tinapo Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Έχω κάνει αίτηση αναβάθμισης από ΑDSL σε VDSL 50 και περιμένω την ενεργοποίηση. Ερώτηση: Στο νέο router οι κωδικοί σύνδεσης θα είναι περασμένοι ή πρέπει να τους περάσω εγώ; Από το κατάστημα δεν μου έδωσαν κάποιους κωδικούς Ευχαριστώ
Λύση infin1tyGR Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Λύση Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Θα περαστούν αυτόματα τη στιγμή που θα μπει πάνω στη γραμή. 1
bill2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Καλησπέρα Μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή σου και συνδεθεί το ρουτερ θα πάρει τηλεφωνία και ίντερνετ μετά από λίγο όπως είπε και ο φίλος infun1tyGR 1
tinapo Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, bill2015 είπε Μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή σου και συνδεθεί το ρουτερ θα πάρει τηλεφωνία και ίντερνετ μετά από λίγο Έτσι έγινε με το internet. Έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο-δεν λειτουργεί. Επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της NOVA αλλά δεν έγινε κάτι ακόμη.
lneam Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 τα τελευαια χρονια, ολες οι εταιρειες δινουν εξοπλισμο που εχει bios της εταρειας (παροχου) internet. Εχουν σε αυτο το μηχανημα κοινες ρυθμισεις για ολους τους πελατες τους. Μεσα σε αυτο το "πακετο" ειναι και κοινοι (Master) κωδικοι (user name + password) για συνδεση. Αν ομως θελεις μπορεις να μπεις στις ρυθμισεις του modem/router και να περασεις τους δικου σου, αυτους που σου εδωσαν την πρωτη φορα που εγινες πελατης τους. Ειναι αυτοι που εχεις στο email του παροχου 3 λεπτά πριν, tinapo είπε Έτσι έγινε με το internet. Έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο-δεν λειτουργεί. Επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της NOVA αλλά δεν έγινε κάτι ακόμη. ποιο μοντελο σου εδωσαν και σε ποια περιοχη εισαι ?
Xristaras12 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 το τηλέφωνο θα χρειαστεί κάποιες ώρες ακόμα για να ενεργοποιηθεί μην ανησυχείς. Αν θυμάμαι καλά σε μένα έκανε πάνω απο 6 ώρες η μιση μέρα κάπου εκει δεν θυμάμαι. Μου ειχαν πει θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και αυτό και να αφήσω το μόντεμ πάνω όπως είναι. Ε μετά απο κάποιες ώρες το λαμπάκι του phone (ειχα συνδέσει κανονικά και τη συσκευή στο phone1) άναψε.
tinapo Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, lneam είπε ποιο μοντελο σου εδωσαν και σε ποια περιοχη εισαι ? Μου έδωσαν το ZYXEL VMG8623-T50B και είμαι στην Έδεσσα. Το νέο κουτί του ΟΤΕ είναι 20m από την οικοδομή. 11 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε το τηλέφωνο θα χρειαστεί κάποιες ώρες ακόμα για να ενεργοποιηθεί μην ανησυχείς. Αν θυμάμαι καλά σε μένα έκανε πάνω απο 6 ώρες η μιση μέρα κάπου εκει δεν θυμάμαι. Μου ειχαν πει θα ενεργοποιηθεί αυτόματα και αυτό και να αφήσω το μόντεμ πάνω όπως είναι. Ε μετά απο κάποιες ώρες το λαμπάκι του phone (ειχα συνδέσει κανονικά και τη συσκευή στο phone1) άναψε. Μακάρι να γίνει έτσι. Το internet είναι καλό 1
lneam Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 Δημοσ. 4 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, tinapo είπε Μου έδωσαν το ZYXEL VMG8623-T50B και είμαι στην Έδεσσα. ευχαριστω για την πληροφορια
tinapo Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Ακόμη δεν λειτουργεί το τηλέφωνο. Από την υποστήριξη μου είπαν ότι είναι θέμα ρύθμισης κάποιων κωδικών και θα το κάνουν αυτοί από απόσταση. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει γραμμή τηλεφώνου ενώ λειτουργεί κανονικά το Internet?
