Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας , θελω να παρω ενα καινουριο pc που να κανει δουλεια γραφειου εντελως .Ισα ισα να υπαρχει ενα καινουριο pc στο καταστημα και μην βαλω καποιο παλιο που εχω (οπου συνηθως υπαρχουν σπασμενα προγραμματα ) και βρω τον μπελα μου .Τι μου προτεινετε ? Ενα φθηνο Mini pc και οθονη ? ή καποιο laptop της πλακας ? Το πιο value προσπαθω να βρω μεχρι 250ευρω μαξ να μου βγει συνολικα. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Manthos91 είπε

Καλησπερα σας , θελω να παρω ενα καινουριο pc που να κανει δουλεια γραφειου εντελως .Ισα ισα να υπαρχει ενα καινουριο pc στο καταστημα και μην βαλω καποιο παλιο που εχω (οπου συνηθως υπαρχουν σπασμενα προγραμματα ) και βρω τον μπελα μου .Τι μου προτεινετε ? Ενα φθηνο Mini pc και οθονη ? ή καποιο laptop της πλακας ? Το πιο value προσπαθω να βρω μεχρι 250ευρω μαξ να μου βγει συνολικα. Ευχαριστω πολυ.

Σε αυτά τα χρήματα μπορείς εύκολα να βρεις ικανοποιητικό refurbished pc, και με windows και με αγορά με τιμολόγιο για να είσαι κύριος. Επειδή όμως μιλάμε για επιχείρηση, ένα ερώτημα είναι πόσο θα κοστίσει στην δουλειά σου να μείνεις χωρίς υπολογιστή σε περίπτωση βλάβης; 

• Like 1
Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου . Δεν θα με πειραξει καθολου να μεινω χωρις pc .Δεν θα το κανω τρελη χρηση ετσι και αλλιως .Κανα free office θα βαλω .Τα refurbished ειναι οκ για επιχειρηση ? Ειναι νομιμο εννοω ? Και αυτο που λενε για τις εφαρμογες αν ειναι σπασμενες κτλ επειδη θα ειναι ανακατασκευμασμενο μηπως εχουν μεσα παλιοτερες εφαρμογες ? (ακομα και με format λενε πολλοι οτι αν σου ερθει ελεγχος την πατησες) . Εγω καινουρια επιχειρηση εχω και επειδη τον υπολογιστη θα τον παρω για να ειναι καινουριος χωρις προγραμματα σπασμενα κτλ (αλλιως θα πηγαινα του σπιτιου μου) θελω να ειμαι οκ με αυτο .Αν γνωριζεις για τα refurbished οτι ειναι οκ για επιχειρηση θα βοηθουσε πολυ.Βεβαια θα ρωτησω και το μαγαζι οπου θα το παρω. Αν εχεις καποιο που προτεινεις επισης θα βοηθουσε. Ευχαριστω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Manthos91 είπε

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε μου . Δεν θα με πειραξει καθολου να μεινω χωρις pc .Δεν θα το κανω τρελη χρηση ετσι και αλλιως .Κανα free office θα βαλω .Τα refurbished ειναι οκ για επιχειρηση ? Ειναι νομιμο εννοω ? Και αυτο που λενε για τις εφαρμογες αν ειναι σπασμενες κτλ επειδη θα ειναι ανακατασκευμασμενο μηπως εχουν μεσα παλιοτερες εφαρμογες ? (ακομα και με format λενε πολλοι οτι αν σου ερθει ελεγχος την πατησες) . Εγω καινουρια επιχειρηση εχω και επειδη τον υπολογιστη θα τον παρω για να ειναι καινουριος χωρις προγραμματα σπασμενα κτλ (αλλιως θα πηγαινα του σπιτιου μου) θελω να ειμαι οκ με αυτο .Αν γνωριζεις για τα refurbished οτι ειναι οκ για επιχειρηση θα βοηθουσε πολυ.Βεβαια θα ρωτησω και το μαγαζι οπου θα το παρω. Αν εχεις καποιο που προτεινεις επισης θα βοηθουσε. Ευχαριστω

Εφόσων το PC θα το έχεις κυρίως για να "βρίσκετε" παρά για να βγάλει βαρια δουλειά, μήπως να κοίταζες για κανένα λάπτοπ?

Δεν χρειάζεσαι έξτρα οθόνη, περιφερειακά, θα έχει windows και εάν βάλεις μέσα την αποφορολογιση με άρθρο 39α ίσως βρεις κάτι αξιοπρεπές(ακόμα και εάν χρειαστεί να υπερβείς λίγο το budget σου).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, @topos είπε

Εφόσων το PC θα το έχεις κυρίως για να "βρίσκετε" παρά για να βγάλει βαρια δουλειά, μήπως να κοίταζες για κανένα λάπτοπ?

Δεν χρειάζεσαι έξτρα οθόνη, περιφερειακά, θα έχει windows και εάν βάλεις μέσα την αποφορολογιση με άρθρο 39α ίσως βρεις κάτι αξιοπρεπές(ακόμα και εάν χρειαστεί να υπερβείς λίγο το budget σου).

Ναι καθαρα για να υπαρχει το θελω αυτην την περιοδο του μαγαζιου .. Οποιος εχει να προτεινει κανα value laptop σε αυτα τα χρηματα ευπροσδεκτος παιδια 

Δημοσ.

Αν δεν χρειαζεσαι τον υπολογιστη στο σπιτι, βαλε εναν καινουργιο δισκο, περασε νομιμα προγραμματα και ΟΚ. Ρωτα τον λογιστη σου πως δικαιολογεις δικο σου μηχανιμα σαν εξοπλισμο στο μαγαζυ σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Refurbished από το infoworld :

HP 8300 Elite SFF 

Με επεξεργαστή i5-4570 4ης γενιάς, μνήμη 4GB,ssd 128GB, οπτικό οδηγό dvdrw και αυτοκόλλητο Win7 Pro COA αναβαθμίσιμο σε Win10. Και μόνο 89,00€.

Επεξ/σία από afm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη δουλειά σου μπορείς να τη κάνεις και με αυτό https://www.e-gate.gr/1164704/hp-elitedesk-800-g2-sff-i5-65008gb256gb-ssdwin-10-home-refurbished

Για πλήρες σύστημα δες αυτό στο budget σου: https://www.skroutz.gr/s/41947021/Lenovo-ThinkCentre-M73-Dell-Monitor-P2210F-22-Refurbished-Grade-A-Core-i5-4570T-8GB-240GB-SSD-W10-Home.html?product_id=149334867&sponsored=true

Από εξωτερικό με paypal βρίσκεις καλύτερα βέβαια.

Επεξ/σία από Millennium
  • Like 1
Δημοσ.

Οτι και να πάρεις να απαιτήσεις τα windows να αναφέρονται ξεχωριστά στο τιμολόγιο αγορας

pc δηλαδη + windows

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Οτι και να πάρεις να απαιτήσεις τα windows να αναφέρονται ξεχωριστά στο τιμολόγιο αγορας

pc δηλαδη + windows

γιατι να το κανει αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Titos301 είπε

γιατι να το κανει αυτο;

Για να έχει και απόδειξη οτι εχειπάρει windows. Σε πιθανο ελεγχο ενα sticker μπορει να μην αρκει

Δεν εχω τύχει ποτέ σε έλεγχο παράνομου λογισμικού τόσα χρονια. Σπίτι δεν με νοιάζει, αγοράζω κλειδια από το ιντερνετ αλλα εχω ακουσει περιπτώσεις κατα καιρούς

που ζήταγαν αδειες χρησης ακομα και για open source.

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Για να έχει και απόδειξη οτι εχειπάρει windows. Σε πιθανο ελεγχο ενα sticker μπορει να μην αρκει

Δεν εχω τύχει ποτέ σε έλεγχο παράνομου λογισμικού τόσα χρονια. Σπίτι δεν με νοιάζει, αγοράζω κλειδια από το ιντερνετ αλλα εχω ακουσει περιπτώσεις κατα καιρούς

Free antivirus προγραμματα μπορει να εχει στο pc ή απαγορευεται;

Δημοσ.
Στις 5/5/2023 στις 12:47 ΠΜ, Manthos91 είπε

Ειναι νομιμο εννοω ?

Φυσικά και είναι νόμιμο το refurbish αρκεί να το αποκτήσεις με νόμιμο παραστατικό
Νόμιμο επίσης είναι και το μεταχειρησμένο αν κόψεις μία απόδειξη αγοράς και το πάρεις. Αυτό που ίσως δεν μπορείς να πάρεις είναι τα windows στα οποία νομίζω απαγορεύεται η μεταπώληση τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Στις 4/5/2023 στις 1:03 ΠΜ, Manthos91 είπε

και μην βαλω καποιο παλιο που εχω (οπου συνηθως υπαρχουν σπασμενα προγραμματα ) και βρω τον μπελα μου

Κάνε format βάλε νέο λειτουργικό και βάλε μόνο νόμιμα προγράμματα. Αγόρασε και ένα κλειδί με τιμοτόλογιο και είσαι έτοιμος.

Στις 7/5/2023 στις 12:45 ΠΜ, afm είπε

Με επεξεργαστή i5-4570 4ης γενιάς, μνήμη 4GB,ssd 128GB, οπτικό οδηγό dvdrw και αυτοκόλλητο Win7 Pro COA αναβαθμίσιμο σε Win10. Και μόνο 89,00€.

Σε κάτι παρόμοιο είχα πάνω τον Server του λογιστηρίου. Το άλλαξα πρόσφατα και το έχω κάνει client όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά επειδή χρειαζόμουν ένα ακόμη PC και πήρα ένα πολύ καλύτερο που του έχω στήσει και μερικά VMs μέσα για Remote Εργασία. 
Θέλω να πω ότι είναι υπέραρκετό για απλή χρήση, εγώ απλώς θα πρότεινα την προσθήκη 4GB RAM ακόμα.

Δημοσ.
Στις 7/5/2023 στις 10:27 ΜΜ, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έρχονται άσχετοι για έλεγχο, ξέρουν πολύ καλά τι κοιτάνε και για ποια πράγματα ζητάνε τιμολόγια αγοράς.

23 ώρες πριν, Titos301 είπε

Free antivirus προγραμματα μπορει να εχει στο pc ή απαγορευεται;

Φυσικά και μπορεί.

Στις 7/5/2023 στις 10:27 ΜΜ, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Στην περίπτωση του refurbished, η άδεια windows αναγράφεται σχεδόν πάντα στο τιμολόγιο. Συνήθως γράφουν κάτι του στυλ "H/Y τάδε τάδε + win10 Pro"

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...