιρό σε σταθερό ιατρείου που δέχεται  εκατοντάδες τηλέφωνα ανά μέρα,  έπαιρναν κάτι τύποι που μιλούσαν σπαστά Ελληνικά για προσφορές κλπ...

Μια δύο τρεις με ευγένεια είδα ότι δεν... ε την επόμενη τους απείλησα  λιγάκι και από τότε δεν με έχουν ενοχλήσει ξανά...😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...