kallonos Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, tinapo είπε Ακόμη δεν λειτουργεί το τηλέφωνο. Από την υποστήριξη μου είπαν ότι είναι θέμα ρύθμισης κάποιων κωδικών και θα το κάνουν αυτοί από απόσταση. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει γραμμή τηλεφώνου ενώ λειτουργεί κανονικά το Internet? Δοκίμασες να συνδέσεις το ρούτερ απευθείας στη γραμμή και το τηλέφωνο στο ρούτερ; Χωρίς φίλτρα και splitter;
tinapo Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, kallonos είπε Δοκίμασες να συνδέσεις το ρούτερ απευθείας στη γραμμή και το τηλέφωνο στο ρούτερ; Χωρίς φίλτρα και splitter; Έτσι είναι η σύνδεση. Δοκίμασα και με το splitter αλλά δεν λειτούργησε.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 δεν υπάρχει κανένας λόγος χρήσης splitter πουθενα, εκτός να θες να μεταφέρεις ΜΟΝΟ το τηλέφωνο σε άλλη πρίζα μέσα στο σπίτι (ναι γινεται) Το τηλέφωνο πρέπει να είναι πάνω στο phone1 σκετο. Κανονικά εντός μερικών ωρών θα έπρεπε να λειτουργήσει η τηλεφωνία, ζάλισε τους απο το support μέχρι να το φτιάξουν (απο τη σελίδα τους κιολας εχει live chat μην κάθεσαι στο τηλ και περιμένεις) Προσωπικά πάντως, θα δοκίμαζα κ ενα reset στο μόντεμ (μέσα απο τις ρυθμίσεις του) μήπως και έχει φάει κάποιο σκάλωμα. Ελπίζω μονο να μην έχεις πέσει σε προβληματική συσκεύη. Αν σηκώσεις το τηλ, το λαμπάκι του τηλεφώνου αναβοσβήνει τουλάχιστον; εχω την εντύπωση οτι θα πρέπει να το κάνει, κοινώς να "διαβάζει" ότι υπάρχει τόνος στη γραμμή. Επίσης, στην καρτέλα του voip, το νούμερο εμφανίζεται; έστω κ σαν unregistered. ελπίζω οτι υπάρχει αυτή η καρτέλα στο zyxel. Κάτι άλλο, αν βάλεις το σπλίτερ στη γραμμή και το τηλέφωνο στη θύρα τηλεφώνου του σπλίτερ έχεις τηλέφωνο;
tinapo Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 34 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Το τηλέφωνο πρέπει να είναι πάνω στο phone1 σκετο. Κανονικά εντός μερικών ωρών θα έπρεπε να λειτουργήσει η τηλεφωνία, ζάλισε τους απο το support μέχρι να το φτιάξουν (απο τη σελίδα τους κιολας εχει live chat μην κάθεσαι στο τηλ και περιμένεις) Στο support έχουν ξεκινήσει την επιδιόρθωση και μου έδωσαν λινκ παρακολούθησης. Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται αλλαγή router και θα το επιδιορθώσουν αυτοί. Επικοινωνώ και με προσωπικά μηνύματα 36 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Προσωπικά πάντως, θα δοκίμαζα κ ενα reset στο μόντεμ (μέσα απο τις ρυθμίσεις του) μήπως και έχει φάει κάποιο σκάλωμα. Ελπίζω μονο να μην έχεις πέσει σε προβληματική συσκεύη. Αν σηκώσεις το τηλ, το λαμπάκι του τηλεφώνου αναβοσβήνει τουλάχιστον; εχω την εντύπωση οτι θα πρέπει να το κάνει, κοινώς να "διαβάζει" ότι υπάρχει τόνος στη γραμμή. Reset δεν έκανα και ούτε μου το πρότειναν. Στην 1η επικοινωνία μου είπαν να κάνω επανεκκίνηση. Όταν σηκώνω το ακουστικό τότε αναβοσβήνει η ένδειξη του τηλεφώνου και στο ακουστικό ακούγεται ο ήχος βλάβης (τουτ-τουτ..) 39 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε Κάτι άλλο, αν βάλεις το σπλίτερ στη γραμμή και το τηλέφωνο στη θύρα τηλεφώνου του σπλίτερ έχεις τηλέφωνο; Το έκανα και δεν έχει σήμα. Από την υποστήριξη μου είπαν να μη βάλω το splitter 45 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε στην καρτέλα του voip Έχει μόνο το history που είναι άδειο 1
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 Δημοσ. 6 Μαΐου 2023 ωραια, αρα η γραμμή στο μόντεμ λειτουργεί. Δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι άλλο, είναι δικό τους το πρόβλημα με την τηλεφωνία. Θα φτιαχτεί, λίγο υπομονή χρειάζεται δυστυχώς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα