bekerel Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Καλημερα εχω ενα μηχανημα μπροστα μου που θελει αναβαθμηση ram. απο 2*4 σε 2*8 Θα ηθελα να μου καποιος που γνωριζει απο imac εαν οι ραμ του εμποριου ειναι συμβατες ή πρεπει να προσεξω κατι? Ευχαριστω εκ των προτερων.
epinki Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Το μηχάνημα σου παίρνει τις μνήμες του πίνακα. Όμως το μηχάνημα δεν έχει δεν έχει θυρίδα για να τις εγκαταστήσει κανείς, είναι δηλαδή “non user accessible”. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αφαιρεθεί η οθόνη, ώστε να αποκτηθεί πρόσβαση στα RAM slots. Αν λοιπόν δεν πιάνουν τα χέρια σου, το μηχάνημα πηγαίνει στο service. Νομίζω δε ότι το μηχάνημα έχει PRAM Battery, που καλό θα ήταν επ’ ευκαιρία να την αλλάξεις. 1
kormos Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, bekerel είπε Καλημερα εχω ενα μηχανημα μπροστα μου που θελει αναβαθμηση ram. απο 2*4 σε 2*8 Θα ηθελα να μου καποιος που γνωριζει απο imac εαν οι ραμ του εμποριου ειναι συμβατες ή πρεπει να προσεξω κατι? Ευχαριστω εκ των προτερων. Θα κοιτάξεις να αναφέρουν ότι είναι για Mac, πέρα από τα MHz που θα επιβεβαιώσεις μέσα από το σύστημα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα